Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[28-05-2014] FK Radnicki v Jagodina

Promowane odpowiedzi

[28-05-2014] FK Radnicki v Jagodina 17:00

Rynek: MO
Moja propozycja: back Draw
Obecny kurs: 1.98
Link do rynku na 
betfairhttp://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.114203626&exp=e
Uzasadnienie: Nie będę długo rozwodził się nad sytuacją w tabeli przed ostatnią kolejką ligi serbskiej, bo mało czasu do meczu. Radnickiemu grozi strefa spadkowa - w przypadku wygranej Slobody Uzice mają jednakową liczbę punktów, ale gorszy bilans bramkowy. Obrót na rynku jak na Serbów znacznie wyższy niż zwykle (ponad 20k) i przede wszystkim nietypowy kurs 1,98 na remis wskazują, że wynik meczu jest już ustalony. Typy: back draw, lay FK Radnicki, lay Jagodina, CS back 0:0 & 1:1 & 2:2  :) 
Odnośnik do posta

tam kurs na remis juz jest 1.50 :D

edit ://  tak, oczywiscie juz graja. 1-0 do przerwy, myslalem ze to pre tak popchneli.

błysnał :D

Odnośnik do posta

Były dwie zawiechy 10 minutowe, ale jeśli ktoś chciał, to się zabrał w przedziale 1,5-1,7. IP przemieliło ponad 50k.

Swoją drogą, chyba nikt nie korzysta z moich propozycji, więc nie będę już niepotrzebnie ścierał klawiszy w klawiaturze  :D 

Pozdro i greenów życzę  :) 

Odnośnik do posta

Wiesz bo to forum o tradingu, dlatego nikłe zainteresowanie czystymi betami. Propozycje dobre, tak trzymać

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Odnośnik do posta

Wiesz bo to forum o tradingu, dlatego nikłe zainteresowanie czystymi betami. Propozycje dobre, tak trzymać

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Sam wczoraj wrzucałeś propozycje betów:

http://sport.traderzy.pl/topic/4352-maxbet/#entry45462

więc trochę nie na miejscu Twoja kąśliwa uwaga  ;) 

Doskonale wiem, jaka jest tematyka forum, a moje propozycje jak najbardziej dotyczą rynków do tradingu i są podane zgodnie ze schematem działu "Rynki tradera". Kto powiedział, że nie można tu było zarobić wyłącznie na skokach kursów pre oraz ip?

Odnośnik do posta