Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Tarpat bloguje.... Trading przed meczami

Promowane odpowiedzi

W tamtym miesiącu zakładałem podobny temat. Nie wiem czy pamiętacie rozpoczynałem grę z budżetem 100 Euro. Wrzesień, jak dla mnie był najlepszy w moim tradingu. Obecnie budżet wynosi 405 euro. Grałem głównie przed meczami piłki nożnej. Kilka razy zagrałem typy Badgera oraz typy z eurofootballstips. Nigdy nie grałem własnych typów na Live, wszystko sprzedawałem przed spotkaniem. Później postaram się pododać kilka screenów.

Celem na październik z 400 euro zrobić 700 lub więcej ;-) Jak wiadomo każdy jakiś zysk jest dobry.

Na dzisiaj jestem pierwszy w kolejce po 2.54 w meczu Sigma - Sparta. Myślę że kurs do meczu poleci w dół, więc Back na gospodarzy. Wieczorem podam kilka screenów i napisze jak dzisiejszy trading. Będę się starał teraz na bieżąco aktualizować temat. Pozdrawiam.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No i stało się dzisiaj na giełdzie zaliczyłem najlepszy dzień od początku mojej zabawy na Betfair. Zysk ok 47 euro. Dokładnie zobaczymy ile będzie bo spotkania muszą się pokończyć. Pierwszy mecz to

Dzisiejszy trading niestety nie zaliczę do udanych. Popełniłem błędy początkującego i niestety dzień na 0, choć zapowiadało się dużo lepiej. Chodzi mi tutaj o mecz Chelsea. Wczoraj kursy na Chelsea wy

Wczorajszy dzień niestety bez zysku. Kupując 2:0 Shalke po 10 nie wiem czemu sprzedałem również po takim kursie, choć przed meczem spokojnie można było sprzedać po 9,60. Dzisiaj natomiast dzień zali

Posted Images

Pierwsze dni października niestety rozegrane w moim wykonaniu słabo. Mimo że na rynku Piłki nożnej działo się mało, spokojnie można było zarobić. Dopiero wczorajszy dzień przyniósł ładny zysk. Jak pisałem wcześniej w tym miesiącu chciałem dojść do 700 euro, ale z takim początkiem będzie to bardzo trudne. Wklejam screeny z dnia wczorajszego oraz z aktualnym kontem.

post-212-1306395687,12_thumb.png

post-212-1306395687,2_thumb.png

post-212-1306395687,53_thumb.png

Odnośnik do posta

Kolejne dni na giełdzie lecą. Ogólnie w piłce nożnej w października wieje nuda. Ligi odpoczywają, grają natomiast reprezentacje. Poniżej wkleję screeny z dzisiejszej gry.

Obecnie na koncie mam 480 euro, czyli w tym miesiącu jest +80 euro. Wrzesień był jednak dużo lepszym miesiącem, ale to zasługa ilości meczy. W sobotę startują już ligi więc powinno być lepiej.

Dzisiaj najpierw zakupiłem Szwecję po 8.60, sprzedałem po 8,40.

W drugim meczu wykorzystałem grę po małych kursach. Kupiłem Lay na Armenię po 1.11 za 2500 euro sprzedałem po 1.12. W tym meczu byłem pewien że kurs podskoczy, ponieważ, większość miała tendencję wzrostową, a kurs 1,10 miało kilku bukmacherów, więc na giełdzie powinien podskoczyć i tak też się stało. Obecnie jest 1,14, trochę żałuję że nie zaczekałem, ponieważ miałbym zysk w granicach 100euro z tego meczu. :-D

post-212-1306395687,69_thumb.png

post-212-1306395687,87_thumb.png

Odnośnik do posta

Kolejny dzień na giełdzie jak najbardziej przyjemny. Wczoraj oglądając ofertę, jedno spotkanie przykuło moją uwagę. Jest to mecz Torino - Viecenze. Kursy u 3 głównych bukmacherów wyglądały podobnie. Canbet, Pinnacle i 12bet miały to Torino po 1.98 z tendencją wzrostową, a na Betfair kurs wynosił 1,97. Ja wystawiłem Back na gości po 5,40, byłem pierwszy w kolejce. Część sprzedałem dzisiaj po 5,10, a część po 5,0.

Max na gości był w Pinnacle po 4,95, i jeszcze chyba Betsafe miał po 5,25. Takie okazje trzeba wykorzystywać, jak Azjany mają kurs większy niż na giełdzie z tendencją wzrostową.

post-212-1306395688,23_thumb.png

Odnośnik do posta

Wklejam aktualny stan konta, ponieważ dzisiaj nie ma żadnych meczy. Być może spróbuje pograć trochę na tenisie, ale będą to małe kwoty, więc stan konta nie powinien się jakoś bardzo zmienić. Następne mecze mamy w piątek, a kolejny tydzień również zapowiada się ładny.

post-212-1306395688,55_thumb.png

Odnośnik do posta

Aktualnie na giełdzie u mnie raczej spokojnie, ale cały czas do przodu. W ostatnim czasie zarobiłem ładnie na Borussii Dortmund oraz na Realu, minus natomiast na Liverpoolu. Tak w skrócie mogę podsumować ostatnie dni na giełdzie. Dzisiaj parę groszy na Villareal, zarobione jeszcze wczoraj :-P

post-212-1306395688,62_thumb.png

post-212-1306395688,86_thumb.png

post-212-1306395688,98_thumb.png

Odnośnik do posta

Wczorajszy i dzisiejszy dzień z ligą mistrzów zaliczam do bardzo udanych. Wczoraj ładnie +25 euro, dzisiaj +30.

