Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

cahir4 proponuje :)

Promowane odpowiedzi

Niewazne ;) Skoro tu to tu;)

Fc Ufa -Dinamo

W tym meczu minimum dwa gole mi sie widza moze byc wiecej rynek kazdy moze sobie wybrac np:

First half goals ov 0.5

Both teams to score

Ov 1.5

Powodzenia

Zielono

post-575-0-34474800-1407950917_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Jako ze pojawilem sie w sieci ponownie a duzo wody uplynelo od ostatniego razu na forach internetowych to postaram sie przyblizyc moja sylwetke tym ktorzy mniej o mnie wiedza albo nic.Czasem wrzuce jakies linki do archiwalnych "osiagniec " badz "wpadek".

Moze na poczatek cos takiego to jeszcze zanim dowiedzialem sie o betfair :)

http://www.surebety.pl/artykul/rekordowe-wygrane?page=2

Odnośnik do posta

Jak to ma być blog to kolega by mógł wrzucić od czasu do czasu jakiś P/L.

Co to za samowolka bez informowania mnie :) Nie chce bloga tylko chce rynki podawac :)

:o

Edytowane przez zajczyk
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.