Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

max bet - zbiórka

Promowane odpowiedzi

Witam,

ostatnio przeglądałem profil : https://www.facebook.com/betwin1

i koleś jest niewiarygodny :) Każdy typ 1/2 mu wchodzi z kursem 30... za pierwszego typa chce 200 ojro więc myślałem, że może zbierzemy ekipę (im więcej ludzi tym mniejszy koszt próby...)?? Co myślicie o tym?? Miesięcznie daje około 4-6 typy.

Przeglądnijcie profil i wypowiedzcie się - jeśli ktoś jest zainteresowany proszę wpisywać się w temacie.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

to co znajdą się odważni, żeby poświęcić swoje ojro do zapłaty za 1 meczyka na próbę? Ja bym spróbował ale cała suma jest za duża na 1...

Edytowane przez bakar111
Odnośnik do posta

Na logike, jakby ten gościu wiedział, przykładowo o sprzedanych meczach to sam by na tym zarobił tyle że  nie musiałby ogłaszać się na portalu społecznościowym i pobierać za to opłate, moim zdaniem typy są jakoś moderowane i podawane po fakcie, a facet to zwykły oszust, ale oczywiście mogę się mylić :) Ja w to nie wchodze, chociaż sam nie raz zastanawialem się jak oni to robią, myślę że to jednak bardziej hakerska diabelska sztuczka jakaś :)

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Można zmieniac datę postów na Facebook, więc zakładam, że to jak w 99% przypadków naciągeni lub sobie jaja robi.

Z tym ogłaszaniem to nie do końca tak jest, bo znam dobry serwis z płatnymi typami, gdzie ludzie są zadowoleni za typy za kilkaset dolców, nic nie stoi na przeszkozie by wszyscy mogli zarobić przecież;] Tylko, że tam część typów nie wchodzi, a tu tak na 1 rzut oka wszystko mu siada co jest raczej niemożliwe. Zresztą chyba widziałem ten profil kiedyś tylko nie wiem czy nie pod inną nazwą.

Odnośnik do posta

Nie wierzę w takie rzeczy. Jeżeli "Safe:1000% Max Bet !!" to prawda, to po co dzielić się fixami?

Druga rzecz, na jego facebooka nie dało się wejść tuż po założeniu tematu (więc już na godzinę przed podaniem typu). Moim zdaniem to zwykły naciągacz ("peffka" po kursie 30 za jedyne 200 euro, really?), nie pierwszy i nie ostatni.

Odnośnik do posta

kiedys z forum obstawianie, zlozylismy sie na takiego delikwenta chyba w 20 osob po smiesznych pieniadzach dla zabawy - zapodal nam 2 typy cudaki X/2 kurs 15 i cos z ekwadoru bodajze kurs 5,75 ... pierwszy mecz 1:0 do 46 min i karny 1:1 potem mieko w 88 min na 1:2,  niestety 2 mecz juz nie wlazl, jako ze byly puszczone 3 kupony 2 single i 1 dubel to wszyscy zarobienie on zarobiony my zarobieni  buki wkurwione bo jakiemus oszustowi wlazlo fartownie kurs 15 gdzie obstawilo go z 20 osob + kontry na dubel :D w kolejnych dniach juz nie bylo farta i po 3 dniach odpuscilismy 

to jest kolego bujda, photoshop potrafi wszystko pamietaj.

Odnośnik do posta

całość działa w ten sposób (mniej więcej). Koleś prowadzi np, 2 lub więcej fanpage lub 2 lub więcej blogi itd. Na jednym podaje typ np X/1 na kolejnym X/X jeszcze na kolejnym 1/1 - któryś wejdzie i tak łapie jeleni, którzy wpłacą pieniądze na kolejny cudowny typ. 

Niech w miesiącu złapie 10 osób - łatwo policzyć ile zarobi.

Jeżeli ktoś ma info o ustawce itp, to wierzcie mi na 100% nie będzie sprzedawał takiej informacji bo i po co?

A jeżeli jest wiarygodny to w momencie kiedy typ nie wejdzie powinien zwrócić pieniądze...

Odnośnik do posta