Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

28-04-2014 Arsenal - Newcastle 21:00

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: Back Arsenal
Obecny kurs: 1.30
Link do rynku na betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.113424441&exp=e
Uzasadnienie: Po porażce Evertonu, Arsenal przystępuje do tego spotkania mega zmotywowany, ponieważ zwycięstwo da im na 2 kolejki przed końcem bezpieczną 4 punktową przewagę  nad zespołem z Liverpoolu. Goście nic nie walczą, widać że dla nich sezon skończył się w momencie osiągnięcia wystarczającej ilości punktów do utrzymania się w lidze(od tego momentu 5 porażek z rzędu).

Sytuacja kadrowa:

Do Arsenalu wraca Ozill oraz Ramsey, który pokazał już w poprzednim meczu, że jest w wybornej formie (gol i asysta), niepewny występu jest Thomas Vermaelen.

W Newcastle nie zagrają napewno: Ben Arfa, Papiss Cisse, Davide Santon

Wraca natomiast francuskie trio: Moussy Sissoko, Matieu Debuchy i Loic Remy

Dodatkowo H2H jest zdecydowanie dla arsenalu w ostatnich 16 meczach przegrali tylko raz ze srokami, a ostatnie 4 mecze to same zwycięstwa.

Myślę, że jutro będzie to najpopularniejszy bet, a co za tym idzie kurs na betfair spadnie w granice 1.25

Odnośnik do posta

Dzięki :) najbardziej cieszy to, że to rynek na którym można było wejść spokojnie naprawdę dużą kwotą,zazwyczaj jeżeli zdarzają mi się tak klarowne rynki, to można jedynie do 1k się zapakować. 

Odnośnik do posta

Dzięki :) najbardziej cieszy to, że to rynek na którym można było wejść spokojnie naprawdę dużą kwotą,zazwyczaj jeżeli zdarzają mi się tak klarowne rynki, to można jedynie do 1k się zapakować. 

nie rozumiem tego ........< to można jedynie do 1k się zapakować. > ???????

Odnośnik do posta

nie rozumiem tego ........< to można jedynie do 1k się zapakować. > ???????

duzo kasy na rynku to i mozna za cos wejsc. a jak sie trafi jakis ogorkowy mecz to co z tego, ze przewidzi trend jak nie ma czego kupowac, bo echo w koszykach.

Odnośnik do posta

@ART własnie napisałem, że cieszy mnie ten rynek (arsenal), ponieważ można na nim położyć naprawdę dużą kwotę, a przeważnie inne rynki to takie gdzie można do 1k euro wejść, bo inaczej nas nie skupi, albo będzie duży problem z oddaniem całej kwoty.

Odnośnik do posta