Poniżej screeny. Później wrzucę jeszcze screen z meczu Panathinaikos, w którym under na poziomie 1,64, musiał pociągnąć spadki na DW 0:0, przy tak wyrównanych drużynach. Kupiłem po 9,20 i czekam w kolejce ze sprzedażą po 8,80. Spokojnie powinienem sprzedać.

Potem także wrzucę screen z aktualnym stanem konta. Pieniądze cały czas w obrocie, nie mam nawet kiedy zrobić screena :-)

post-212-1306395689,49_thumb.png

post-212-1306395689,75_thumb.png

post-212-1306395689,92_thumb.png

Odnośnik do posta

Wczoraj postanowiłem zagrać kilka rynków po mniejszych stawkach. Dzień bez minusów, wszystkie rynki na +. Seville kupiłem za 270 euro 1.96, po chwili sprzedałęm po 1.92, przed meczem kurs wynosił 1,73 Dzisiaj wieczorem postaram się wkleić dzisiejszy trading + stan konta.

Opiszę trochę dzisiejsze rynki.

post-212-1306395690,39_thumb.png

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień, rozegrałem praktycznie na jednym rynku. Był to mecz Hamburg - Bayern.

Najpierw wystawiłem back na 14 na rynku 0:0. Zakład został przyjęty, a undery bardzo ładnie, systematycznie spadały, więc postanowiłem kupić jeszcze wynik 1:0 po 11.

Sprzedaż 0:0 po 12,5 oraz 1:0 po 10,50 spowodowały ładny zysk, choć grałem zakłady po 100 Euro.

post-212-1306395690,79_thumb.png

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień uważam za trochę przespany. Nie wiem czemu ale soboty, w których jest tyle meczy, zazwyczaj są u mnie słabe. Wczoraj zaledwie +8 euro.

Dzisiejszy dzień natomiast uważam za dobry. Uczestniczyłem w kilku rynkach, z którego tylko w jednym odniosłem minus. Był to mecz Manchesteru. Kupiłem back po 8,80 sprzedałem niestety po 9,0, choć kilka minut przed spotkaniem mogłem sprzedać nawet z zyskiem.

Pierwszy mój dzisiejszy zarobek to mecz Parma - Roma. Wczoraj kupiłem back na 0:0 po kursie 11 dzisiaj sprzedałem po 10.50. Co mnie skusiło na zagranie takiego typu? Po pierwsze Liga Włoska to liga zazwyczaj underowa, wczoraj jak kupowałem kurs Undery spadały. Dodatkowo kurs na Parmę spadał, co wpływało na ten runek bardzo dobrze.

Kolejny mecz to Liverpool - Blackburn. Zakupy do tego meczu również robiłem wczoraj. Mimo że w ten rynek zainwestowałem tylko 75 euro, to zysk na nim mam największy. Do dnia wczorajszego Liverpool cały czas wzrastał. Wczoraj natomiast zauważyłem że kurs zaczyna się odwracać. Dodatkowo Over w tym meczu spadał. Kupiłem Back 3:0 po kursie 17. Dzisiaj rano sprzedałem część po 14,40 a część po 15.

Następnie zaciekawił mnie mecz na szczycie w Turcji Fenerbahce - Galatasaray.

Zobaczyłem że nagle większość bukmacherów zaczęła obniżać kurs na gospodarzy, co spowodowało ostre spadki Over. Sprawdziłem więc Kurs na 3:0 a tam 19! Max u bukmacherów po 16,50. Sprzedaż po 18 i ładny zarobek.

post-212-1306395691,09_thumb.png

post-212-1306395691,31_thumb.png

post-212-1306395691,59_thumb.png

post-212-1306395691,83_thumb.png

Odnośnik do posta

W końcu udało mi się zrobić screen z aktualnym stanem konta. Do tego dochodzą zyski i straty z dzisiaj. Czyli do tego stanu doliczcie ok 16 euro. Czyli mam około 690 euro 8-)

Jak pamiętacie cel na ten miesiąc to 700euro.

post-212-1306395692,08_thumb.png

Odnośnik do posta

Dzisiaj na rynkach piłki nożnej głównie puchary. Wczoraj przeglądając ofertę żaden mecz nie wzbudził mojego większego zainteresowania. Zagrał Back na Burnley i sprzedaż jeden tick niżej. Dzisiaj natomiast przyglądałem się ofercie Newcastle - Arsenal. Nagłe spadki na Arsenal spowodowały spadek kursów na Over. Ja postanowiłem wykorzystać to na rynkach DW. Screeny poniżej

post-212-1306395692,92_thumb.png

post-212-1306395693,03_thumb.png

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.