Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Pytania i odpowiedzi dla początkujących

Promowane odpowiedzi

Założyłem temat bo im więcej czytam na temat betfair i tradowania tym więcej pytań się pojawia przynajmniej tak jest na tą chwilę:) Być może przyszli nowi będą mogli skorzystać również z odpowiedzi bardziej doświadczonych osób. Jeżeli temat jest zbyt ogólny i mam pytać w oddzielnych tematach to poprawcie mnie :)

Mam pierwsze pytania

1. Jeżeli obstawie przed meczem powiedzmy kilka dni to czy mój zakład jest również ważny podczas meczu, czy tylko do rozpoczęcia ?

2. Ile czasu przed meczem (zdarzeniem sportowym) mogę kupić/sprzedać zakład. Czy są jakieś sztywne ramy w zależności od dyscypliny, czy po prostu trzeba obserwować.

3 Co oznacza pojęcie luki na przykładzie najlepiej?

4. Gdzie szukacie info o zawodnikach, drużynach tzn. no składach, kontuzjach itp. czy na stronach klubów czy sa jakieś specjalne strony?

Odnośnik do posta

Kto pyta nie błądzi.

1&2 - Ważny również w trakcie meczu, możesz kupić/sprzedać zawsze kiedy chcesz od chwili powstania nowego rynku.

3 - Luka to wolny/wolne koszyki w kursie np. 3.00 leży 50f , 3.05 i 3.10 zero ,a 3.15 znów 50f

4 - Na stronach ze statystykami, stronach klubowych, serwisach sportowych, są takie tematy na forum , musisz trochę pogrzebać.

Odnośnik do posta

1. Jeśli zakład został przyjęty, to jest ważny. Jeśli nie, to przy zawieraniu masz 2 opcje - cancel (nieskupiony zakład jest anulowany podczas startu zdarzenia) i keep in play (zakład jest trzymany po starcie, nie znika przy zawieszeniu rynku).

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.