Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Uwazam, ze masz zbyt duza rozciaglosc w stawkach......od 2 do 88. To blad,....... albo rybki,......albo akwarium.

Moja propozycja zagraj stalym tickiem np. 1€. Bank 300€ wystarczy, przy takim ticku. Wiekszosc zlecen masz przeciez udanych.

Winda 20 tickow, rowna sie 20€.

hmm tylko ja ustawiam się na dłuższe spadki kursów. Takie 7 ticków w jedna czy druga strone to raczej dla mnie to jest bez znaczenia, co innego 15 ticków i więcej..., jesli chodzi o inplay. W preplay to gram nawet na 1 ticka to calkiem co innego dla mnie.

Czyli ogolnie mialbym sie nastawiać na krótsze wejścia/wyjścia w inplay.. hmm... to też jakiś sposób, ale poki co nie moge eksperymentować. 

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 134
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

nie wiem od czego zaczać...   wstyd mi za niektore slowa, za tą dume... arogancje itd...   sprostuje od razu, ze nie ...nieudalo sie...  nawet do 150e nie doszedlem...   :/ jest mi głupio najba

To ja ThePoints - trader gonitw INPLAY (niecierpie preplay:)))     Doświadczenie: ponad 3 lata.   Rozegrane gonitwy: ponad 20000 (20 tysięcy)   Czas spędzony na gonitwach: ponad 5000 godzin  

Jaka presja? Moim zdaniem zakładasz sobie zwyczajnie nierealne cele (25% banku w jedną gonitwę, można zacząć odkładać kasę na zakup wysepki). Sam piszesz, że Twoje stawkowanie jest ryzykowne. In play

Posted Images

Jeszcze odnosnie tych stawek Artur... czasem gram back konia po kursie 100.0 i więcej!!!! więc jak moge walic w niego stawka wieksza niz 2e???? ^_^ no nie oplacało by mi sie to (tak myślę...) a co do tego 88e... to jest to na prawde wyjątkowa sytuacja abym przydupcył taką stawką. Moje optymalne/najczestsze stawki ktorymi najwięcej grałem w ostatnich dniach to ~32e... chyba, że rzucam cos na wysokiego back'a albo kupuje mega niskiego laya... to jest inaczej...

Odnośnik do posta

Kurna... siadłem sobie w nocy na piłke nożna... oto wynik... ja pier....

-134.40 euro - na 15 rynków jeden na PLUS 

post-1329-0-49397200-1401678221_thumb.jp

Edytowane przez ThePoints
Odnośnik do posta

Nie wiem czy Ty dobrze zrozumiales, to co ja Ci proponowalem. Wcale nie chodzi o nastawianie sie na male ruchy kursow. Chodzi o to, zebys mogl latwiej kontrolowac swoje wejscia i latwiej obliczac ile mozesz stracic, albo zarobic na  kazdej transakcji. Kazdy tick bedzie mial taka sama wartosc, ktora Ty ustawisz,........moze to byc kurs 100 i spadek do 50, a Ty zarobisz 50€, przy takim stawkowaniu jak Ci proponowalem. Stawka w zaleznosci od kursu zawsze bedzie dobierana przez system, nie musisz nic liczyc. W geeksie to te zielone kolory stawkowania z hedguj zysk. 

post-8152-0-66522600-1401708090_thumb.pn

Edytowane przez art_artur67
Odnośnik do posta

Nie wiem czy Ty dobrze zrozumiales, to co ja Ci proponowalem. Wcale nie chodzi o nastawianie sie na male ruchy kursow. Chodzi o to, zebys mogl latwiej kontrolowac swoje wejscia i latwiej obliczac ile mozesz stracic, albo zarobic na  kazdej transakcji. Kazdy tick bedzie mial taka sama wartosc, ktora Ty ustawisz,........moze to byc kurs 100 i spadek do 50, a Ty zarobisz 50€, przy takim stawkowaniu jak Ci proponowalem. Stawka w zaleznosci od kursu zawsze bedzie dobierana przez system, nie musisz nic liczyc. W geeksie to te zielone kolory stawkowania z hedguj zysk. 

Kurde... a znasz te opcje w betangel? Albo ktos inny zna?

Zainteresowało mnie to. Moze i zyski dzieki temu by byly systematyczniejsze.

Odnośnik do posta

Betangel ma wiecej mozliwosci od geeksa.

