Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Każdy ma swoje własne motywacje. Dla mnie chęci do startowania z banku 8 euro i to nastawiając sie głownie na preplay to coś niesamowitego.

Pierwsze podsumowanie po 4 dniach mega pozytywne, wzrost banku o ponad 800%. 

aktualny BANK 74.68 euro! 

Jednak nie wypłacam póki co ani grosza, nie muszę.

Co do gry... gram po prostu wszystko, pokażcie mi rynek a najprawdopodobniej tam siedziałem :lol:

5% rynków u mnie aktualnie to inplay, pozostałe 95% to preplay.

post-1329-0-13419500-1405588536_thumb.jp

a takie oto zazwyczaj robie greeny :P

post-1329-0-99112900-1405588566_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 134
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

nie wiem od czego zaczać...   wstyd mi za niektore slowa, za tą dume... arogancje itd...   sprostuje od razu, ze nie ...nieudalo sie...  nawet do 150e nie doszedlem...   :/ jest mi głupio najba

To ja ThePoints - trader gonitw INPLAY (niecierpie preplay:)))     Doświadczenie: ponad 3 lata.   Rozegrane gonitwy: ponad 20000 (20 tysięcy)   Czas spędzony na gonitwach: ponad 5000 godzin  

Jaka presja? Moim zdaniem zakładasz sobie zwyczajnie nierealne cele (25% banku w jedną gonitwę, można zacząć odkładać kasę na zakup wysepki). Sam piszesz, że Twoje stawkowanie jest ryzykowne. In play

Posted Images

super wynik, podłączam się do pytania wyżej, ile zrobiłeś z tego na pre a ile na in?

Jak tak dalej będziesz grał tylko pre, chociaż z 25% tego progresu jaki masz teraz, to spłata kredytu będzie kwestią kilku miesięcy systematycznego tradingu

Tylko że początek tego tematu był podobny, dlatego ciekawi mnie odpowiedź na wcześniejsze pytanie 

Odnośnik do posta

dobra :D

wyplacilem zarobek i mam parabanki spłacone na 8 tygodni!!!!! do 13 września! Piekne uczucie!

zostawilem sobie 10 euro na koncie, ale wczoraj je wyzerowalem bo nadzialem sie na awarię :P na szczescie to co wyplacilem bylo bezpieczne.

zaczynam dzis od 5 euro!! :D mam wiecej, ale takim malym bankiem jeszcze NIGDYYYYYYYYYY nie zaczynałem, jestem cał podekscytowany.

post-1329-0-60069700-1405947151_thumb.jp

niech bedzie tajemnica czy gram wiecej preplay czy wiecej inplay... niech to bedzie po prostu tajemnica :P

za jakis czas powiem coś więcej ^_^

Edytowane przez ThePoints
Odnośnik do posta

jestem cał podekscytowany

a mnie coraz bardziej śmiezy Twoja osoba. niczego się nie uczysz, cały czas popełniasz te same błędy. Odpuść sobie tą zabawę, bo marnie skończysz. Ot moja prywatna opinia.

BTW: powodzenia, wytrwałości i przede wszystkim pamiętaj o regułach... 

Odnośnik do posta

Dało rade dziś!

ponad +500% banku! :lol:

post-1329-0-34940100-1405980178_thumb.jp

jednak te 5 euro na start, to wcale nie tak mało jakby sie mogło wydawać. Polecam! :lol:

aktualny stan konta: 30.37e.

caly czas dzisiaj płaska stawka... brak jakiegoś przesadnego kombinowania itd, efekty mi pasują! :lol:

do zobaczenia, może jutro ^_^

post-1329-0-42368700-1405980321_thumb.jp

Odnośnik do posta

jednak te 5 euro na start, to wcale nie tak mało jakby sie mogło wydawać. Polecam! :lol:

Nie rozumiem dlaczego bawi Ciebie taki bank na początek? Co w  tym śmiesznego, że niby niepoważne startować z takim bankiem? Że wstyd grać na kucach za stawkę 5? Lepiej za 200 i to nie za swoje i wtedy jest fajnie to wtopić na jednym rynku?

Jeszcze to 'polecam' i głupia buźka, nieświadomie szydząc radzisz innym naprawdę dobrze, żałosne.

Ja uważam, że po prostu jesteś uzależniony od hazardu. Póki tego nie zrozumiesz nie będzie z tego nic dobrego.

Odnośnik do posta

nieświadomie szydząc radzisz innym naprawdę dobrze, żałosne.

czytacie go :D 

Sam przyznał, że zaczynanie z malutkim bankiem to coś najlepszego co może być! :) oczywiście później stopniowo zwiększać stawki.

Jak wpłacicie te 5 czy 20 euro to nie bójcie sie na poczatku ustawić stawke na 20% banku :) 

I nie dziwcie się, że możecie  zrobić nawet 5% banku/stawki na jednym rynku preplay w kilka sekund! (tzw. dobre momenty na wejście jak już sie troche nachape to je opiszę)

Odnośnik do posta

Po 8 dniach od startu ze stanem konta 5 euro w końcu pękło 100 euro !! :D

post-1329-0-00956500-1406654343_thumb.jp

W połowie tej drogi miałem załamanie, bo tak skubiąc 5 czy 10 centów z rynku coś w podświadomości głośno krzyczało, że taka gra zajmie wieczność i żeby odpuscic. No ale na szczescie sie udalo! 

Osiągnięty zysk nie był pzypadkowy, nie był to lay 1.01 trafiony za 1 euro, bank rósł regularnie (bank magment - czy jakoś tak   :D )

post-1329-0-23613100-1406654364_thumb.jp

Za 10 dni planuje sie tu pojawić aby sie pochwalic bankiem 500e, może pyknie :P

zróbcie zakłady na czacie!!! :D

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.