Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Lay the Draw

Promowane odpowiedzi

Dzisiejszy mecz Holandia 2:

FC Eindhoven - Cambuur

Lay w przerwie 15@ 3,55, bramka w 49 minucie, wyjście po kursie 7,5.

Zysk: 7,28.

Przed meczem kurs na remis podobny, bo goście dostali czerwoną kartkę w 41 minucie, więc po tym zdarzeniu kursy na Eindhoven poszły w dół a reszta w gorę.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 196
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tak wgladaly wczorajsze mecze z postu powyzej po pierwszej bramce:)

I. Główne założenia Jak sam temat mówi,- strategia opiera się na lay'owaniu remisu a następnie backu po strzeleniu pierwszej bramki. Jeżeli bramka nie pada w 1szej połowie,- w przerwie zamykamy poz

To zależy od undera 2,5 przed meczem i od czy liga jest underowa/overowa. Jeśli masz na myśli dwa wyrównane zespoły i kurs ok 3,5 na remis przed meczem to under 2,5 najczęściej będzie wynosił ok 1.80-

Posted Images

Wczoraj wtopa :/

Wszedlem w przerwie meczu Ajax - PSV. Lay 20@ kurs 2,78. Mecz skończył się 0-0.

Chciałem wyjśc z rynku ok. 60 minuty, gdzie strata wynioslaby około 5-6 €, ale oglądałem 2 połowę, i mecz był szybki, dużo akcji, niestety fatalna skuteczność.

PSV wzieło się do ataku od początku połowy, więc pachniało bramką.

Niestety skończyło się 0-0 i 35 € w plecy.

Grając tym systemem trzeba jednak zabezpieczyć się back 0-0 i wyjśc z rynku na zero, bądź z mala stratą.

Odnośnik do posta

Witam

Mam pytanie do osób grających tą strategią

Do jakiego kursu spada średnio back na remis po pierwszej połowie, jeśli nie padnie żaden gol? chodzi mi o mecz w których kursy na obie drużyny są zbliżone mniej więcej 2.55 3.5 3

Czy można się sugerować ,że np jeśli na rynku CS HT back 0:0 przed meczem jest np 2,75 to do takiego poziomu zjedzie remis jak nie padną bramki?

Pozdrawiam

Odnośnik do posta
Do jakiego kursu spada średnio back na remis po pierwszej połowie, jeśli nie padnie żaden gol? chodzi mi o mecz w których kursy na obie drużyny są zbliżone mniej więcej 2.55 3.5 3

To zależy od undera 2,5 przed meczem i od czy liga jest underowa/overowa. Jeśli masz na myśli dwa wyrównane zespoły i kurs ok 3,5 na remis przed meczem to under 2,5 najczęściej będzie wynosił ok 1.80-1.85. Tak więc w przerwie meczu remis będzie w granicach 2.50-2.60

Czy można się sugerować ,że np jeśli na rynku CS HT back 0:0 przed meczem jest np 2,75 to do takiego poziomu zjedzie remis jak nie padną bramki?

Nie można się tym sugerować. Przy CS HT 0:0 2,75 w przerwie remis może wynosić nawet ok 2.40-2.50 w zależności czy w czasie meczu zespoły mocno atakują czy bardziej skupiają się na defensywie. Tak jak wyżej też wspominałem dużo zależy od charakterystyki ligi.

Odnośnik do posta

Scorpi - jak Ci wychodzi granie tym systemem? jestes do przodu? Jak piszesz ze ok 10 % tracisz kasy przy 0-0 do przerwy to w pozostalych spotkaniach musisz to nadrobic - udaje sie? Nie robisz zadnych zabezpieczen? Ja teraz testuje system FG 0-10 min z U2,5 i w miere to ciekawie wyglada przy kursach powyzej 2,0

Odnośnik do posta

Wszystko zależy od spotkania.

We wtorkowym meczu CL Auxerre - Milan postawiłem Lay draw po kursie 3,3 a sprzedałem w przerwie przy wyniku 0-0 po kursie 2,46, czyli 15% straty.

Od weekendu przetestuje tą strategię z zabazpieczeniem CS 0-0, powinien być zarobek w przypadku 0-0 do przerwy.

W przypadku strzelenia gola przez drużynę w 1 połowie też powinien być green, najgorzej będzie jak padnie gol w pierwszych minutach, ale to myślę, że w trakcje testów wyjdzie :)

Odnośnik do posta

Jakub85, w przypadku bramki w 1 połowie jest zarobek wczoraj zagrałem lay remis za 10j i back 0-0 za 1j.

Bramka padła w 13 minucie zrobiłem green booka na 2.6j odliczając state z back 0-0 1j zyskałem na czysto 1,6j.

To chyba najlepszy sposób grania tej strategii i nie musisz sprzedawać po 1 połowie bo możesz czekać cały mecz jak bramka padnie w 80 minucie kurs na remis więcej skoczy do góry i więcej zarobisz, a jak skończy się 0-0 to nic nie wygrasz, tylko pokryjesz stratę z lay remis.