Oplaca sie to znalezc,.......... bo cyfry zielone, czy czerwone przestana robic na Tobie wrazenie.

Zawsze bedziesz wiedzial co ryzykujesz i zajmiesz sie tylko i wylacznie handlem.

Odnośnik do posta

THEPOINTS w geeksie masz coś takiego, na ladderze na otwartym rynku gdzie masz pasek do wyboru stawek nad masz okienko do wpisywania stawek, obok po prawej stronie masz kwadracik w którym jest domyślnie litera "S" możesz sobie zmienić na litrę "T" tzw. tick zysk, możesz sobie wybrać ile chcesz zarabiać na jednym ticku, np. ustawisz sobie, że chcesz na każdym ticku mieć zysk 1f i automatycznie będzie Ci dobierać stawkę. Czyli im większy kurs tym stawka będzie mniejsza, a jeśli kurs będzie niski to stawka automatycznie wzrośnie.

Edytowane przez slodzik
Odnośnik do posta

wróć do początkowych stawek i zobacz, czy powtórzysz wynik.

brrrrrrrrrrrrrrrrrr................. :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

kolega Backrus dobrze przewidział.... wracam do początkowych stawek!!!!!!!!!!!!!!!!

a czemu.......?

...bo, zysk (prawie cały) z ostatnich ostatnich 6 dni (od 2014-05-27 21:00), poszedł się walić... 

Konkretniej przedstawię to podsumowując dzisiejszy dzień...

A więc raz jeszcze,...........podsumowanie 11 dnia (02.06.2014r.)

RED

Main wallet transactions 

Football: -€136.56 | Horse Racing: -€620.20 | Tennis: €36.84 Total P&L: -€719.92

Australian license wallet transactions

Horse Racing: €37.22 Total P&L: €37.22

czyli w sumie 11 DZIEŃ daje REDA na: -€682.70

...co mogę powiedzieć.... BOLI, BOLI, BOLI, BOLI !!!!!!!! ...bardzo boli!!!

Że, aż.... miałem odwagę 'poinformować o tym na blogu'... ech... uważam, że jak być szczerym.... to cały czas!

....teraz sie zoriętowałem, że pocieszający jest fakt, że ciągle (od startu 90e dnia 23.05.2014r) jest plus............................. inaczej pewnie....

podsumowanie banku:

startowy bankarrow-10x10.png (dnia 23.05.2014r) = 90e
Aktualny bank = 381.94 EURO

średnio dziennie: +26,54e ....ja pierd*le....

Standardowo na koniec screeny od których - tym razem - porządnie kręci mi się w.... brrrrrr

pilka nozna:
post-1329-0-30234200-1401756035_thumb.jp

gonitwy
post-1329-0-86211800-1401756049_thumb.jp

post-1329-0-20968100-1401756061_thumb.jp

tenis
post-1329-0-93638500-1401756071_thumb.jp

gonitwy AUS (grane telefonem :ppp )
post-1329-0-77151900-1401756094_thumb.jp

Każda opinia JAK ZAWSZĘ mile widziana, ale nie obiecuje, że będę wnikał w dyskusję... wybaczcie i proszę o zrozumienie.

Do następnego!! :<<< (mam nadzieję do szybkiego pozytywnego)

PS.
KOLEJNY CHALLENGE (II)
Dnia 02.06.2014r o godzinie 21:14 zrobiłem sobie stan konta na BF równo 48,00 euro - (w tym momencie jest 72.24e).
post-1329-0-35174300-1401756881_thumb.jp

I jadę z tego, z założeniem, że ni chu*a nie wypłacam nic, ani nie wpłacam nic, przez równo 30 dni (720 godzin KUR*A!!! czyli do dnia 02.07.2014r go godziny 21:14. Będę tego pilnował co do minuty!!!!!!!!!!)
Taki - może dla niektórych co się "nie spieszą" - mały CHALLENGE... ale dla mnie jest on cholernie TRUDNY!!!! mam nadzieje, że się uda!!!!

pozdro
Odnośnik do posta

jeszcze machne screena redukcji stanu konta (do 48,00e) dla wiekszej "własnej motywacji"

post-1329-0-74608600-1401761650_thumb.jp

boje sie trzymajcie choć troszkę kciuki!!! proszęęęę :lol: !!!!!!!!!

