Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

25-08-2014 Rayo Vallencano - Atletico Madryt

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: Back Atletico
Obecny kurs: 1.55
Link do rynku na betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.114712472&exp=e
Uzasadnienie:

Miałem już iść spać, ale rzutem na taśmę przeglądnałem poniedziałkową ofertę meczy i myslę, że udało mi się znaleźć coś ciekawego. Proponuję zagrać na spadek Atletico Madryt, ponieważ udowdnili w dwumeczu z realem, że do sezonu przygotowani są tak samo dobrze jak w zeszłym roku, a ruchy kadrowe nie wpłyneły na ich formę. Gospodarze rozegrali narazie tylko mecze sparingowe, w których zaprezentowali słabą formę.

Osłabień kadrowych w obu drużynach brak.

Głównym atutem tego trejdu jest dla mnie odniesienie do  kursu z zeszłego sezonu na Atletico w tym meczu oscylował w granicach 1.40. Myślę, że wszystko złapane powyżej 1.50 powinno dać zarobek, a jak będzie to się przekonamy.

Za część stawki wchodze po 1.54, a reszte lokuje w wyższych koszykach, liczę na osiągnięcie poziomu 1.45.

Zapraszam do dyskusji i Powodzenia :)

Odnośnik do posta

Wiesz co ja zagrałem ten rynek dzień wcześniej.

Wszedłem po 1,55 i oddałem po 1,52. Uznałem mimo wszystko że więcej nie poleci już i dalej sie zastanawiam czy wskakiwać jeszcze raz

Odnośnik do posta

Wczoraj około 2 trend był spadkowy wskoczyłem po 1,54 a reszte stawek tak jak mówiłem ustawiłem w wyższych koszykach od 1,55 zaczynając. Moja stawka na 1,55 nie została przyjęta czyli praktycznie lay atletico nie jes wykupywane. Wykres ze spadkowego zmienił się w boczniaka, jednak chwilowo bez możliwości skalpowania. Na tą chwilę należy śledzić ruchy bukmacherów i liczyć na jakieś większe spadki, inaczej będzie tak jak jest. Mecz dopiero o godzinie 22 więc jeszcze trochę czasu jest na zmiany. 

Odnośnik do posta

No ja pół stawki też odrazu skupiłem po 1.54 a reszte rozlokowałem wyżej, często tak robie gdy wchodzę dzień przed bo japońce lubią zrobić korektę a już o 8-9 w dniu meczu mamy kurs taki sam jak dzień wcześniej :)

Edytowane przez Peszkin
Odnośnik do posta

Info z przed 2 min

"Diego Simeone został zawieszony na osiem meczów po wydarzeniach podczas rewanżowego spotkania Superpucharu Hiszpanii!"

Z uwagi na tą informacje opuszczam rynek na zero, ponieważ wcześniej udało mi się zgreenować 1 ticka

Edytowane przez Peszkin
Odnośnik do posta