Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

nie wiem od czego zaczać...   wstyd mi za niektore slowa, za tą dume... arogancje itd...   sprostuje od razu, ze nie ...nieudalo sie...  nawet do 150e nie doszedlem...   :/ jest mi głupio najba

To ja ThePoints - trader gonitw INPLAY (niecierpie preplay:)))     Doświadczenie: ponad 3 lata.   Rozegrane gonitwy: ponad 20000 (20 tysięcy)   Czas spędzony na gonitwach: ponad 5000 godzin  

Jaka presja? Moim zdaniem zakładasz sobie zwyczajnie nierealne cele (25% banku w jedną gonitwę, można zacząć odkładać kasę na zakup wysepki). Sam piszesz, że Twoje stawkowanie jest ryzykowne. In play

Posted Images

Napisano (edytowane)

Dobra Panowie i Panie! Jedziemy !!!!!  ^_^

23.05.2014r. START 

Wpłaciłem 90e na BETFEJRA i jadymy.

Stawki: 2e, 4e, 8e, 12e, 16e - z czasem je zwiększę.

Postaram sie CODZIENNIE dawać nowy wpis właśnie pod wieczór. 

Dzisiaj rozegrane 42 gonitwy!

Horse Racing: €111.77  Total P&L:  €111.77

post-2-0-15374700-1400882790_thumb.jpg

post-2-0-80037600-1400882790_thumb.jpg

post-2-0-18729300-1400882791_thumb.jpg

Aktualny bank: 201.77 EURO

Ale, że u mnie ogólnie niezaciekawa sytuacja finansowa to musiałem 105 euro wypłacić, więc bank sie zmniejszył do: 96,77 euro cuź...  ^_^ 

Jutro gram stawkami tak samo między 2e-16e. Cel na jutro: utrzymać bank! oraz jeśli będzie to możliwe to zdobyć te 20-30e.

Dziś to niespodziewałem sie, że aż tyle wpadnie.

Do jutra!

Edytowane przez Kuchar
Screeny wrzucamy za pomocą modułu "dodaj pliki"
Odnośnik do posta

Twoj blog na chwile obecna nie ma wartosci merytorycznej.

Zrobiles duzo zamieszania, pokazales troche wejsc,

ale pomyslu na gre w dalszym ciagu tutaj nie przedstawiles.

Dobrze chociaz, ze jest zielono, przynajmniej tego sie trzymaj.

Powodzenia.

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Art_Artur67 szukam własnie jakiegoś programu do nagrywania filmików, polecisz coś? Mojego głosu program póki co nie musi nagrywać wystarczy pulpit  :P

W nocy siadłem na gonitwy AUS od godziny 3:30 do teraz, równo 49 gonitw (aby nie przekroczyć limitu - prowizja za obrót). Głównie preplay i troche wchodziłem inplay ale delikatnie. Tu stawki były duże bo to preplay.

Super poszło, nie spodziewałem się. 

Horse Racing: €118.78 Total P&L: €118.78

Aktualny bank: 320.55 EURO 

z tym, że musiałem wypłacić zysk.... brrrr..... i jade od stanu konta 90e...

Screeny:

post-1329-0-71244700-1400910995_thumb.jp

post-1329-0-11771400-1400911015_thumb.jp

post-1329-0-87632900-1400911026_thumb.jp

Tak na prawdę liczyłem na zysk około 25e, a tu proszę...  ^_^

Od 15:00 gonitwy UK, pomyślę czy grać. Nie chce sobie presji narzucać. Jak na dzisiejszych UK wpadło by mi 10-30e to bedzie super. Byle nie szaleć i utrzymać bank 90e. Trzymam się stawek 2e-8e i rzadziej 12e-16e.

Do później! -_-

Edytowane przez ThePoints
Odnośnik do posta

Graty!!! Niewatpliwie jestes dobry na na tych rynkach, dlatego trudno zrozumiec Twoje problemy finansowe.

Niewnikam, bo moga to byc sprawy osobiste niezwiazane z handlem na gieldzie.

Niestety fachowcem od robienia filmikow nie jestem, nie jest to tez tego typu forum. Znajdziesz na pewno cos w sieci.

