Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

ale meczy :)  ciekawe czy uda mi sie kiedys zagrac taki maraton :)

Póki we wrześniu mam czas to gram, ale staram się to ograniczać, bo jednak ta ilość meczów na ilość kasy się nie przekłada :D

Odnośnik do posta

Nie mam dziś za wiele czasu, więc tylko suchy screen, powoli powoli i do przodu. 

To jak gram (głównie)- u kobiet na łamanie, często dokładam stawkę przy 15-0 lub 30-0, u facetów z kolei zależy jaki poziom reprezentują grajki, jeżeli dobre serwisy, to na utrzymanie, przy 0-15 lub 0-30 czasem dokładam, zależy od sytuacji i wychodzę po punkcie, dwóch, zależy. Jeżeli poziom jest mierny, to podobnie jak u pań, bo często jednak mają problemy z tym serwisem 

post-2363-0-99121700-1410378259_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.