Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Tarpat bloguje.... Trading przed meczami

Promowane odpowiedzi

Dzisiejszy dzień leciutko na +. Spadające kursy na under w meczu Hoffenheim - Leverkusen

zdecydowały o tym że postanowiłem Back 0:0 po kursie 13,50 za 250 euro. Kurs spadł do poziomu 12.50 i sprzedałem zakład z zyskiem. Reszta meczy raczej na minus. W meczu Fulham - Birmingham zanotowałem -6 euro. Kupiłem back 0:1 za 100 euro i sprzedałem tick wyżej ponieważ kursy na MO się zupełnie odwróciły.

post-212-1306395698,7_thumb.png

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No i stało się dzisiaj na giełdzie zaliczyłem najlepszy dzień od początku mojej zabawy na Betfair. Zysk ok 47 euro. Dokładnie zobaczymy ile będzie bo spotkania muszą się pokończyć. Pierwszy mecz to

Dzisiejszy trading niestety nie zaliczę do udanych. Popełniłem błędy początkującego i niestety dzień na 0, choć zapowiadało się dużo lepiej. Chodzi mi tutaj o mecz Chelsea. Wczoraj kursy na Chelsea wy

Wczorajszy dzień niestety bez zysku. Kupując 2:0 Shalke po 10 nie wiem czemu sprzedałem również po takim kursie, choć przed meczem spokojnie można było sprzedać po 9,60. Dzisiaj natomiast dzień zali

Posted Images

Wczoraj zarobiłem + 2,5,76 Euro. Głównie na meczu Valencii, gdzie postanowiłem wejść trochę grubiej. Handlowałem na DW 3:0. Spadające kursy na Valencję czyniły ten rynek idealnym. Kursy na Gospodarzy w okolicach 1,40 a DW kupiłem po 11,50. Szybka kontra po 11 i ładny zysk, choć mogłem poczekać ponieważ przed meczem mogłem sprzedać po 10.

Reszta meczy już bez większej historii. Screen z wczoraj

post-212-1306395698,8_thumb.png

Odnośnik do posta

Ostatnio mało aktywnie prowadziłem bloga za co przepraszam. Niestety nie miałem za dużo czasu na to. Ale obiecuje że to się zmieni.

Listopad był miesiącem niezłym, ale mógłby być lepszy. Zarobiłem ok. 400 euro, wszystko oczywiście pre trading.

Musiałem wypłacić sobie 100 euro, żeby chociaż trochę poczuć moją grę.

Grudzień zaczynam z kontem 1131 euro. Nie stawiam sorię celów na ten miesiąc, ale dobrze byłoby powtórzyć wynik z listopada, choć nie będzie to łatwe.

Wklejam screeny i zaczynamy grudzień.

post-212-1306395700,55_thumb.png

post-212-1306395700,77_thumb.png

Odnośnik do posta

Gratuluje wyników - po raz kolejny osiągamy rezultat miesięczny na bardzo zbliżonym poziomie :-)

W grudniu ciężko będzie powtórzyć ten wynik, bo prócz premiership inne ligi będą mieć dłuższą lub krótszą przerwę. Powiem ci jednak, że do tej pory myślałem, że handel pre play ma jakies ograniczenia - jakiś zysk miesięczny powyżej którego nie da się wyjść.... Ostatnio poznałem jednak w necie osobę, która w październiku na handlu pre play zanotowała 1 tys e... w listopadzie ponad 2 tys e... Jest zresztą naszym userem, ale z tych czy innych powodów sie nie ujawnia :)

Nie wiem jak ciebie ale mnie takie perspektywy motywują jeszcze bardziej.

Powodzenia.

