Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Lay the Draw

Promowane odpowiedzi

z meczem Union Berlin - Augsburg radzilbym uważać, martwi szczególnie h2h tych drużyn, ja zdecyduje się chyba na mecz Fortuna Dusseldorf v Paderborn zaczynający się też o 13. W ostatnich 9 meczach 4 overy, w tym sezonie Fortuna sporo strzela u siebie, a Paderborn jeszcze wiecej straci na wyjezdzie. Lay do wziecia teraz po 4,2

pozdrawiam

Ostatnie mecze:

Z tego co widzę to drużyny dostarczają sobie punkty. Wygrana,remis,wygrana,remis ... stawiam na 0-0 i 1-1.

post-12-1306395751,52_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 196
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tak wgladaly wczorajsze mecze z postu powyzej po pierwszej bramce:)

I. Główne założenia Jak sam temat mówi,- strategia opiera się na lay'owaniu remisu a następnie backu po strzeleniu pierwszej bramki. Jeżeli bramka nie pada w 1szej połowie,- w przerwie zamykamy poz

To zależy od undera 2,5 przed meczem i od czy liga jest underowa/overowa. Jeśli masz na myśli dwa wyrównane zespoły i kurs ok 3,5 na remis przed meczem to under 2,5 najczęściej będzie wynosił ok 1.80-

Posted Images

Witam odnośnie strategi to pamiętam jak Lepusti na swoim blogu zagrał mecz towarzyski przed MS Anglia-Japonia. Zagrał LTD + 0-0 1-1 2-2 tylko pamiętam jak wspominał że na 0-0 zrobił jakiegoś freebeta. I teraz to tylko Lepusti może napisać tutaj co i jak dokładnie tylko on nie wychodził tylko zostawiał wszystko ale nie pamiętam dokładnie czy nie miał kupionego wyniku 3-3. Profit chyba coś ok 30% no i sami sobie odpowiedzcie że zabezpieczony był b.dobrze. Więc prośba do Lepustiego żeby to przedstawił na forum jak oczywiście pamięta albo może ktoś z was tak grał?

Odnośnik do posta

Moje typy odnośnie 2Budesligi, które podaje na forum, powinny być raczej do odczytu jako te mecze, których nie grać... Zostawiam na jakiś czas podawanie typów z tej ligi , bo jakieś fatum nad tym zawisło, a skoncentruje się na innych ligach ;)

Odnośnik do posta

Znalazłem screna z tego handlu Lepustiego pamiętam tylko że 0-0 kupił po kursie 23 sprzedał po 18 a 1-1 kupił po 13.50 sprzedał po 11.50 potem dokupił 2-2. Teraz macie jasność tej sytuacji i może ktoś to wytłumaczy w tym temacie bo może się przydać jak wnieść porządne zabezpieczenie zakładu.

uiahoxjq.jpg

Odnośnik do posta

Na dziś upatrzyłem sobie do gry mecz Villareal - Bayer Leverkusen. W pierwszym meczu drużyna z Półwyspu Iberyjskiego wygrała po zaciętym meczu 3-2. Dziś goście będą musieli postawić wszystko na jedną szalę i od początku zaatakować graczy "żółtej łodzi podwodnej". Żeby się nie rozpisywać na temat bramkostrzelności itd , najlepiej wstawię statystyki, a dodam tylko, ze remis obecnie po 3,55.

post-368-1306395775,7_thumb.png

Odnośnik do posta

No ja ostatnio testuje ten system na własnej kasie i nie ma co narzekać. Myślę oczywiście jakby tu ten system ustawić pod siebie... 1 co przyszło mi do głowy to jakaś progresja. Stąd też moje pytanie, jak gracie ? All in ? Ja gram jak narazie za okolo 40% a jak złapie wtope to pozniej za okolo 50% (liczac z banku przed przegrana) W ten sposób szybciej odrabiam a 2x 0:0 do HT dość trudno złapać.

Odnośnik do posta
Znalazłem screna z tego handlu Lepustiego pamiętam tylko że 0-0 kupił po kursie 23 sprzedał po 18 a 1-1 kupił po 13.50 sprzedał po 11.50 potem dokupił 2-2. Teraz macie jasność tej sytuacji i może ktoś to wytłumaczy w tym temacie bo może się przydać jak wnieść porządne zabezpieczenie zakładu.

witam mietek

widzę że przytoczyłeś ten przykład więc 2 słowa ode mnie

Przykład który pokazałes nie jest typową sytuacja i nie na każdym meczu uda się zrobić takie zabezpieczenie.

O ile mnie pamięć nie myli tam był wzrost kursu favoryta czyli Anglia i za tym pozycje 0-0 i 1-1 dość znacznie pospadały. I tu udało mi się sporo zarobić. Dopiero po tym fakcie przyszła myśl jak te znaczne środki na remisach zagospodarować, stąd pomysł na LAY DRAW + dokupienie 2-2 i 3-3 po wysokich kursach.

