Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Lay the Draw

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tak wgladaly wczorajsze mecze z postu powyzej po pierwszej bramce:)

I. Główne założenia Jak sam temat mówi,- strategia opiera się na lay'owaniu remisu a następnie backu po strzeleniu pierwszej bramki. Jeżeli bramka nie pada w 1szej połowie,- w przerwie zamykamy poz

To zależy od undera 2,5 przed meczem i od czy liga jest underowa/overowa. Jeśli masz na myśli dwa wyrównane zespoły i kurs ok 3,5 na remis przed meczem to under 2,5 najczęściej będzie wynosił ok 1.80-

Posted Images

Gramy za 100j(tj.zobowiazanie)lay draw i

oraz za 3j back nastepny gol.

Jesli gola strzeli M.UTD to kurs remisu poszybuja na tyle ze zarabiamy ok.10j na lay draw minus 3j ktore postawilismy na Benfice.

Jesli gola strzeli Benfica to stracimy ok.5j na lay draw ale wygramy ponad 7j na NASTEPNYM GOLU.Czyli tez na plus.

Jednak jak bramek brak tez wtapiamy!!! :)

I to sporo .

Mnie takie strategie typu LTD rozsmieszaja -idealnie pasuja do gieldowego powiedzenia :

Eating Like a Bird ,pooping like an elephant .

"Je jak ptaszek ,sra jak slon "

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

addam44 grasz grałeś na dłuższą metę swoją modyfikację tj. LTD+lay nex goal fav.?

Nie gram.Obecnie nie mam wiele czasu a z tradingu nie daje rade zyc:(

Edytowane przez addam44
Odnośnik do posta

Witam , ale dawno sie tu nie udzielalem , az strach pomyslec.

Co do samego LTD jest ono skuteczne przy maksymalnie dobrej selekcji meczy i dopietego na ostatni guzik stawkowaniu , plus pare jeszcze kryterii chwili wyjscia .

W formie gry , bez wiekszej selekcji i takiej jak wyjscie po pierwszym golu , z zabezpieczeniem na gola doga , odwzorowanie zysku bedzie pewnie takie jak zagranie prostego lay 0-0 , lub nawet gorsze .

Czasami sie zastanawiam , czy poprostu nie jest latwiejsze granie wlasnie lay 0-0 , z bardzo dobrym stawkowaniem , niz bardzo mocne kombinowanie , pewnie po dobrej selekcji w jakims stopniu sie to oplaca , nawet moze grajac hurtowo dobre ligi , ze stawkowaniem . Cos z tego mozna wydoic , ja nie mialem czasu tego sprawdzac.

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

witam

próbuje może ktoś jeszcze sił tą metodą ?

ja bawiłem się troszke za drobne i nawet udało sie wypacować przyzwoity zysk , ale potem poległem i zastanawiam się jaki błąd popełniłem

grałem samo LTD wychodząc ok. 80 minuty w przypadku braku bramki ze stratą rzędu 60-70% , jeśli zaś bramka jakakolwiek padła wczesniej zamykałem rynek z zyskiem średnio 10% stawki początkowej , starałem się dobierać mecze w ligach overowych , z kursem na under 2,5 min. 1,8 , no i mniej więcej wyrównane na rynku MO . W ostatni weekend na 24 mecze 6 razy trafiłem na 0:0 w 80 minucie mmo jakiejś tam selekcji , pech ????? :-) Statystyczne powinno być znacznie mniej tych 0:0 . Teoretycznie najprościej byłoby grać na 0:0 z tą sama selekcją i zysk gwaratntowany , ale wiem , że tak też nie będzie ;-)

Zastanawiam się teraz nad zabezpieczeniem jednak w postaci 0:0 HT i 0:0 FT po 1j przy 10j LTD , a przy okazji warto zastanowić się nad opcją która proponuje adam NG underdog . Odświeżam temat bo strategia wydaje się być interesująca

pozdr.

Odnośnik do posta

Doskonała strategia, póki nie trafi się takiego meczu jak:

http://pl.soccerway.com/matches/2011/12/15/europe/uefa-cup/stichting-az/fc-metalist-kharkiv/1210423/

A ja trafiłem...

Prawdopodobnie poległem na stawkowaniu - wszystkie jajka w jednym koszyku... W rynek wchodziłem in play wystawiając swój kurs grzecznie czekając w kolejce do przyjęcia. Po bramce podobnie, na spokojnie szykowałem równego greenbooka. Tu nie miałem żadnych szans, wyrównanie na zablokowanym rynku... Teraz wiem - było ciąg straty zaraz po wznowieniu... Wtedy nie było mowy o cięciu miałem świetną serię...

