Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam po dość długiej przerwie spowodowanej chorobą. Może niektórzy mnie pamiętają ;) Ostatnio naszło mnie żeby znowu pobawić się w trading. Z tym, że teraz nie chcę polegać na swoich umiejętnościach (Które raczej były niskie bo w dłuższej perspektywie czasu straciłem). Mam do zainwestowania troche gotówki i szukam jakis godnych polecenia stron płatnych gdzie ktoś doświadczony podawał by propozycje spotkań do gry (najlepiej pre play). Wtedy wykupił bym tam abonament i geeks toya i zaczął mam nadzieje trochę zarbiać. W związku z tym, że pracuję i mam kilka innych zajęć popołudniami nie mam czasu sam siedzieć i szukac spotkan i ich analizować tak jak to było paręnaście miesięcy temu. Macie może jakies godne polecenia strony z których sami korzystacie albo ktoś z waszych znajomych? Zależy mi po prostu żeby pieniądz robił pieniądz i zyski były większe niż oprocentowanie w moim banku xD Z góry dzięki i pozdrawiam starych jak i nowych znajomych ;)

Odnośnik do posta

Siema Brtas, miło cię znów widzieć, na forum powstał dział premium z gotowymi typami głównie in play piłki nożnej, jako iż długo cię nie było to pewnie nie wiesz że płynność na betfair spadła i grać pre play za bardzo nie ma jak. W sprawie serwisów pisz do zicoo, on się tym zajmuję.

Pozdro

Odnośnik do posta

Płynność jeszcze spadła? Jak grałem wcześniej to było już z nią kiepsko na niektórych meczach. Z in play mam złe wspomnienia  :D  A tak poza tym to może z 3 razy w tygodniu miałbym czas żeby grać in play dlatego nastawiałem się na pre play, ale skoro piszesz , że płynność jeszcze bardziej spadła to będzie z tym ciężko :wacko:

Odnośnik do posta

Siemka :) Musiałem mieć przerwę z powodu leczenia. A teraz sobie pomyślałem, że czas troszkę grosza zarobić i tak się rozglądam za różnymi możliwościami :)

Odnośnik do posta