Odnośnik do posta
Gratuluje wyników - po raz kolejny osiągamy rezultat miesięczny na bardzo zbliżonym poziomie :-)

W grudniu ciężko będzie powtórzyć ten wynik, bo prócz premiership inne ligi będą mieć dłuższą lub krótszą przerwę. Powiem ci jednak, że do tej pory myślałem, że handel pre play ma jakies ograniczenia - jakiś zysk miesięczny powyżej którego nie da się wyjść.... Ostatnio poznałem jednak w necie osobę, która w październiku na handlu pre play zanotowała 1 tys e... w listopadzie ponad 2 tys e... Jest zresztą naszym userem, ale z tych czy innych powodów sie nie ujawnia :)

Nie wiem jak ciebie ale mnie takie perspektywy motywują jeszcze bardziej.

Powodzenia.

Mógłbyś mi jakoś przekazać jego login? Szkoda że się nie ujawnia. Tysiąc euro tylko grając pre play to wynik już niezwykły. Grając co dziennie powiększamy swoją wiedzę na tematy tych rynków, więc w przyszłości i my będziemy osiągali podobne rezultaty. 8-)

Odnośnik do posta

Tarpat świetny miesiac, Zgadzam sie Homik pre play jest w miare prosty do przwidzenia, ale trzeba miec troszke czasu, bo wcale nie trzeba czekac poł dnia na zmiany kursów, wystarczy kilka minut i sa to zmiany znaczne łątwe do przewidzenia, ale fakt faktem trzeba miec na to czas i odpowiedni kapitał, ja czasem ja siade wieczorem to od stawki 50E na zakład spokojnie ugram 20E wchodzac na kilka rynkow, 40% tyle że nie obracam duzymi kwotami..

Homik czy ja tez moge prosic o login tego forumowicza aby z nim pogadac?

Odnośnik do posta
Ostatnio poznałem jednak w necie osobę, która w październiku na handlu pre play zanotowała 1 tys e... w listopadzie ponad 2 tys e... Jest zresztą naszym userem, ale z tych czy innych powodów sie nie ujawnia :)

Przepraszam za zaśmiecanie tematu.

Homik, wiem o kim piszesz, lecz ta osoba wyraźnie napisała na swoim blogu, że te ponad 2k euro pochodzą nie tylko z handlu pre play, co jednak nie oznacza że to niemożliwe.

Odnośnik do posta

Też wiem o kogo chodzi;) Poodświeżajcie stare blogi na blogspocie panowie;) Pamiętam jak ów trader na początku blogowania miał bardzo dużą stratę na koniach, dlatego należą mu się jak największe gratulacje za obecne wyniki;)

Odnośnik do posta

W ten weekend miałem trochę więcej czasu, który poświęciłem na handel. Wczoraj grałem głównie na meczu Aston Villi. Spadające kury na under, dosyć szybko zauważone, skusiły mnie na Back 0:0, po bardzo wysokim kursie 14. Sprzedaż po 13 i ładny green.

Dzisiaj grałem na meczu Chelsea. Zakupiony jeszcze wczoraj wynik Jakikolwiek Inny po kursie 11, sprzedane dzisiaj po 10,50. 2h przed meczem zauważyłem że Over zaczyna rosnąć, co było najprawdopodobniej spowodowane wyjściowymi "11". Miałem jeszcze część pieniędzy w koszyku 11, ale anulowałem widząc zmieniający się trend.

Ale największe zaskoczenie to mecz Mainz - Schalke. Under jeszcze nad ranem wynosił 1,90.

Wchodzę na rynek ok. godziny 15:30 a tam jest 1,77. 0:0 po kursie 12,50 było tutaj wręcz prezentem. Zakupione za dość grubą gotówkę i od razu wystawiony Lay na 12.

Transakcja zakończona w 20 minut. Ku mojemu zdziwieniu kurs na 0:0 znów wrócił do kursu 12,50. Ponowny back i kontra po kursie 12. Cała gra na tym rynku trwała 1h i 20 minut. Jak na razie to największy green na jednym meczu.

Ogólnie dzisiejszy dzień to mój osobisty rekord. Jak do tej pory jestem dzisiaj ok. 70 euro na +. Więc jeśli niczego nie zepsuje będzie to rekord jednego dnia.

