Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Betfair zablokowało mi konto - dlaczego?

Promowane odpowiedzi

Witam, 

po trzech latach przerwy zalogowałem się na betfair. Jednak gdy się zalogowałem wyskoczył mi komunikat:

Your account has been suspended. You are able to change your account profile only. All other functionality has been disabled on your account. Please contact us for more information

Jaka może być tego przyczyna?? 

Odnośnik do posta

Czesc!

Bukmacherzy mają często w regulaminie, że po zazwyczaj roku nie używania konta o ile nie ma na nich żadnych pieniędzy zamykają je. Czyli wydaje mi się,że w Twoim przypadku miało to miejsce. 

Odnośnik do posta

Dzięki za odpowiedzi. 

Wysłałem im w mailu weryfikacyjnym skan dowodu osobistego. Oni w odpowiedzi napisali: 

,,Dear Mateusz,

Thank you for the documentation you have recently forwarded to Betfair regarding our verification process. Unfortunately, the documents you have provided do not meet our requirements.

This is due to the following reason(s):

The copy of the documents provided did not show the entire document.

Therefore we still require a copy of one of the following documents to complete the age validation of your account:

• Passport

• Driving License

• National Identification Card

Please remember to include your Username.''

Możecie mi wytłumaczyć o co chodzi?

Rozumiem, że skan jest niewystarczający, ale nie bardzo wiem jak mam w związku z tym zweryfikować konto...

Odnośnik do posta

Z doświadczenia wymogi większości bukmacherów to: Skan/zdjecie dokumentu musi być wyraźne, muszą być obie strony dokumentu + widoczne wszystkie rogi. Bez lampy błyskowej bo potem odbija światło i nie widać danych. Niektórzy jak betsafe wymagają też zdjęcia 300dpi.

Odnośnik do posta

W komunikacie jest napisane, że 'logowanie nieudane z powodu, iż logujesz sie na terenie kraju ktory my nie akceptujemy'

A wy tu piszecie o jakis weryfikacjach :) 

Miałem dzis ten komunikat, uruchomiłem komputer ponownie i juz działa.

Kompletnie nie rozumiem o co moze chodzic... jesli nadal sie upieracie o weryfikacje to dodam, że mam pełną weryfikację ukonczoną pomyslnie, juz dawno za sobą.

Edytowane przez ThePoints
Odnośnik do posta