Napisz czym sie sugerujesz wchodzac w rynek live, bo ja osobiscie te rynki gram tylko pre.

Zgodze sie z jednym, ze trudno to opisywac, bo w 50% trzeba to czuc.

Aktualnie szukam bota do rynkow live z szybkimi drabinami, ale nie moge znalezc nic co, by mnie zadowolilo.

Z drugie strony patrzac, to sam bot,..... tez nie wystarczy, trzeba miec dobry pomysl.

Dlatego tak nalegam, zebys w dwoch zdaniach przedstawil swoj pomysl na te rynki.

Jeszcze raz graty i tak trzymaj!!!

Odnośnik do posta

@ThePoints Przeglądając twojego bloga odnoszę wrażenie, że w twoich poczynaniach panuje chaos oraz jakiś taki dziki amok. Umiejętności jak widać posiadasz bo greeny z takiej ilości rynków nie generują się z przypadku.

Moim zdaniem przyczyną twoich strat, jest podłoże psychologiczne, nie potrafisz odejść i zakończyć handlu w momencie poniesienia straty, niestety to pociąga za sobą coraz większe stawki,  czasem udaje się dzięki temu wyjść z reda nawet na duży plus, jednak w dłuższej perspektywie takie działanie przynosi zawsze to samo, czyli wyzerowanie konta.

Moim zdaniem powinieneś robić tak jak teraz, wypłacać zysk po każdym handlu i trzymać bank 100e, ponieważ jak pokazałeś możesz go spokojnie podwoić w 1 dzień, a w momencie wyzerowania konta odpocznij sobie z 1 dzień, tak jak to było na początku jak napisałeś 1 posta, wyzerowałeś konto po czym powróciłeś i zacząłeś zarabiać.  

Odnośnik do posta

Zgodze sie z jednym, ze trudno to opisywac, bo w 50% trzeba to czuc.

Dlatego tak nalegam, zebys w dwoch zdaniach przedstawil swoj pomysl na te rynki.

Ciężko to opisać.

1. Patrze jaka długość gonitwy - te krótkie to zamieszanie z kursami ogromne i trzeba byc bardzo czyjnym, a od 1m w góre to juz jest nawet spokojnie.

2. Patrze na rozstawienie kursów. Nie lubie gonitw gdzie na każdego konia jest kurs od 7.0 w góre

3. Gonitwa rusza, zaczynam szukać ścian/blokad. Jak cos znajde ustawiam sie nad blokada i czekam az mnie skupi. Jak widze, ze zaczynaja mocno skupowac blokade/sciane to czekam chwile i podłączam sie pod skup ściany.

4. Najbardziej aktywny jestem jak konie przebiegna około 70% i więcej trasy...

5. Jak mamy np. gonitwe 5f gdzie faworyt ma startowy kurs 2.0 i konie zaczynaja biegnać (powiedzmy, że jest ich 7) to jeśli kurs faworyta w ciągu pierwszych 4-7 sekund gonitwy spadnie do 1.6 to dla mnie jest to ogromne VALUE i nalezy takiego konia layować. To tylko przykład jednego VALUE, a ja że oglądam gonitwy od lat.... to tych VALUE widze sporo... i po prostu czekam na nie i łapie je.

6. Tak samo czekam sobie cierpliwie obserwujac ladder (inplay) i jak zauważam, że zaczyna sie pojawiać jakis trend spadkowy/wzrostowy (ale nie byle jaki tylko wyraźny) to podłączam sie pod niego i podążam razem z nim, jesli sie zaczyna odwracać lub zatrzymuje to uciekam lub podłączam sie pod przewciwny kierunek.... najlepiej filmik by to pokazał, nagram cos za jakis czas. 

No i tyle... z grubsza to cała filozfia. Patrzyć na drabinke obserwowac trend/sciany, i podążać za tym.

PESZKIN, od 7 miechów jestem na plus i to jest mój sukces. Bo przez pierwsze 4 lata był ciągle minus... faktycznie stawkowanie to coś na co musze zwracać uwagę. Ale ogólnie to ja robiłem tak jak mówisz, czyli prawie codziennie wypłacałem kase zostawiajac jeden stały bank... i to się niestety u mnie nie sprawdziło, teraz będę kombinował inaczej.