Wklejam screeny z wczoraj i dzisiaj.

post-212-1306395702,31_thumb.png

post-212-1306395702,42_thumb.png

post-212-1306395702,5_thumb.png

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień, jako że miałem wolny postanowiłem wykorzystać na giełdzie.

Zysk satysfakcjonujący. Uczestniczyłem w 3 rynkach, które krótko opisze.

Pierwszy to mecz walczących o awans Villareal z zupełnie o nic nie grającymi Belgami.

Rano spadki na MO były kosmiczne. Z 2,06, było nawet poniżej 1,70. Wykorzystałem to na wyniku 0:3. Tam kupowałem ten wynik po kursach 22, 21, 20 i 19. Sprzedałem wszystko po 18.

Drugi mecz to Liverpool - Utrecht. Gospodarze zapowiadali wielką walkę w tym meczu. Początkowo kursy na Liverpool systematycznie spadały co wykorzystałem na CS 3:0, kupując po kursie 11,50 sprzedając po 11. Okazało się że mecz zupełnie odpuścili, wystawiając mocno rezerwowy skład. Z kursu 1, 40 zrobiło się tuż po rozpoczęciu meczu 1.65.

Ostatni mecz to Sevilla - Dortmund, na którym mogliśmy zobaczyć spadki na Over 2,50. Dodatkowo kursy na MO rozkładały się równomiernie co wykorzystałem na CS kupując 3:3 i sprzedając tick niżej, choć tutaj grałem za mniejszą kasę.

Screen z transakcji.

post-212-1306395702,67_thumb.png

Odnośnik do posta

Bardzo przyjemny dzień, jeśli chodzi o dzisiejszy trading. Rekord dnia pobity o ponad 10 euro. Po wczorajszych szczęściu, jakim było odwołane spotkanie Twente - Heracles, dzisiaj sytuacja zupełnie odwrotna.

Na meczu na którym najwięcej zarobiłem był mecz Nurnberg - Hannover. Under 2,50 który poleciał o ponad 15 ticków, skusił mnie na Back 0:0 po kursie 14,50. Wcześniej miałem tutaj zakład 120 euro po kursie 16 zakupiony wczoraj. Sprzedaż wszystkiego po kursie 14 i ładny green.

Dzisiaj większość spotkań zagrałem tą metodą. Jak wiadomo zima, a śnieg na większości boisk na pewno nie sprzyja strzelaniom bramek.

Inaczej zagrałem mecz Blackburn - West Ham. Tutaj 15 minut przed spotkaniem back 2:0 po kursie 10,50, który był zdecydowanie za wysoki. Sprzedaż 10 minut później po kursie 10.

Screen z dzisiaj:

post-212-1306395707,36_thumb.png

Odnośnik do posta

Tarpat gratulacje! Fajne masz zarobki, wielu by takie chcialo. Zycze CI sukcesu i mam malenką prosbe, walczysz z homikiem, ktory rowniez gra pre play, czy mozesz bardziej nas nauczac? opisywac krok po kroku jak i co robisz? dlaczego tym sie opierasz, gdzie zauwazyles kursy, na jakies stronie itd ?

Odnośnik do posta

Dzisiejszy dzień był by rekordowy. Był by gdyby nie odwołany mecz Sampdorii. Niestety uroki zimy dają się we znak. Ogólnie dzisiaj +58 euro.

Jest to mój ostatni post na forum.

Jak widzicie na tradingu pre-play można ładnie zarobić. Od początku, gdy założyłem blog, każdy miesiąc kończyłem z 300-400 euro na koncie. Pozdrawiam wszystkich użytkowników, którzy regularnie czytali mojego bloga. Walka o bilet zmniejsza wam się o jednego gracza.

Wklejam jeszcze screeny z dzisiejszej gry. Szkoda meczu Sampdorii ale cóż, tak się zdarza.

Dziękuje za wszystkie posty.

Pozdrawiam Tarpat 8-)

//edit: zicoo

post-212-1306395707,84_thumb.png

post-212-1306395707,97_thumb.png

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.