Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Lay the Draw

Promowane odpowiedzi

Lejowanie czegokolwiek powyżej kursu 2.0 powinno być traktowane jako zbrodnia wojenna i surowo zabronione :P, ale tak sobie myślę gdyby dawać lay po kursie 2.0 i zabezpieczenie cs 1-1, 2-2, 3-3. Pomyślimy!

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 196
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tak wgladaly wczorajsze mecze z postu powyzej po pierwszej bramce:)

I. Główne założenia Jak sam temat mówi,- strategia opiera się na lay'owaniu remisu a następnie backu po strzeleniu pierwszej bramki. Jeżeli bramka nie pada w 1szej połowie,- w przerwie zamykamy poz

To zależy od undera 2,5 przed meczem i od czy liga jest underowa/overowa. Jeśli masz na myśli dwa wyrównane zespoły i kurs ok 3,5 na remis przed meczem to under 2,5 najczęściej będzie wynosił ok 1.80-

Posted Images

No ale po co kombinować forex ;D Wóz albo przewóz, mieć własne wytyczne i się ich trzymać. Zacznie się kombinowanie to potem wychodzą jakieś wygibasy by wyjść na 0. Nie neguje lay the draw, ale także nie jestem jakimś zwolennikiem. Uważam, że każda strategia dopasowana pod siebie, może przynieść korzyści, jeśli stosuje się do głównych zasad ! :)

Odnośnik do posta

Hello wszystkim jestem tu relatywnie nowy. Kilka slow o sobie napisze  innym razem gdyz czasu brak a takze zaloze inny temat.

Jako ze wszyscy co mnie znaja to znaja mnie z gry LTD wrzuce tu dwa spotkania na dzis. Moga one przeraziac co poniektorych ale wszystko sie wyjasni wkrotce :)

20.00 Jong Ajax - Telstar   4,6 i szybuje w gore niestety
22.00 Stjarnan - Thor  4,4

Edytowane przez cahir4
Odnośnik do posta
  • 3 months later...

Zaciekawił mnie ten temat i dziś spróbowałem pograć na jakimś meczu ligi europy, postanowiłem że wolę grać Lay na remis w drugiej połowie i w meczu z wyraźnym faworytem i postanowiłem się podeprzeć Back 0-0 i 0:1 na niefaworyta żeby zminimalizować stratę. Oto taki efekt mojej gry po bramce dla tottehamu, zysk nierówno rozłożony bo zagrałem za małą stawkę  lay na remis. W przypadku bramki dla niefaworyta remis od razu Back. Opinie i każde sugestie mile widziane

post-8888-0-95150100-1417124301_thumb.pn

post-8888-0-49367000-1417124304_thumb.pn

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Myślę że o wiele lepszym sposobem było by gra od 70 min wtedy kursy na remis są stosunkowo niskie i małe zobowiązanie 

Moja sugestia 

w przypadku gry z dogiem podpieramy się cs 0:1

65 min lay remis kurs 1,8 - 1,9  

73 min lay remis 1,5- 1,6

80 min lay remis 1,25 - 1, 35

87 min lay remis 1,10-1,15 

w przypadku bramki kursy skoczą znacząco w górę

Oczywiście nie gramy każdego meczu w którym jest wynik 0-0 do 65 min

Odnośnik do posta

Dziś spróbowałem zagrać 

patrz U-19 Barcelona - PSG

Doncaster - Notts

i niepotrzebnie borussie zagrałem przy wyniku 1:1

post-8888-0-54044600-1418161108_thumb.pn

Barcelona - PSG wejście w 68 min 2 euro a potem w 80 min 1 euro

Doncaster - Notts wejście 62min 2 euro i  64 min bramka 

Edytowane przez trader1
Odnośnik do posta
  • 2 months later...

Witam wszystkich,

Widzę, że trafiłem tutaj na kopalnię wiedzy o tradingu.

Przymierzam się do gry systemem lay remisu. Zacząłem obserwować mecze i patrzeć jak zachowują się kursy. I stąd moje pytanie - czy można w jakiś sposób obliczyć, o ile wzroście kurs na remis po strzelonym golu? Jakie dane trzeba posiadać do tych obliczeń? Chodzi o mecze bez faworyta z mniej więcej równymi kursami na obie drużyny. Wiedząc o ile wzrośnie kurs mógłbym obliczyć wartość oczekiwaną całego przedsięwzięcia w oparciu o przedmeczowy kurs 0-0 do przerwy.

Odnośnik do posta
  • 7 months later...

Witam Marcinie 3530

Jeśli chcesz grać LTD na wyrównane drużyny to kurs na remis będzie w przedziale 3,0 do 3,5.

Oszacowanie zysku po strzelonej pierwszej bramce zależy od minuty meczu.

W początkowych minutach możesz liczyć na skok do kursu 4,0 – 4,5 co da Ci od 10do20%.

W drugiej połowie amplitudy skoku będą większa ale jak doliczysz straty wynikające z trzymania kursy od pierwszej minuty do np. 60tej to może okazać się ze zysk wcale nie chce przebić znacznie powyżej 20%.

Po 60tej – 70tej minucie twój kurs spadł już poniżej połowy a właściwie jest koło jednej czwartej wartości początkowej ale amplituda skoku po bramce wzrośnie do 50% i więcej (zależy to od minuty gry, czym bliżej końca tym bardziej prawdopodobne że wynik bez remisowy utrzyma się).

Gra na wyrównane drużyny ma plusy i minusy jak wszystko, mniejsze procent zysku ale niema spadku po strzelenia bramki przez under doga. Generalnie zachęcam do analizowania wykresów i oglądanie tempa gry meczu, szukanie czasu wejścia i wyjścia. Pracy nad samodyscypliną w realizowaniu zysku oraz realizacja założeń cięcie strat powinna przynieść efekty.

Odnośnik do posta