Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

24-04-2014 Sevilla - Valencia 21:05

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: Back Sevilla
Obecny kurs: 1.85
Link do rynku na betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.113687535&exp=e
Uzasadnienie: 

Jutrzejszy dzień to tak naprawdę tylko dwa mecze, do gry pre play Benfica-Juventus i Sevilla - Valencia.

Wybieram drugi mecz, ponieważ posiada on faworyta, którym jest Sevilla(którego ja dostrzegam na 1 rzut oka, czego nie mogę powiedzieć o meczu Benfica-Juventus) a co za tym idzie, uważam że ludzie będą ją betować.

Sevilla jest aktualnie w bardzo dobrej formie ostatnie 5 meczy to 4 wygrane 1 porażka, forma Valencii to 2 wygrane 2 remisy i 1 porażka. Jednak trzeba teraz przyjrzeć się grze Sevilli u siebie ostatnie 5 meczy to 5 wygranych, w tym 2-1 z Realem Madryt, pozostałe 4 mecze to istna demolka rywali:

20.04.14 Sevilla Granada 4 : 0 

10.04.14 Sevilla FC Porto 4 : 1 

06.04.14 Sevilla Espanyol 4 : 1

26.03.14 Sevilla Real Madrid 2 : 1

16.03.14 Sevilla Valladolid 4 : 1

Valencia na wyjeździe spisuje się słabo ostatnie 5 meczy to 3 remisy i 2 porażki.

Trzeba również zauważyć, że w bezpośrednich pojedynkach między oboma zespołami gdzie Sevilla jest gospodarzem Valencia wygrała ostatnio w 2004 roku, od tego czasu rozegranych zostało 13 takich meczy, które zakończyły się 10 zwycięstwami Sevilli, 3 remisami i bilansem bramkowym 24-8 na korzyść Sevilli.

Myślę, że te wszystkie czynniki spowodują, że jutro bedzie grana głownie Sevilla a to przełoży się na spadek kursu, myślę że może do 1,78 nawet poleci.

Zapraszam do komentowania i wymieniania uwag.

Edit: Kurs juz 1,84, podczas pisania analizy był 1,85, ja zapakowałem się wcześniej po 1,86.

Edytowane przez Peszkin
Odnośnik do posta

Myślę, że do pierwszych przecieków odnośnie składów będzie jak to powiedziałeś mielonka, a później może być w każdą stronę, dlatego ja staram się opuszczać rynek minimum na 2h przed meczem.

Odnośnik do posta