Tylko pamiętaj jest jedna zasada trzeba grać mecze z wyrównanymi drużynami gdzie kursy nie różnią się więcej jak 0.8

Nie testowałem tej strategii dużo razy, ale puki co zawsze była zyskowna.

Odnośnik do posta

Dziś zagrałem Histon-Bath City

back 0-0 za 1j po kursie 11

lay remis za 10j po kursie 3.6 i już przed meczem byłem stratny 0,5j bo kupiłem 20 minut przed meczem a kurs spadł ale już go nie sprzedawałem.

Bramka w 45 minucie w sumie przez undergoga i jeszcze ze stratą wyszedłem i tak na plus 0,8j na czysto jakieś 0,76j bo minus marża 5%

Odnośnik do posta

Dzisiejszy mecz Histon - Bath:

Lay draw 10@3,55

Back 0-0 1@16

Bramka dla gości w 45 minucie.

W przerwie sprzedałem draw po kursie 4,1 (mały skok, bo goście raczej nie są faworytem, ale przed meczem różnica kursów ~0,5).

Zysk na MO 1,3, strata na CS -1.

0,3 na plusie.

Zysk mały, bo kurs na remis mało poszedł do góry, poza tym trzeba znaleźć odpowiedni dobór stawek na MO i CS.

Odnośnik do posta

Wiesz no stawki możesz różnie rozkładać zależy czy chcesz mieć większy zysk przy bramce (a straty przy 0-0) czy wyrówanie strat przy 0-0 ?

Grając za te same stawki co mecz wcześniej ten portugalski mecz teraz zysk byłby w takich samych granicach jak wcześniejszy.

Ubogi rynek więc ciężko było dziś testować.

Jakub85, kupiłem po 3.65 więc ze stratą już na początku meczu,

a sprzedałem po 4.1 a Ty ?

Już 2 do 0 było poczekać i zaryzykować i by się więcej wygrało

EDIT

No tak jak na in play 3% zysku ale jakby druga drużyna strzeliła kurs poszedłby więcej w górę

Odnośnik do posta

Też po 4,1. Faktycznie ten mecz + portugalski, którego nie zagrałem (myślałem, że zdążę zamknąć jeden rynek i wejść w drugi, ale nie udało się).

Troche nieszczęśliwie, że Bath strzeliło gola, więc zarobek mizerny, no ale zawsze coś.

Jutro większa oferta, więc na pewno coś się znajdzie.

Odnośnik do posta

Jakub85, testuj też mecze których nie grasz, spisuj kurs przed meczem i jak padnie bramka jak się rynek uspokoi spisuj kurs i będziemy analizować im więcej tym lepiej.

Kierując się zasadą różnica kursów ~0,8

Zarobek mizerny bo stawki mizerne jakbyś zagrał za 100euro miałbyś 3e w kieszeni

Odnośnik do posta

Dzisiaj pod lupę wziąłem mecz Crawley - Swidon.

Jest 70 minuta i niestety 0-0.

Strata na MO 6,94 €, zysk na CS - 4,02 €

W tym meczu kurs na remis był bardzo wysoki - 4 i szybko zaczął spadać, więc w przerwie już byłaby strata. Niestety nie zanosi sie na bramkie, więc sprzedalem wszystko.

Innych spotkań dzisiaj nie obserwowałem.

Jutro troche potestuje na papierze, wezmę też pod uwage mecze, gdzie jest faworyt z kursem 1,9 - 2,1 z lig overowych i zobaczymy jak tam to wyjdzie - powinien być wiekszy zysk, ale i strata jak strzeli underdog (wtedy zastosuje strategie Metaltone-a, czyli back draw 50% stawki poczatkowej, lay underdog za 75% stawki poczatkowej)

edit:

Po sprzedaniu zakładów padła bramka dla Swidon. Kurs na remis wzrósl do poziomu 4,2.

Gdybym został na rynku MO to zarobilbym 0,68 €, bo puscilem lay po 3,9.

Strata więc wynioslaby 0,32 € (bo -1 w CS).

Odnośnik do posta

Ja dziś straciłem 31e na tym meczu, ale dlatego że po prostu nie było mnie przy kompie a gdy przyszedłem to właśnie wyrównali i sprzedałem dopiero po chwili i straciłem :(

Jakub85, wiesz co ja nie wiem czy nie lepiej jest po prostu przeanalizować mecz i grać normalnie lay na remis jeśli jest do połowy to wychodzimy z rynku większy zysk mniej zabawy z CS 0-0, ale większa strata, jednak chyba powrócę do początkowej strategii, a jak wyjdą testy jej to zobaczymy.

Aha i nie zapominaj o marży 5%, grając na kilku rynkach niestety by zarobić trzeba tak naprawdę odejmować od zysku 5% przy 100euro to już dużo 5e koło 20zl :(

Odnośnik do posta