Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Tenisowa startegia Tradera999

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Piłki też bym tak do końca nie skreślał, lay pod koniec meczu na dokładny wynik czy na 1x2 może być opłacalny, sytuacje gdy drużyna przegrywa 2 bramkami i później wyrównuje też mają miejsce czy nawet 3 bramkami wszystko zależy od spotkania, choć piłka to akurat zupełnie nie moja dyscyplina, nie gram w ten sposób wiec nie mogę za wiele powiedzieć.

Odnośnik do posta
Piłki też bym tak do końca nie skreślał, lay pod koniec meczu na dokładny wynik czy na 1x2 może być opłacalny, sytuacje gdy drużyna przegrywa 2 bramkami i później wyrównuje też mają miejsce czy nawet 3 bramkami wszystko zależy od spotkania, choć piłka to akurat zupełnie nie moja dyscyplina, nie gram w ten sposób wiec nie mogę za wiele powiedzieć.

Ostatnio wszedłem na rynek Zaragossa-Dijon przy stanie 0-2 w 50 minucie i osłabieniu gospodarzy kupiłem lay na gości 1,01 za 1 euro (albo 1,02 za 2e nie pamiętam dokładnie). Zobowiązanie 1e (lub 2e) a możliwa wygrana 95e. Po zaledwie 11 minutach bo w 61' padła bramka na 2-2 wyszedłem z rynku z zyskiem 60euro. Takich meczy zdarza się kilka w weekend. Także ryzyko małe a zyski ogromne. Za drobne zawsze można zagrać.

Odnośnik do posta

Wlasnie skonczyl sie mecz Melzer -Troicki ,gdzie spokojnie mozna bylo otworzyc po 1.02 .

Stan meczu byl 1-1 w setach i 5-3 dla Melzera ,ktory serwowal i 1.02 bylo przy 40-30 i przewagach .

Kwestia tylko czy taki przypadek wystapi minimum raz na 50 ,bo jak widac po prostu trzeba przegrac wygrany mecz .

Odnośnik do posta

startowy back melzera w granicach 1,6. po czym urosl do 4,1 spadl do 1,01 (3000$ przyjete tylko) czyli w zasadzie do 1,02 no i mecz i tak przegral. ale Jurgen akurat jest znany jako jeden z walkow ATP co dzisiaj dosadnie potwierdzil. to tak w zalaczeniu do layowania niskich kursow ;) kiedys podczas US Open mial miejsce mecz z underdogiem gdzie startowal z 1,3 jeszcze przed meczem spadlo na 1,05 a na wynik 3:0 w setach z 2,5 do 1,1. oczywiscie wszystko pieknie weszlo. ale to juz jakies 2 lata temu bylo.

Odnośnik do posta

No ja pamiętam mecz La Coruna z Getafe kiedy to sędzia podyktował 2 karnego dla miejscowych i rynek został zawieszony na około 20 minut nic nie moglem zrobić, został odwieszony kiedy Getafe strzeliło na 2-2 i co z tego zwykle krętactwo betfair. Myślałem ze to giełda a nie bukmacher. nieważne szkoda tylko tego ze miałem Deport @12 za £50. Bylo minęło.

Odnośnie meczu Melzera no właśnie ciekawe czy będzie taki mecz jak dziś ja nie grałem ale obserwuje rynki i naprawdę trudno ustrzelić coś takiego a jak już się ma to bardzo ciężko jest by ten mecz zakończył się powodzeniem myślę ze łatwiejsze zyski są w granicach @1.14 tak jak przed chwila Soda z Almagro teraz jest back @1.5

Odnośnik do posta

Trudno trafić, bo adekwatnie do kursów, powinno się to zdarzać baardzo rzadko, chociaż mi sie ostatnio zdarzyło na Nadalu :D sam pograłem tak pare spotkań w WTA na próbe niedawno, wyszedłem na plus, ale nie wiem, czy to dobry sposób na gre, coś w stylu 'może wejdzie, może nie' ale przy małym ryzyku, może to być grane jako ciekawostka :D

Odnośnik do posta

z Dolgopolovem, to już przynajmniej drugi taki mecz, w meczu US Open z Ferrerem, kursy na CS 3:0 z 3 spadły do 1.3 przed meczem, zakończony oczywiście gładkim zwycięstwem Hiszpana 6:2, 6:2, 6:3, ale to raczej nadaje sie na osobny temat

A co do zrzutki, ja bym sie pisał, jeśli byłoby dużo chętnych :)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Właśnie przeczytałem ten temat. I w sumie nawet ciekawie to wygląda. Będę musiał się teraz skupić trochę na tenisie, bo nigdy na nim nie handlowałem.

Jest jakaś stronka z podanymi spotkaniami WTA, kiedy są jakie mecze?

Trader jeśli ciągle zbierasz ludzi na staty to się zgłaszam.

Pozdro

Odnośnik do posta
co z ta zrzutką na staty?

kontrujesz te niskie lay'e, czy trzymasz do końca?

Dzisiaj przetrzymalem do konca pojechalem chyba na 140 niepotrzebnie moglem jakas czesc odsprzedac ale jakos specjalnie nie zaluje nie ma nic za darmo jak nie sprobuje nie dowiem sie nigdy jak to wyglada w praktyce ,w kilku innych przypadkach lay 1,05 stake 5000 i ladnie mozna zebrac dwa ticki a to juz prawie 100 ,takze nie jest zle nie trzeba czekac na 1,01 czy 02 powiem wiecej to juz jest dosc niebezpieczne jezeli jest juz tak nisko na samym dole ,dzisiaj gralem za 1.03 (drugi set-blad) a to praktycznie koniec meczu i tak naprawde musi byc jakis cud zeby dzwiglo sie stad do gory latwiej jest z wyzszej pozycji tak od 1,05 wzwyz a z tego co widze 1,10 pierwszy set idealna pozycja do ataku .

Właśnie przeczytałem ten temat. I w sumie nawet ciekawie to wygląda. Będę musiał się teraz skupić trochę na tenisie, bo nigdy na nim nie handlowałem.

Jest jakaś stronka z podanymi spotkaniami WTA, kiedy są jakie mecze?

Trader jeśli ciągle zbierasz ludzi na staty to się zgłaszam.

Pozdro.

Wejdz na strone WTA http://www.sonyericssonwtatour.com/page/Home/0,,12781,00.html

tam masz wszystkie turnieje daty ,oficjalne strony kazdego z nich ,itp

Co do zrzutki jakos ten temat umarl kilka osob byloby pewnie chetnych jakos trzeba by to zorganizowac ale sam nie wiem jak sie do tego zabrac

Odnośnik do posta

Mój drugi mecz tenisa (Kerber v Hantuchova), a już poszedł według tego systemu. Ale jakoś nie mogłem się przełamać i postawić 14 euro aby wygrać 200, bo był kurs 1,07.

I tak się cieszę bo zarobiłem na tym rynku 13 euro i pokryłem dzisiejszą stratę z koników. Miał być pierwszy czerwony dzień od 2 tygodni, a jest mały plusik :-D

To jak z tą listą? Bo widzę, że Internista próbował coś zrobić ale link jest niedostępny.

Odnośnik do posta