Odnośnik do posta

witam jestem tu nowy choc usera the points znam ladnych pare lat 

widzac jego kolejna hazardowa porazke i uwalenie 60% kapitalu w 1 dniu (ale przeciez tym kolejnym entym razem mialobyc inaczej) postanowilem napisac pare slow

moze wy doswiadczeni traderzy przemowicie mu do rozsadku , choc mozecie powiedziec ,ze przeciez nie jestescie jego rodzicami zeby mu cokolwiek pisac, licze jednak ze znajda sie osoby ktore napisza kilka gorzkich slow prawdy o jego poczynaniach

co do samego usera jest to niewatpliwie postac inteligentna, potwierdza to wynikami na chyba najtrudniejszych rynkach do tradowania, rowniez poza tradingiem odnosil sukcesy w pewnej branzy informatycznej i w bardzo mlodym wieku doszedl do sporego sukcesu finansowego, jednakze co stwierdzam zprzykroscia nie ma on psychiki do tradowania i mozna powiedziec ogolnie do zarzadzania pieniedzmi , mial kupe kasy i mozna powiedziec swiat u stop , a dzis ma spore dlugi w bankach ktore probuje splacic kolejnym podejsciem do tradingu, ktore niestety zawsze konczy sie tak samo , co nie jest przeciez dziwne jak mozna tradowac z taka presja na sobie, gdzie banki sie upominaja o dlugi z ktorych nie ma z czego splacac, zreszta co niestetty ciekawe the points gdy nie ma presji na sobie to tez odzywaja sie w nim nawyki hazardowe niestety taka jest prawda , 

takie posty jak usera maxim ktory wychwala jego tradowanie sa dla niego tylko woda na mlyn co jak sie skonczylo wszyscy widzimy,

dlaczego wogole to wszystko pisze, moich slow the points nie slucha, nie moge do niego dotrzec, a z wlasnego doswiadczenie wiem jak bolesne sa upadki i jakie mysli wtegy przychodza do glowy, wiec moze ktorys z was mu przemowi do rozsadku ze z taka presja na sobie i takim podejsciem do tradingu w sensie hazardowym podejsciu to wszystko moze sie tylko skonczyc gorzej o wiele gorzej niz juz w jakiej trudnej sytuacji sie znajduje, niestety miota nim taki wewnetrzy szatan ,ze potrafi isc po pozyczke do parabanku na tradowanie , wiec nie piszcie mu ze super mu idzie i nie wypytujcie o metody , tylko przemowcie mu  do rozsadku zanim uwali kolejny raz caly bank

mam swiadomosc ze the points moze sie obrazic na mnie za tego posta ,ale mam to w dupie, bede mial czyste sumienie

Edytowane przez wielkifan
Odnośnik do posta

PODSMOWANIE: 

Koniec: 12 dnia - 03.06.2014r. 

Basketball: -€5.11 | Horse Racing: -€10.04 | Soccer: €0.92 | Tennis: €1.64 Total P&L: -€12.59

post-1329-0-75449500-1401835327_thumb.jp

post-1329-0-03968100-1401835346_thumb.jp

podsumowanie banku/stanu konta BF:

startowy bankarrow-10x10.png (dnia 23.05.2014r) = 90e
Aktualny bank = 369.35 EURO

Stan konta na betfair = 59.65e
średnio dziennie: +23,27e

Do końca "challenge II" pozostało: 28 dni, 20 godzin i 20 minut.
post-1329-0-08705500-1401835422_thumb.jp
Odnośnik do posta

Pierwszy filmik: 

(handel inplay)

tylko nie wiem czemu taka jakosc ........... :| bede dalej kombinował

edit: juz jakosc YT samo poprawilo, widocznie trzeba bylo poczekac.

Na tej gonitwie nie gralem dobrze... mase złych wejść. Ale spokojnie to 1 filmik dopiro, pozno juz ide spać.

I taka moja rozkmina... tam pod koniec widac jak ktos ustawil wyłozył lay na ponad 28.000 euro i czekał az skupi... pod koniec sciagnal tego laya wiec ten rekinek myslał, że kon jednak wygra... (skoro sciagnał).. no a co bylo dalej.. to kazdy niech zobaczy...

Przezwyczajajcie sie do muzy bo prawie zawsze jej slucham grając :lol: !!!!!!!!!!!!

Komenty mile widziane! :DDDDDDDDDDDDDD

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.