Tylko po tych całych zabiegach okazało się że wcale nie zarobiłem więcej niż w momencie gdybym wychedzował pozycje 0-0 i 1-1 tuz przed meczem.

Więc dla mnie to tamtym i innych meczach w późniejszym czasie wniosek był taki że nie warto rozdzielać zysku z handlu przedmeczowego akurat do tej strategii ( lay draw+ remisy na CS).

Jakoś nigdy nie byłem zwolennikiem tej strategii. Mam akurat zapisane kursy przedmeczowe z dzisiejszego meczu ligi hiszpańskiej.

remis lay 3,65

0-0 13

1-1 7,8

2-2 22

3-3 75

Rozdzielając kase po tych kursach nie tyle co nie zagwarantujemy sobie zysku co będziemy mieli stratę.

I teraz teoretycznie jeśli wyhandlujemy przed meczem ticka czy 2 na pozycjach 0-0 lub 1-1 to mamy dodatkowa kase do rozplanowania i teraz precyzyjnie bakując te kursy które przytoczyłem juz gwarantujemy sobie zysk na poziomie 9j powiedzmy.

Ale to oznaczy tylko to ze w przedmeczowym handlu zarobiliśmy te 9-10j.

Więc moje zdanie jest takie ze kasa wyhandlowana przed meczem i 'włożona' w tą !! strategię nie wpłynie na powiększenie ostatecznego zysku.

A trzeba tez pamiętać ze na 4-4 jest wielka wtopa a AU już nam nie 'opłaca' się backowac po takim kursie.

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

A ja mam jedna uwagę zagrałem wczoraj bez pudła kilka meczy tylko zyski są marne :/ Ciężko mówić o wspominanych gdzieś tu 10%. Czy to znak czasu ? System za bardzo popularny ?

(moja relacja z wczoraj jeśli zechcecie zerknąć i dać komentarz będę wdzięczny[stronka w głębokich testach jeszcze wiec proszę się nie śmiać ;) spełnia role archiwum pomysłów])

http://betfair.freehostia.com/wordpress/2011/04/ile-mozna-na-tym-zarobic/#more-27

Odnośnik do posta

Ja gram troszkę inaczej, czekam tak do 30-40 minuty, kiedy kurs na remis jest około 2.80-3.00, nieraz nawet wchodzę dopiero w 50 min gdzie kurs jest około 2.50-2.60,oczywiście musi być 0-0 i wtedy stawiam ltd, gdy pada bramka obojętnie dla kogo, czy strzela underdog, czy faworyt, kurs zawsze idzie do góry zysk min 10% jest, zazwyczaj jest to 40-60%. Zobowiązanie robię na poziomie 10-20 euro, wychodzę z rynku po strzeleniu bramki, od razu, nie czekam na lepszy kurs.

Odnośnik do posta
Ja gram troszkę inaczej, czekam tak do 30-40 minuty, kiedy kurs na remis jest około 2.80-3.00, nieraz nawet wchodzę dopiero w 50 min gdzie kurs jest około 2.50-2.60,oczywiście musi być 0-0 i wtedy stawiam ltd, gdy pada bramka obojętnie dla kogo, czy strzela underdog, czy faworyt, kurs zawsze idzie do góry zysk min 10% jest, zazwyczaj jest to 40-60%. Zobowiązanie robię na poziomie 10-20 euro, wychodzę z rynku po strzeleniu bramki, od razu, nie czekam na lepszy kurs.

A robisz jakąś selekcję? Bo na overowe ligi i murowanych faworytów nie będzie takich kursów. Przykład z dzisiaj PSV - Heerenveen, lay x po przerwie na poziome 4.1 (0:0 ht)

Odnośnik do posta

może jak by wchodzić w 70minucie wtedy to lay powinien byc na poziomie 1.5 w niezbyt overowych ligach, może się uda ustrzelić coś.

Ja grałem przez dłuższy czas lay the draw w II połowie do 80minuty i tak skuteczność na 70-80% jak wychodziłem w 80min to padały bramki:D

Odnośnik do posta

zależy od meczu, wczoraj np idealny meczyk,lyon-lens 0-0, wszedłem w 2 połowie po kursie 2.9to była chyba 47minuta, lyon strzelił na 1-0 i kurs powędrował na powyżej 6, jeżeli by strzeliło lens to kurs byłby tak 3.5, ja gram max 3.3 bo wtedy jest pewność ze jak ktoś strzeli to kurs nie spadnie. Dzisiaj dobry meczyk będzie liverpool- city, teraz jest kurs po 3.4, ja poczekam do 20 mint jeżeli nie padnie bramka wchodze, jeżeli padnie do tej pory to trudno, nie gram wcale

Odnośnik do posta