Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Legendarny Trader betfair

czajekmilenium

Promowane odpowiedzi

Ogladajac dzisiaj swoj profil od poczatku jego istnienia, wpadłem na taki wlasnie pomysł. Jestem ciekawy jak wyglad wasz dorobek 

1 CZAJEKMILENIUM         7886                                                                                             

post-149-0-79464900-1397680956.jpg

Odnośnik do posta

a co to jest i gdzie to sprawdzic.

Jak sprawdzasz swoje PC, to na górze po lewej masz informację ile rynków jest zagranych od początku istnienia konta.

U mnie 7601 rynków, ale konto dość stare. Myślę, że 7 letnie na pewno. 

Odnośnik do posta

czajek pokaz iles zarobil przez ten czas, jestes chcociaz na plus? :P

u mnie skromne 4776

samuel mysle ze ranking zarobkowy raczej nie wyszedlby 

z wiadomych powodów

1.DREPPA                 10596 

2 CZAJEKMILENIUM         7886    

3 YAWOR                      6639

4 SAMUEL                            4776

Wpisujcie sie do tabelki

Odnośnik do posta

konto ok. 5 lat :D cieniasy

Bartoli chyba przejdziesz do histori. Ile czasu trzeba dzienie siedziec zeby przez 5 lat zagrac tyle rynkow ? 

Uczciwie wam powiem, gdy zakladałem ten temat myslalem ze jestem rekordzista raczej nie do pobicia. 

ps kiedys na moim pierwszym forum wymyslilem nazwe konkursu " BIJ LIDERA"  co okazało sie prawdziwym hitem na dlugie lata 

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.