Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

09-09-2014 Norwegia - Włochy 20:45

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: Back Włochy
Obecny kurs: 1.85
Link do rynku na betfair:
Uzasadnienie: Gram pod typową masówkę zdaje się to być jutro najpoularniejszy bet pobierany przez gamblerów. Dlaczego?

-Ostatni sparing  Włochów z Holendrami pokazał, że zmiana zmiana trenera w reprezentacji Italii zaczyna przynosić pozytywne efekty.

-Norwegowie są obecnie w kryzysie i na ostatnie 10 spotkań wygrali tylko jedno, w tym ostatnie 5 meczy u siebie to 3 remisy i 2 porażki.

Myślę, że oba te czynniki oraz atrakcyjny kurs na wygraną Włochów spowodują, że jutro gamblerzy będą brali back gości aż miło :D

Po cichu liczę na osiągnięcie poziomu 1.70-1.71 jednak część stawki napewno bede oddawać po 1.75-1.76 (oczywiście o ile dojdzie w te rejony )

Zapraszam do dyskusji i Powodzenia wszystkim grającym :)

Odnośnik do posta

Nauczony doświadczeniem powinienem zamknąć  pozycję, ponieważ wiele razy widziałem niespodziewaną winde miedzy 8-10 rano, spowodowaną przez pinnacle następnie chwila stabilizacji i kolejna winda. Narazie jednak zaryzykuję i potrzymam jeszcze pozycję licząc na mocne przesłanki za wygrną włochów.

Odnośnik do posta

Dla mnie panowie, bardzo ciężki rynek do przewidzenia i może chodzić w różne strony. Włosi z Conte jako trenerem, zmiana sposobu gry, mentalności, kadry, ostatni mecz z Holandią, fatalna ostatnio postawa Norwegii, ale z drugiej też strony piłkarzom w Półwyspu Apenińskiego w kraju Fiordów nigdy lekko nie szło... Będę obserwować rynek na ile czas pozwoli i raczej wejścia w trendem.

Odnośnik do posta

Zatelepalo rynkiem przy 100k. Za 20k,..... calkiem niewiele, podniesiono kurs o 10 oczek. Teraz pewnie, ktos bedzie to podtrzymywal, by nazbieralo sie troche kasy w granicach 1,90. Za pare godzin, ta cwana postac walnie soczystego backa na Wlochow, po bardzo atrakcyjnym kursie. Takie jest moje zdanie, bo zgadzam sie z pierwszym postem Peszkina, ze kurs na Wlochow jest za wysoki. Zatankowalem troche Wlochow i stoje z Layem na 1,80 i 1,81.

Teraz widze jednak, ze kurs na Wlochow jest juz 1,93 i zupelnie spokojnie zostala przebita linia 1,90. Znaczy to tyle, ze reprezentanci Wloch stawiaja na siebie LAY,.........nie mam innego wyjasnienia zaistnialej sytuacji. Jezeli rzeczywiscie to reprezentanci Wloch, zreszta sa dobrze z tego znani, bo to nie pierwszy raz, to sytuacja moze sie utrzymac nawet do ostatnich minut przed LIVE.

Odnośnik do posta