Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Maccabi Tel Aviv - NK Maribor

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: Lay Maccabi Tel Aviv
Obecny kurs: 1.97
Link do rynku na betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.114775353&exp=e
Uzasadnienie:

Czas powoli wracać do pre piłeczki narazie na peryferiach ligi mistrzów ale jednak co pokazały ostatnie mecze obrót generowany na głównym rynku jest całkiem przyzwoity i można coś pograć. 

Na dziś moją propozycją jest lay Maccabi Tel Aviv.

Jest to mecz rewanżowy którego stawką jest awans do ostatniej rundy eliminacji LM. Pierwsze spotkanie zakończyło się skromnym zwycięstwem(1-0) Maribor. Gospodarze są gospodarzami tego meczu tylko na papierze, ponieważ rozgrywany jest on na Cyprze. Z uwagi słabą formę Maccabi, które w sparingach męczyło się z drużyną z Andory oraz na to iż mecz rozgrywany jest na neutralnym gruncie, uważam że gamblerzy będą backować awans Mariboru oraz wszelkie kombinacje z handicapami +0,5,1 Maribor itp.

Przeglądając wątki na forach bukmacherskich zauważyłem granie przeciwko Maccabi jest bardzo częstym typem. Osobiscie liczę tutaj na spory wzrost nawet w granicach 2.20.

Zapraszam do dyskusji :)

Odnośnik do posta

Gratuluje, jesteś niezastąpiony w tym fachu ! hah. Jakimi stawkami operujesz ? Jesteś już w stanie się z tego utrzymać, albo chociażby nieźle dobudować budżet, czy traktujesz to jako hobby ? :P

Odnośnik do posta

Prawdziwą przygodę z pre-MO zacząłem w połowie albo nawet bliżej końca poprzedniego sezonu, więc narazie jest to cały czas nauka. To co ugrywam przeznaczam na rozwój banku oraz wydatki dnia codziennego, jednak do utrzymywania się z samego trejdingu jeszcze daleka droga. Największą bolączką w grze pre-MO na piłce jest właśnie dobór stawek, bardzo często(w sezonie praktycznie codziennie) idzie znaleźć źle oszacowany rynek jednak obrót dzień przed meczem jest mały i trzeba ustawiać się w kilku koszykach poniżej kursu, żeby go sztucznie nie windować ani nie zrobić ściany... i tutaj jest największy problem często nie skupi mi całej mojej stawki, a kurs ruszy zgodnie z planem i green jest mniejszy niż powinien, ale z drugiej strony gdy idzie winda (a takie zdarzają stosunkowo często) cała moja stawka z kilku koszyków jest pochłaniana natychmiastowo i taki jeden red może pokryć 3-4 greeny. 

Jeszcze odnośnie stawki, na średnich rynkach 80-200k można spokojnie grać stawką do 2k więcej jest już problemowe żeby pociąć straty w razie windy. W premiership można grać stawkami nawet 10k ale tam MO zachowuje się zupełnie inaczej niż na reszcie rynków i jest przynajmniej dla mnie o wiele trudniej ocenić dobrze sytuacje.

Na forum podaje typowe perełki, których jestem pewien ale oczywiście gram o wiele więcej rynków.

Dzisiejszy trejd na Maccabi przeszedł wzorcowo cała stawka jeszcze wczoraj została bez problemowo przyjęta.

Odnośnik do posta