Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

14-04-2014 Ath Bilbao - Malaga 22:00

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: Lay Ath Bilbao
Obecny kurs: 1.48/1.49
Link do rynku na betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.113602483&exp=e
Uzasadnienie: Gospodarze chcąc utrzymać bezpieczną przewagę nad 4-tą w tabeli rozpędzoną Sevilla muszą ten mecz wygrać, podejmują Malagę, która w lidze teoretycznie już nie ma o co walczyć jednak goście pokazali w swoim ostatnim wyjazdowym  meczu z Betisem (który grał o życie, ponieważ zwycięstwo dawało im jeszcze szanse utrzymania), że grają do końca i walczą o każde zwycięstwo. 

Uważam, że obecna forma i sytuacja obu drużyn jest bardzo podobna jak dziś w meczu Napoli - Lazio, dlatego też skłaniam się ku layowaniu gospodarzy.

Zapraszam do dyskusji, ponieważ rozbieżności w porównanych przeze mnie meczach są dosyć duże (Kurs Napoli wahał się w przedziale 1,65-1,70), a to każe mi się zastanowić czy czegoś nie dostrzegam.

Odnośnik do posta

Dzięki Coco za odpowiedz, i miłe słowa to motywuje do podawania dalszych analiz :), bo gram o wiele więcej rynków niż te które tu podałem.

Ath bilbao po zastanowieniu oddałem po 1.49, a jako że w nocy miałem ustawione stawki na kursach od 1.45 do 1.48 to green w miarę przyzwoity, dziś dodatkowo jeszcze grałem back reading(zakupione po 3.20, 3.15 i 3.10) i back juve, z juve już wyszedłem, a reading czekam myślę, że może nawet poniżej 3 spaść, Pozdrawiam : )

Odnośnik do posta

Dzięki Coco za odpowiedz, i miłe słowa to motywuje do podawania dalszych analiz :), bo gram o wiele więcej rynków niż te które tu podałem.

Ath bilbao po zastanowieniu oddałem po 1.49, a jako że w nocy miałem ustawione stawki na kursach od 1.45 do 1.48 to green w miarę przyzwoity, dziś dodatkowo jeszcze grałem back reading(zakupione po 3.20, 3.15 i 3.10) i back juve, z juve już wyszedłem, a reading czekam myślę, że może nawet poniżej 3 spaść, Pozdrawiam : )

Atletiko aktualnie po 1,43. Dobrze, ze oddales, bo na MO kopanej,..... logika nie istnieje. Bardzo latwo wielu z nas, w kazdej chwili moze zmienic te kursy i te dziwne rysunki zwane dumnie wykresami.

Odnośnik do posta

Myślę, że kluczowym czynnikiem tego spadku jest to co pisał Coco, o ubogiej ofercie, jednak jeszcze po tym zrzucie jeszcze raz udanie zlayowałem atleticko z kursu 1.44 na 1 ticka, ponieważ cały czas uważam, że to jest zdecydowanie za nisko ale do czasu podania składów odpuszczam ten rynek.  

Z dziwnymi ruchami na MO kopanej głownie spotykam się na angielskim footballu, tam bardzo często są dla mnie niezrozumiałe windy. 

Odnośnik do posta