Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Total Fotball Trading - materiały

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Spryciarze zablokowali możliwość zaznaczania tekstu. Na szczęście taką "sztuczkę" łatwo obejść - wystarczy wyłączyć javascript i kopiowanie staje się możliwe

Posted Images

1. zicoo
2. art_artur67
3. Rogalkr
4. Backrus
5. raddor
6. FOREX 366
7. allgreen
8. yarecky

9. bercio

10. ohyeach

Na zielono zaznaczone osoby które wpłaciły. Mam jeszcze dwie wpłaty ale nie wiem od kogo one są. Proszę wpisywać nicki z forum, bo za cholere nie idzie się połapać, gdyż często macie inne adresy e-mail.

Jeżeli kogoś pominąłem proszę pisac.

Odnośnik do posta

1. zicoo

2. art_artur67

3. Rogalkr

4. Backrus

5. raddor

6. FOREX 366

7. allgreen

8. yarecky

9. bercio

10. ohyeach

Na zielono zaznaczone osoby które wpłaciły. Mam jeszcze dwie wpłaty ale nie wiem od kogo one są. Proszę wpisywać nicki z forum, bo za cholere nie idzie się połapać, gdyż często macie inne adresy e-mail.

Jeżeli kogoś pominąłem proszę pisac.

Dowod wplaty przeslalem Ci na PW w pdf.

Odnośnik do posta

OK, wszytko jest. Problem jest taki, że to nie pdf tylko dostęp do strony, gdzie są artykuły podzielone na rozdziały. Trzeba to wszsysko ładnie pokopiować do WORDA i zrobić z tego podręcznik.

Ktoś się podjemie? Dam login i hasło do strony i ktoś niech działa, bo ja przez weekend nie wyrobie z tym.

Dodatkowo cena 77USD jest cena netto, doliczyli sobie podatek 20usd. Żeby nie robić śmietnika proszę osoby, które się poczuwają aby wyrównały rachunek.

post-84-0-44270300-1401456452_thumb.jpg

Odnośnik do posta

to jest zbiór artykułów w internecie. Trzeba metodą kopiuj wklej wrzucić wszytkie do pdf lub offica

Odnośnik do posta

Ja mam czas w weekend, to mogę spróbować (mam worda, libreoffice i prawdopodobnie mógłbym złożyć całość w pdf).

edit: Na netellerze minimalny przelew to $5, w sumie za resztę możesz kupić te statystyki na mundial :D

Edytowane przez Backrus
Odnośnik do posta

Ja się mogę podjąć choćby od zaraz.

Ode mnie poleciało paypalem 0,9$, ale się powinno zgadzać po wysłałem 8,6$ poprzednim razem. :)

Edytowane przez FOREX 366
Odnośnik do posta