Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

łindołs

matiaspl

Promowane odpowiedzi

Siema. Będę się przymierzał dzisiaj do formata, zapodziała gdzieś mi się płyta z 7ką i tutaj do was prośba kochani. Potrzebowałbym w miare możliwości link do fajnego systemu i opis jak zainstalować np. z dysku bądź pendriva go, ponieważ nie mam płytki na którą mógłbym nagrać owy system i odpalić z dvd.

Mam nadzieję, ze traderki się złączycie i pomożecie matiasowi :* Oczywiście mile widziana konwersacja i rady co do danego systemu operacyjnego, linux i mac odpadają, nie ogarniam ich wgl.

Odnośnik do posta

http://www.firedrive.com/file/10B4FF0A87B2D173 tu masz windowsa 7 ultimate x64 PL

jak chcesz innego to daj znać.

Pirackie to nie jest. Bo do aktywacji trzeba klucz jeszcze. A sam obraz można było (albo dalej można) ściągnąć ze strony microsoftu

Daj znać to Ci pomogę kupić ( ;) ) jakby co

a tu instrukcja jak wrzucić windowsa na pendrive

(tylko będziesz potrzebował jakiegoś daemona albo alcohol 120 żeby wirtualny naped zrobic)

http://softonet.pl/publikacje/poradniki/Windows.na.pendrive-instalacja.i.uruchamianie.Jak.to.zrobic,108

w razie problemow odzywaj się ;)

Odnośnik do posta

Jeśli nie jesteś zapalony graczem (choć na steamie masz masę gier, a większość można uruchomić przy niewielkim wysiłku), to polecam linuxa (na początek np Mint, Ubuntu albo Debian). Geeksa na tym odpalisz, a os szybszy i jakiś taki przyjemniejszy. Nawet jeśli nie ogarniasz, to większość unixowych desktopów wygląda jak win7 i przejście jest bezbolesne. I te miny znajomych, od razu widzą w Tobie hakera ;) Nie obejrzysz się, a Twój pulpit będzie wyglądał tak:

post-179-0-64515900-1408355273_thumb.jpg

Jak nie, to zostaje stara dobra 7. Kwestia, czy masz klucz na wierzchu, czy trzeba go jeszcze "poszukać" ;)

Odnośnik do posta

Jeśli nie jesteś zapalony graczem (choć na steamie masz masę gier, a większość można uruchomić przy niewielkim wysiłku), to polecam linuxa (na początek np Mint, Ubuntu albo Debian). Geeksa na tym odpalisz, a os szybszy i jakiś taki przyjemniejszy. Nawet jeśli nie ogarniasz, to większość unixowych desktopów wygląda jak win7 i przejście jest bezbolesne. I te miny znajomych, od razu widzą w Tobie hakera ;) Nie obejrzysz się, a Twój pulpit będzie wyglądał tak:

attachicon.gifdwm.jpg

Jak nie, to zostaje stara dobra 7. Kwestia, czy masz klucz na wierzchu, czy trzeba go jeszcze "poszukać" ;)

Na linuxie miałem okazję operować tydzień, przejście z xp było dla mnie praktycznie bezbolesne ale porzuciłem ten os z braku softu do tradingu dla niego, tak jak Backrus pisze  można podłączyć geeka przez wine ale to nic stabilnego i nikt by raczej nie chciał na ty ryzykować realnych pieniędzy, co do gier to z oficjalnym wsparciem dla linuxa jest ledwie kilka tytułów  reszta to tak jak geek ew. przez wine, linux jak najbardziej jest ok. ale jak na tę chwilę za mało programów.

Odnośnik do posta

Backrus coś się zmieniło z GT na linuxa? Ja w dalszym ciągu używam VirtualBoxa. Kiedyś jakiś temat widziałem, że komuś się udało odpalić, ale mi niestety nie :)

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.