Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

słuchawki do grania

matiaspl

Promowane odpowiedzi

Jutro cisnę na osiemnastkę jakiegoś tam kuzyna mojej dziołchy i dostalem info, żeby mu kupić na prezent słuchawki w których można by pograć w jakieś gry na PC. Z tego co słyszałem, to on tylko komputer i komputer, więc mam nadzieję, że pomożecie. Ten okres gier i zabawy w cs itp. dawno u mnie przeminął i nie ide z trendami ;)

Potrzebuję nazw firm godnych uwagi, albo jakiś link z saturna czy mediamarktu, bo tylko takie sklepy wchodzą w rachube, zwłaszcza, że jutro już jest ten dzień a ja obudziłem się z ręką w nocniku :P

Odnośnik do posta

I gitara, ja od dwóch lat mam esperanza za 15 zł i chodzą jak złoto :D, na słuchawkach to się nie znam za bardzo, wyszperałem takie cuś, opinie doś pochlebne, http://www.skapiec.pl/site/cat/49/comp/3749274_komentarze/, ew. tak jak yavor mówi, wpisać słuchawki do gier, znaleźć jakiegoś arta z portalu pc tylko nie z jakiegoś zapytaj onet czy coś :D, tylko patrz na datę artów żebyś jakiegoś starocia nie kupił. :D

Odnośnik do posta

Dzięki rogal, pójdę na łatwiznę i kupie Twój model ;) Skoro mówisz, że się sprawdza a mi się nie chce zbytnio szukać innych modeli to jutro zakupie, cena też w miare przystępna ;D

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.