Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Krociak - Trading

Promowane odpowiedzi

SOBOTA 09.10.2010

0910u.jpg

Plan dzienny zrealizowany.

Kapitał początkowy powiększony o 10.52%.

Dzień w którym miałem czas tylko chwile wieczorem. Bez meczów ligowych ciężko jest cokolwiek przetestować, a grą na dokładny wynik chcę wypracować dzienny zysk. Typy dobierane bezpieczniej niż w ostatnich dniach - np. mecz ŁKS - Górnik przy wyniku 0-0 w 60min kupione LAY 1-2.

Odnośnik do posta

NIEDZIELA 10.10.2010

1010z.jpg

Plan dzienny niezrealizowany.

Kapitał początkowy pomniejszony o 6,78%.

A więc nastał dzień minusowy. Strata nie jest duża ale pouczająca, ponieważ złamałem swoje dwie zasady.

Pierwsza to granie przeciw aktualnemu wynikowi... kupione na samym początku LAY 0-0 i sprzedane ze stratą w 40min.

Druga to chciwość, ponieważ zamiast zyskiwać po trochu czyli tak jak wcześniej sobie zakładałem 2-3€ z jednego kupna kursu to tu chciałem od razu 10€. Pech chciał, że mnie pokarał i teraz wiem, że zbyt wcześnie nie mogę zwiększać wygranych (czyt. zobowiązania). Chociaż z niektórych zakładów widać po 8-9€ ale to nie była jedna transakcja ale kilka.

Później było powolne odrabianie strat ale nie było czasu na dłuższe posiedzenie przy komputerze. Ważne, że strata jest mniejsza niż zysk z poprzedniego dnia.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.