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Koniec: 2 dnia - 24.05.2014r.

Horse Racing: €85.61 | Soccer: €51.73 Total P&L: €137.34

Aktualny bank: 457.89 EURO 

Zwiększyłem stawki: 2e-32e (czasem wchodzę jeszcze bardziej grubo np. na PREPLAY lub na niskich LAY'ach na piłce nożnej, bo tam kurs nie spadnie np. z 1.11 do 1.01 w sekundę więc można kontrolować "REDA", myślę, że zorientowane osoby wiedzą o co chodzi i nie trzeba tłumaczyć.)

Piłkę nożną w sumie grałem bardziej dla... nazwijmy to... 'zabawy'... w najgorszym momencie ryzykowałem około 20e straty banku, ...nie ciągnie mnie do piłki tak jak do gonitw...

post-1329-0-50619100-1400967785_thumb.jp

post-1329-0-74460800-1400967774_thumb.jp

post-1329-0-81474600-1400967780_thumb.jp

post-1329-0-60480400-1400967768_thumb.jp

Znowu napiszę to samo co wcześniej... nie spodziewałem sie takiej dniówki, po porannych gonitwach AUS moim celem było jedynie utrzymanie banku. W najgorszym momencie miałem dzisiaj reda na około 20e. Uważam, dzień delikatnie mówiąc za mega udany!!! ... co nieco muszę wypłacić... więc pewnie zacznę znowu od startowego 90e na koncie. 

Cel na jutro? Jeśli już mam grać, to wystarczy mi utrzymanie banku, a nawet nastawiam sie na mała stratę, bo w końcu ujemny dzień prędzej czy później z matematycznego punktu widzenia powinien się pojawić. Ogólnie mam trochę spraw prywatnych... więc, może zrobię sobie dzień przerwy  ^_^  Zobaczymy...

Elo!

Odnośnik do posta

(aby nie przekroczyć limitu - prowizja za obrót)

Wasnie,.... jak to jest liczone?

jak rozegrasz ponad 50 gonitw to jakos 1% obrotu za BACK... czyli masz obrtów na 1 gonitwie np. 200 euro to pobieraja 2euro prowizji za obrot. Utrudnia to wg mnie bardzo, wiec nie przekraczam 50 gonitw tygoniowo.

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Zoltaras lubie oglądać stremy i przy okazji słuchać tego pieknego głosu komentatora :) (dodatkowe emocje)

ajajaj ale piekna gonitwa - na 3 konie kurs spadł do 1.03  :))) Niestety nie nastawialem sie na niej na niskie LAY'e.

post-1329-0-81051900-1401024366_thumb.jp

takiej gonitwy dzisisaj już na 98% nie będzie.

edit:

------

A tutaj bonus ^_^

post-1329-0-84978300-1401024946_thumb.jp

Odnośnik do posta
ADIS461, komp mi sie przycina jak nagryam filmik :<<<< minimalne przycinki ale to wpływa na 'prace' i np. przez 0.5s - 1s nie widze kursów bo się wiesza ladder. Na razie nie będzie filmików.

PODSMOWANIE:
Koniec: 3 dnia - 25.05.2014r.

W KOŃCU MINUS !!!!!!!!!!!!!!! :<<<< 
Basketball: -€6.43 | Horse Racing: -€21.08 | Tennis: -€2.24 Total P&L: -€29.75

Aktualny bank: 428.14 EURO 

post-1329-0-45067400-1401109810_thumb.jp

post-1329-0-87103400-1401109816_thumb.jp

post-1329-0-35171400-1401109823_thumb.jp

post-1329-0-48861500-1401109831_thumb.jp

Trochę dzisiejszy końcowy wynik ostudził mnie... cel na jutro, utrzymać bank, a jak dobrze pójdzie to nastawić się na 10-30 euro dniówki.

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)
PODSMOWANIE: 
Koniec: 4 dnia - 26.05.2014r. MINUS

Horse Racing: -€13.99 | Tennis: €3.30 Total P&L: -€10.69

Aktualny bank: 417.45 EURO

post-1329-0-41247900-1401214534_thumb.jp

Oby dziś poszło lepiej :)
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.