Optymalne wejście? Wystawienie lay 3,00 i wędkowanie na rynku teoretycznie overowym.

Optymalna ucieczka? 70-75 minuta... Choć i tu poczyniłem wyjątek wchodząc w 80` i wychodząc w 87`. ;)

LTD jest trochę jak ruletka w kasynie...

Odnośnik do posta

Lay 3.00 będziesz miał około 30 minuty , a czasem jeszcze później , jeśli do 70 minuty bramka nie padnie , jest strata jakieś 50 % stawki , może nawet troszkę mniej , z kolei jeśli trafisz zyskujesz jakieś 30% tak mi się zdaje , czyli raz na trzy razy możesz się pomylić , a i tak powinieneś mieć zysk , no i teraz pytanie , czy tak będzie ???

w tej sytuacji , którą podałeś trzeba założyć sobie , że się wychodzi i tyle , raz będziesz miał bramkę wyrównującą innym razem trafisz na 2:0 i wyjdziesz z greenem większym

Odnośnik do posta
w tej sytuacji , którą podałeś trzeba założyć sobie , że się wychodzi i tyle , raz będziesz miał bramkę wyrównującą innym razem trafisz na 2:0 i wyjdziesz z greenem większym

Racja, tylko jeśli mam szansę na zrobienie greena wcześniej, to po co czekać do 70`? Mój handel ogranicza się już wtedy do gamblingu, tyle tylko, że skróciłem sobie mecz. Np. 55` mam szansę na breenbooka, ale za mało tików... Mam czekać? Czy może lepiej zagrać LTD na trzy progi progresją bijąc się właśnie o 30%?

Odnośnik do posta

A mnie sie wydaje ze te nasze rozwazania co do czasu wyjscia,selekcji meczy itd sa....g.wno warte.Bo....

Angielska Premier w biezacym sezonie do tej pory;

Meczy-230

Meczy zakonczonych 0-0 ...16.

Czyli 1 mecz bez goli na 14.5

Angielska Championship w biezacym sezonie

Meczy-336

Meczy zakonczonych 0-0...19

1mecz bez goli na 17.6

WNIOSKI

Ano grac wszystkie jak leci!!!!Czy z faworytem,czy z kursami wyrownanymi.

I NIE WYCHODZIC DO KONCA!!!A dopiero po golu!

Oczywiscie gdy szybkiego gola strzeli dog to troche stracimy,Ale czesciej strzeli faworyt i nam sie zwroci.A nie wychodzic do konca bo jak gol padnie po 60minucie to zysk bedzie bez wzgledu kto ta bramke strzeli i to juz nie 10% a sporo wiecej.Tym wiecej im blizej konca meczu.

Zakladajac jednak srednio te 10% to jestesmy po wszystkich meczach sporo do przodu.Jestesmy do przodu i przy 7%.

Sprawdzcie i poprawcie ja sie myle:)

Edytowane przez addam44
Odnośnik do posta

A sa ligi z jeszcze lepszym wskaznikiem wystepowania remisow:)

League Two

Meczy 330

Meczy z 0-0...18

0-0 co 18.3 mecz

Blue Square Premier

Meczy-367

Meczy z 0-0...18

0-0 co 20.4 mecz!!!!

Bundesliga 1

Meczy-171

Meczy z 0-0 7(!)

0-0 co 24.4 mecz!!!!

Eredivisie

Meczy -171

meczy z 0-0....6(!)

0-0 co 28.5 mecz!!!

Gdzies w szczegolach moge sie mylic(w statystykach mam burdeli:),ale genaralnie tak jest.

Over :-)

Odnośnik do posta

A sa ligi z jeszcze lepszym wskaznikiem wystepowania remisow:)

League Two

Meczy 330

Meczy z 0-0...18

0-0 co 18.3 mecz

Blue Square Premier

Meczy-367

Meczy z 0-0...18

0-0 co 20.4 mecz!!!!

Bundesliga 1

Meczy-171

Meczy z 0-0 7(!)

0-0 co 24.4 mecz!!!!

Eredivisie

Meczy -171

meczy z 0-0....6(!)

0-0 co 28.5 mecz!!!

Gdzies w szczegolach moge sie mylic(w statystykach mam burdeli:),ale genaralnie tak jest.

