Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Przelew na Betfair nie doszedł

Promowane odpowiedzi

11 dni temu wysłałem przelew na swoje konto betfair. Zazwyczaj dochodził na drugi dzień... po 5dniach skontaktowałem się z biurem obsługi,- powiedziano mi, że sprawę przekazali biurze płatności a ten wysłał to dalej.:

Dziękujemy za nadesłany email.

Nasz Dizał Płatności wysłał prośbę o zlokalizowanie środków do firmy Envoy, która pośredniczy dla nas w transakcjach z Polską. W chwili obecnej firma Envoy przeszukuje swoje konta w celu zlokalizowania środków. Jak tylko uzyskamy jakiekolwiek nowe informacje skontaktujemy się z Panem.

Minął tydzień a swojej kasy nadal nie widzę. Czy ktoś kiedykolwiek miał podobną sytuację? Być może Pani w okienku wpisała złe dane?

Odnośnik do posta

Bywało już że przelewy z i do Betfair dochodziły po dość długim czasie,natomiast same dane z przelewu możesz w banku sprawdzić jeżeli obawiasz się o pomyłkę.Nawet jesli nastąpiła pomyłka to powinieneś odzyskać pieniążki ale wtedy to trochę trwa.

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.