Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Opinie o bukach

sajmon1

Promowane odpowiedzi

Możecie polecić jakieś buki do obrotu bonusem opróćz bwin i bet365 bo na tych juz nie mogę. Wiem że było już duzo na ten temat ale wyczytałem na innych forach że dużo buków robi problemy z wyplatą pieniędzy. Może ktoś ostatnio miał do czynienia z jakimś

Odnośnik do posta
  • 4 months later...

Ja gram tylko i wyłącznie na SportingBet i nigdy nie miałem żadnych problemów. Wszystko fajnie szybko działa na tym buku. Ogólnie jeżeli chcesz zacząć grać to mają fajną promocję na start :) Więcej informacji na ten temat i zasadach zobaczysz na ich stronce. Jasny rzetelny regulamin i wszystko do zrozumienia. Można nawet pierwszy zakład do 400 zł bez ryzyka, więc jest naprawdę dobra opcja. Ja i moi znajomi skorzystaliśmy i niektórym się udało obrócić, a te byli "zieloni" w tym temacie :)

Odnośnik do posta

Ja gram tylko i wyłącznie na SportingBet i nigdy nie miałem żadnych problemów. Wszystko fajnie szybko działa na tym buku. Ogólnie jeżeli chcesz zacząć grać to mają fajną promocję na start :) Więcej informacji na ten temat i zasadach zobaczysz na ich stronce. Jasny rzetelny regulamin i wszystko do zrozumienia. Można nawet pierwszy zakład do 400 zł bez ryzyka, więc jest naprawdę dobra opcja. Ja i moi znajomi skorzystaliśmy i niektórym się udało obrócić, a te byli "zieloni" w tym temacie :)

To jest wszystko do czasu, bo tak naprawdę to to taki typowy soft bookie. Jak przegrywasz lub grasz za małe stawki jest ok, ale jak zaczniesz wygrywać , korzystać z bonusów, to już jesteś gracz zawodowy, limity do paru złotych a na każde pytanie dlaczego tak, a nie inaczej "odpowie" Ci "przemiły" support.

Dla bonusu jak najbardziej ok, potem pewnie jakiś reload przyślą i to by było na koniec ... ;)

Odnośnik do posta

SportingBet i nigdy nie miałem żadnych problemów

Ha ha - SportingBet to śmieszna firma. Temat rzeka, mi ukradli ponad 1000zl, bo ich zdaniem gralem shurebety :)

Odnośnik do posta

Umarłem, do teraz się turlam, ogrywanie bonusów takie trudne :P 

Anna G dołączył(-a) do tej rozmowy.
Rozmawia Pan/Pani z Anna G
Anna G Witam na Czacie na żywo bet365. W czym mogę pomóc? Proszę podać czterocyfrowy numer bezpieczeństwa, jeżeli chce Pan porozmawiać o czymś szczególnym dotyczącym konta.
Patryk Witam, mam pytanie dotyczące promocji, czy jeśli postawie zakład na handicap 0.0 na Arsenal, a następnie na live ostawie wygraną Arsenalu 1X2 to czy w przypadku remisu dostane zwrot za pierwszy zakład i zwrot z promocji na 2 zakład live ?
Anna G Należy zawrzec dwa zaklady SINGLE za wlasne pieniadze na DOWOLNY RYNEK, wylacznie na mecz Liverpool v Arsenal. Jeden zaklad ma być przedmeczowy (czyli zanim mecz się rozpocznie), a drugi na zywo (czyli po rozpoczeciu meczu). Jeżeli ten na zywo przegra, zwrócimy stawke w ciagu 2 godzin od rozliczenia zakladu. 
Zwracamy stawke za przegramy zaklad na zywo do 40 PLN ORAZ do wysokosci stawki zakladu przedmeczowego. To znaczy ze jeżeli przedmeczowy i na zywo zostanie zawarty za np. 40 PLN, i ten na zywo przegra, zwrocimy 40 PLN. ALE jezel przedmeczowy zostanie zawarty za 4 PLN a ten na żywo za 40 PLN, i ten na żywo przegra, zwrócimy tylko 4 PLN.
Patryk To rozumiem, nie chodzi mi o regulamin, chodzi mi oto czy zakład na handicap 0.0 działa tak jak zakład Draw No Bet
Anna G Moze Pan posawtic swoje zakaldy na dowolny rynek na to walsnie spotkanie.
Anna G Zwracamy stawke za przegramy zaklad na zywo.
Patryk O chryste, a Pani czyta ze zrozumieniem ?
Patryk Nie obchodzi mnie za co zwracacie, chodzi mi o to czy HANDICAP 0.0 działa jak zakład DrawNoBet
Anna G Panie Patryku promocje nie lacza sie.
Patryk Jakie promocje? Może mi Pani odpowiedzieć na moje pytanie...
Patryk Czy zakład na handicap 0.0 w przypadku remisu zwraca kwotę postawioną na którąś z drużyn ?
Anna G Nie, nie dziala jak promocja Draw no bet poniewaz musi Pan postwiac 2 zaklady za srodkiwlasne jezeli ten na zywo przegra, zwrocimy stawke.
Anna G Nie ma tutaj znaczenia na jaki rynek posatwi Pan swoj zaklad.
Patryk Dobra, dajmy sobie spokój bo widzę, że Pani nie wie o co chodzi. Chyba jesteście zatrudniani z łapanki xD Do widzenia! :D
Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.