Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Jak piszesz nowy post, to kliknij Więcej opcji. Poniżej okna masz Dodaj pliki, dajesz Browse, Załącz ten plik i potem Dodaj do wpisu.

"Ładne" redy. To bety czy trading? Nawet nie będę gdybać, jak duży bank posiadasz. Musisz mieć jaja ze stali.

Tylko czy warto grać tak agresywnie? Odrabianie 3 dni przez 3 miesiące... Niewielu starczyłoby cierpliwości i dyscypliny.

Odnośnik do posta

Tricola, powiem tak: ja pierdo.... 25k w 3 dni, to już też trzeba mieć talent. Powiedz mi tylko czy do takiego banku (bo strzelam, że ze 100k masz) dochodziłeś z o wiele mniejszego sam, czy po prostu znaczna część to Twoje środki?

Edit: Lepiej jak Punkty :D

Edytowane przez Sikorrrr
Odnośnik do posta

czy do takiego banku (bo strzelam, że ze 100k masz) dochodziłeś z o wiele mniejszego sam, czy po prostu znaczna część to Twoje środki?

W 2007: rolu mialem 700 pln w portfelu.

W 2011 wyjazd do Anglii.

2013,2014 tworze bardzo duzo commision co dobija sie na profitach

2014 rok po raz pierwszy nie zwiekszam banku- szukam nowych rozwiazan(zycie bez Betfair)

Pozwole wrzucic ten image tu:

post-392-0-54512300-1415296379_thumb.jpg

post-392-0-68404500-1415296391_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Jeśli dobrze sobie przypominam to próbowałeś się zarejestrować w Angli jak trader? Zrobiłeś tak? Jeśli tak to mógłbyś pokrótce opisać jak to wygląda i jak wygląda sprawa z podatkami.

Zapłaciłeś duże comission czyli można rozumieć że pc2  cię złapało?

Odnośnik do posta

Jeśli dobrze sobie przypominam to próbowałeś się zarejestrować w Angli jak trader? 

Commission robiem bardzo duzo. Przez to gowno 3 miesiace(3 z 10) bylem na minusie. NIe wiem czy dobrze robilem i czy nie lepiej po prostu placic 50, 60 %- Nie wiem. Mnie to przerazilo i ciagnalem do 40%. Skutki widzielisce- zaczalem grac gigantycznymi kwotami. 

Jako trader na betfair sie nikt tu nie rejestruje. Betfair jest jako gambling. Jesli nie jest to Twoj main income to traktują to jako wygrane- aczkolwiek nie sprawdzalem(musialbym chate kupic, by sprawdzic czy sie przywala- w Londynie: 1 pokojowe- 1 250 000 złotych - 20 km od centrum- dla przykladu) - wiec nie kupilem chaty :)

Zarejstrowalem sie jako samozatrudniony- 2500pln podatku im na rok wysylam i mam spokojniejszą glowe niz w Polsce(ludzie mi np do reklamowek zagladali na schodach). Teraz mam plan dostac sie jako inplay trader, albo jakas praca bo rano sie poprostu nudzic na Betfair zaczalem.

Edytowane przez tricola
Odnośnik do posta

ja pierdo.... 25k w 3 dni

znam takiego jednego Stefana :), który w 25k stracił w 3h a nie w 3 dni ... Różnica tylko taka że odrabiał to miesiąc a nie trzy miesiące

A tak poza tym @tricola to jestem pod wrażeniem, że masz w sobie tyle samozaparcia, żeby próbować walczyć zgodnie z regulaminem BF z tym złodziejstwem jakim jest PC2. Fakt, że w nabijanie Charges można próbować się bawić testując nowe możliwości gry, ale tak czy tak pozostaje świadomość że nabijasz kabzę złodziejom monopolistom.

Edytowane przez adam82
Odnośnik do posta