Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

^_^

To ja ThePoints - trader gonitw INPLAY (niecierpie preplay:)))

Doświadczenie: ponad 3 lata.

Rozegrane gonitwy: ponad 20000 (20 tysięcy)

Czas spędzony na gonitwach: ponad 5000 godzin

Aktualny bank: 190e (euro)

Stawki: 10-15 % banku (troche ryzykowne ale co zrobić).

Na bloga namawiał mnie kolega więc zaczynajmy. Raczej codziennie bedzie się coś pojawiać :D

Mały obrazek na zachęte: wyobraźcie sobie macie bank około 200e, a z 1 gonitwy jesteście w stanie wyciągnąć niemal 50e!!! To własnie jest moc GONITW INPLAY na punkcie których mam OBSESJE!!!!    JEDZIEMYYYYYYYYYYYYY !!!!!!

post-1329-0-82637200-1400508819_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 134
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

nie wiem od czego zaczać...   wstyd mi za niektore slowa, za tą dume... arogancje itd...   sprostuje od razu, ze nie ...nieudalo sie...  nawet do 150e nie doszedlem...   :/ jest mi głupio najba

To ja ThePoints - trader gonitw INPLAY (niecierpie preplay:)))     Doświadczenie: ponad 3 lata.   Rozegrane gonitwy: ponad 20000 (20 tysięcy)   Czas spędzony na gonitwach: ponad 5000 godzin  

Jaka presja? Moim zdaniem zakładasz sobie zwyczajnie nierealne cele (25% banku w jedną gonitwę, można zacząć odkładać kasę na zakup wysepki). Sam piszesz, że Twoje stawkowanie jest ryzykowne. In play

Posted Images

Ciężko sobie wyobrazić, żeby ktoś z ponad 3-letnim doświadczeniem tak szybko wyzerował bank, chociaż na koniach in play wszystko jest możliwe jak sądzę. Ale oby nie to było przyczyną zawieszenia bloga :)

Odnośnik do posta

Aktualny bank: 190e (euro)

Stawki: 10-15 % banku (troche ryzykowne ale co zrobić).

Za mały bank, za duże stawki. To zawsze się u mnie tak kończy. Presja do tego. To bez sensu.

Robie przerwe i na spokojnie obmyslam plan. Może wrócę, może nie. Doświadczenie ponad 3 lata gdzie gram przez 97% dni w roku to prawda.

Bardzo trudno jest dostrzeć value na gonitwach inplay, ale jest to możliwe.

Jest tu na tym forum jakiś spec od gonitw inplay?

Chętnie się podzielę/wymienię wiedzą (filmiki, a nawet spotkania i trading 'na zywo').

Tenis mnie mocno ciekawi i chciałbym poznać wiedzę traderów tenisowych w zamian za moja wiedze o VALUE na gonitwach INPLAY.

Odnośnik do posta

czyli wyzerowałeś bank, tak? Jeżeli tak to doświadczenie masz na poziomie zerowym. Smutne ale prawdziwe

Odnośnik do posta

Jaka presja? Moim zdaniem zakładasz sobie zwyczajnie nierealne cele (25% banku w jedną gonitwę, można zacząć odkładać kasę na zakup wysepki). Sam piszesz, że Twoje stawkowanie jest ryzykowne. In play stop loss nie zadziała. Z takim doświadczeniem powinieneś spokojnie "kręcić" przyzwoite numerki grając nawet niskimi stawkami (np bank 500, stawka 5). To nie sprint - parę razy może i się uda, ale na dłuższą metę lepiej mniej a częściej.

Odnośnik do posta

Miałem dużą presje. Wiedziałem, że to ryzykowne ale bank można powiedzieć nieduży wiec pozwoliłem sobie na ryzyko.

Teraz muszę na spokojnie wszystko przemyśleć.

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Zeby nie było, że sobie tak piszę co chcę.... może zysk nie jest piorunujący ale jest.

post-2-0-86329600-1400882926_thumb.jpg

Edytowane przez Kuchar
Screeny wrzucamy za pomocą modułu "dodaj pliki"
Odnośnik do posta

Nie mylilem sie, ze mozna byloby sie czegos tutaj nauczyc i SZKODA, ze Ci sie odechcialo.

Przedstaw moze na sucho Twoj pomysl na ta gre,...... mam na mysli tylko i wylacznie konie.

Ten zysk na koniach, to tak systematycznie po 20€,.......czy gdzies raz mocniej zatankowales?

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Poprosiłem BetFair o podsumowanie mojej historii gry od 11.2009 roku do dziś.

Dali mi coś takiego....

Tylko nic z tego nie rozumiem, moze ktoś pomóc mi to rozszyfrowac? 

Może to mnie zachęci do dalszej gry  ^_^

Bardzo proszę o pomoc! :)

post-2-0-91831500-1400882880_thumb.jpg

Edytowane przez Kuchar
Odnośnik do posta

Jak na moje to:

Comm- podatek jaki zapłaciłes na betfair

Gross P&L - zysk/strata bez podatku

Net P&L - zysk/strata z podatkiem

jeżeli się nie mylę to chyba Cię to nie zachęci ;/ 

@ThePoints  musiałeś płacić coś za ten bilans? 

Edytowane przez Peszkin
Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Bilans za darmo.Zalogowalem sie na BF zapytalem na czacie i mi dali po 2-3h na email.

Wedlug mnie zle piszesz.

Moj zysk jest w ostatniej kolumnie: Net P&L <-------- to wlasnie ta wartosc mowi ile zarobilismy.

A tu moje z ostatnich 7 miesiecy (dokladniej mowiac 11/11/2013 12:00:00 AM do 5/14/2014 12:00:00 AM):

post-2-0-26656600-1400882840_thumb.jpg

i tu by sie zgadzało, że +4.6k euro na plus.

Czyli ta kolumna "Net P&L" podaje wartość zarobku.

Edytowane przez Kuchar
Odnośnik do posta

Chodziło mi o to samo tylko, źle sprecyzowałem

Net P&L jest to bilans uwzględniający zysk/stratę oraz zapłacony podatek dla betfair. 

Wychodzi na to że twoją stratę w 90% ma betfair w formie podatku a nie inni gracze.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.