Over :-)

bardzo ciekawe- przy tych założeniach faktycznie moze olac zabezpieczenie 0:0 wogole, tylko skupic sie na sledzeniu statystyk i obserwowac jaki kurs na 0-0 i overy rynek wystawi; ewentualnie mozna pokombinowac w meczach gdzie underdog moze cos zadzialac zagrac jaki maly back nastepny gol; swoja droga kiedy zaczynalem zabawe z betfair udalo mi sie z 50 euro w 2 miesiace zrobic ponad 400 grajac ltd plus 0:0 ale gralem czesto mocno ryzykownie zostawiajac po 1 bramce i potem moja zachlannosc nie wyszlo mi na dobre

Odnośnik do posta
A mnie sie wydaje ze te nasze rozwazania co do czasu wyjscia,selekcji meczy itd sa....g.wno warte.Bo....

A ile procent kapitału miałbym pchać w zobowiązania? Po serii wtop konto się kurczy i procent też będzie przykurczony...

Jeżeli nie wychodzić to może po prostu layować subskrybowane typy gamblerów z bukmacherskich forów. Przypuszczam, że lepiej na tym wyjdziesz. Inaczej by tu nas nie było... :D

Im więcej teorii tym więcej wątpliwości - najprostsze strategie są najlepsze. Podałem na początku moje "ale" dla LTD. Na dłuższą metę LTD tyle samo jest warte co all in lay0:0. Póki wszystko idzie zgodnie z planem - jest dobrze. W końcu przychodzi kryzys.

Osobiście preferuję takie rodzaje zagrywek:

- wzrost in play na faworycie, czy underdogu ale szkoda czasami patrzeć na zobowiązania... (lay i back +3ticki)

- dobranie in play na Betfair pozycji do zamknięcia surebeta (bonusy i Pinnacle)

- sukcesywne layowanie wybranych typerów-forowe "mój pierwszy milion" i żądni sławy typerzy-blogerzy

- rozrywkowo LTD w meczach z b. dużą płynnością i stawkami, bo tam ścian się nie boję.

A strategie? Jak wszędzie - to kamień filozoficzny.

Odnośnik do posta

A ile procent kapitału miałbym pchać w zobowiązania? Po serii wtop konto się kurczy i procent też będzie przykurczony...

Jeżeli nie wychodzić to może po prostu layować subskrybowane typy gamblerów z bukmacherskich forów. Przypuszczam, że lepiej na tym wyjdziesz. Inaczej by tu nas nie było... :D

Im więcej teorii tym więcej wątpliwości - najprostsze strategie są najlepsze. Podałem na początku moje "ale" dla LTD. Na dłuższą metę LTD tyle samo jest warte co all in lay0:0. Póki wszystko idzie zgodnie z planem - jest dobrze. W końcu przychodzi kryzys.

Osobiście preferuję takie rodzaje zagrywek:

- wzrost in play na faworycie, czy underdogu ale szkoda czasami patrzeć na zobowiązania... (lay i back +3ticki)

- dobranie in play na Betfair pozycji do zamknięcia surebeta (bonusy i Pinnacle)

- sukcesywne layowanie wybranych typerów-forowe "mój pierwszy milion" i żądni sławy typerzy-blogerzy

- rozrywkowo LTD w meczach z b. dużą płynnością i stawkami, bo tam ścian się nie boję.

A strategie? Jak wszędzie - to kamień filozoficzny.

Akurat w tym co napisalem filozofii nie ma zadnej:)

Nawet to nie jest typowy trading-ale cel uswieca srodki.Popatrz w statystyki niektorych lig.Chocby przytoczonej przezemnie Eredivisie.Tylko w jednej kolejce w tym sezonie byly dwa 0-0.Zreszta w pierwszej.A ostatnie 4 kolejki (36meczy!)ani jednego 0-0!A na jeden mecz bezbramek wypada 29 z bramkami!To co tu kombinowac?Grac!

Odnośnik do posta

To ile procent kapitału w pojedynczy mecz w zobowiązaniach wystawiać?

Ja w sumie nie dawno na to wpadlem.I dopiero zaczynam.Ale mysle ze nie wiecej niz 10%.Wtedy wrazie jednej wtopy musimy miec 0k.10meczy na odrobienie straty.

Nie brzmi to atrakcyjnie ale statystyki(sam sprawdz)sa optymistyczne.

Odnośnik do posta