Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Będąc pewnym spadku backowałem dokupując pozycji, kurs oscylował 1-2 ticki wyżej ale w moim odczuciu zanosiło się na spadki. Wszedłem ip licząc, że zaraz po starcie kupią mni ale wywaliło rynek, awaria neta i kurs z 1.80 nagle 300, nikt nie chciał mnie skupić i dziękuję dobranoc ;)

Odnośnik do posta

awaria neta?-ja nie wiem czy Ty chcesz siebie oszukac czy nas..

Zrobiłes bład wchodzac in-play na to be placed( tam nie ma plynnosci), drugim twoim bledem było wejscie całym bankiem, trzecim ze zrobiłes to wszystko mimo tego ze to była gonitwa na 500 yardow-jak zle rusza to juz jest po ptakach, zwlaszcza przy takiej plynnosci

Odnośnik do posta

Od siebie dodam że trzeba pamiętać o funkcji stop loss. Bez tego można przegrać wszystko. Strać nawet 5 ticków ale to zawsze tylko kilka eurocentów na - a nie cały bank.

Odnośnik do posta

Przy małej płynności nawet stop loss by nie wystarczył. Zresztą, zakładając że faktycznie awaria neta to także SL by zadziałał. Nic, tutaj tylko współczuć, że tak dotkliwa porażka bo to kupe kasy.

Odnośnik do posta

@plomien, dzięki za chłodne słowo, bardziej do myślenia dał mi Twój post niż ten cały red. Ta moja "awaria" to 2 sekundowe rozłączenie neta, rzeczywiście chciałem oszukać siebie i wytłumaczyć jakoś porażkę, a jedynym wytłumaczeniem była słabość mojej psychiki.

Jeśli ktoś myślał, że odpuszczę - nie ma BATA na wariata :D to jestem forum zwycięzców i milionerów, a ja jestem na najlepszej drodze żeby takim zostać :lol:

Wpłaciłem kolejne depo, startowałem dzisiaj z 73euro. Przez jednego solidnego reda zamknąłem dzień na minusie co nie zmienia faktu, że widziałem mnóstwo okazji do zarobku i to nie po czasie. Do weekendu mam urwanie głowy ze zleceniami, cały czas jakieś telefony i inne pierdoły rozpraszające...o ile przez pierdoły nie reduję, to też mijam piękne swingi ("a co jeśli zaraz telefon zadzwoni...").

BOJOWE NASTAWIENIE!!! Powtórzę się z sb - jak już dorobię się milionów to odkupię od jockeya kobyłę przez którą wyredowałem, przerobię na salami i przywiozę kabanosy na zlot co by zagrychy nie zabrakło :D

post-2992-0-56452300-1407441837.png

post-2992-0-51931700-1407441838_thumb.pn

Odnośnik do posta

Wyłacz telefon i skup sie na tym co teraz robisz( przynajmniej ja tak robie). A co do tego reda co wczoraj zrobiłes, to powiem Ci ze jeszcze wiele przykrych niespodzianek Cie czeka, nie poddawaj sie ale idz dalej  :)

Odnośnik do posta

@plomien, dzięki kolego. Biorę sobie Twoje rady i zalecenia do serca (jak i pozostałych użytkownikow oczywiście). Zaglądaj do mnie częściej, jestem takim typem człowieka, że słodzenia na mnie nie działają, tylko solidny opierdziel i wiadro zimnej głowy na łeb mobilizuje mnie tak więc liczę na Ciebie :lol:

jutro prawdopodobnie zagram tylko kilka rynków, pracuję od wieczora do niedzieli włącznie. Tak wiem, nie możecie już się doczekać moich kolejnych sprawozdań ale do poniedziałku musicie dać radę :D pozdro!

Odnośnik do posta

@plomien, dzięki kolego. Biorę sobie Twoje rady i zalecenia do serca (jak i pozostałych użytkownikow oczywiście). Zaglądaj do mnie częściej, jestem takim typem człowieka, że słodzenia na mnie nie działają, tylko solidny opierdziel i wiadro zimnej głowy na łeb mobilizuje mnie tak więc liczę na Ciebie :lol:

jutro prawdopodobnie zagram tylko kilka rynków, pracuję od wieczora do niedzieli włącznie. Tak wiem, nie możecie już się doczekać moich kolejnych sprawozdań ale do poniedziałku musicie dać radę :D pozdro!

nie wiem czy plomien jest w posiadaniu zimnych głów, ale może coś załatwi ;)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.