Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Śledzenie kursów bukmacherskich

Promowane odpowiedzi

Cześć wszystkim, to mój pierwszy post tutaj. Tradingiem na betfair interesuje się od niedawna, zastanawiam się jakie rezultaty daje śledzenie kursów bukmacherskich, szczególnie tych azjatyckich(tam obracane są najwyższe kwoty) i szybkie reagowanie na zmiany grając na betfair. Jeżeli ktoś próbował podobnej metody to proszę o komentarz :-)

Odnośnik do posta

Witamy na forum :-D

Co do twojego pytania, to oczywiście warto i należy obserowować jak zachowują sie buki azjatyckie, ale przed postawieniem zakładu na giełdzie warto "przepuścić" to przez własny zdrowy rozsądek. Bukmacherzy azjatyccy lubią co kilka chwil zmieniać kurs, niezawsze jest to związne ze zmianą trendu.

Na forum spieramy się czy to azjaci kreują ruchy na BF czy to giełda nadaje trendy. Moim zdaniem częściej buki wyznaczają ruchy kursow na giełdzie.

Odnośnik do posta

ja probowałem, na malo płynnych rynkach cos uda Ci sie złapac, na płynnym nie masz szans najszybszy jest crown. Jedyne co mozesz to znalesc kierunek ruchu kursu i probowac tak cos ugrac. najszybciej zmienia sie handi to zbyt czasochłonne.. a zyski nei wielkie pozdro

Odnośnik do posta

Jak najbardziej śledzenie kursów u bukmacherów ma odzwierciedlenie na giełdzie. Ja osobiście zawsze obserwuje 5Dimes, Canbet, Pinnacle, 10bet, 188bet, SBOBET. Na te zwracam szczególną uwagę, ale także warto zobaczyć jaki jest najwyższy kurs u wszystkich bukmacherów.

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Szkoda że giełda nie jest pierwsza przy zmianach kursów (takie przynajmniej mam przekonanie jeśli chodzi o piłkę)...Azja...Azja jest pierwsza i ich handicapy...często grube ryby robią z kursami co chcą...stąd te irracjonalne zachowania kursów i ich spekulacje...gdyby giełda była pierwsza myślę, że łatwiej by się handlowało...tylko zastanawiam czym w takim razie jest betfair...odbiciem czego? skorelowane jest to bardzo wszystko...dlatego warto popatrzeć sobie na kursy wiodących bukmacherów..tylko że przy płynnych rynkach rzadko kiedy uda nam się być pierwszym by wychwycić spadki lub wzrosty na podstawie kursów u buków..zawsze będą szybsi...no ale to chyba taki urok tej giełdy...nie jest łatwo;)

Odnośnik do posta