Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

20.10.2010

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: Twente - Werder

Dyscyplina: PN

Liga: LM

Rynek: CS-y

Spotkanie dwóch bardzo overowych zespołów z jeszcze bardziej overowych lig :) Kursy na rynku MO mówią iż można się spodziewać wyrównanego spotkania a spadające kursy na over 2,5 i over 3,5 dają dośc mocne podstawy do przyjrzenia się rynkom CS 2-2 i 3-3. Zakładając, że over spadnie w granice 1,67-1,68 ( jest to prawdopodobne bo dziś same overy i spokojnie pociągną jutrzejsze rynki) 2-2 na pewno zejdzie do 14 a 3-3 do 50... Łapać póki ciepłe.

Edit:

Poluje też na 3-0 u Barcelony, ale tam kurs jeszcze się "zastanawia: gdzie iść więc do jutra odpuszczam ten mecz.

Odnośnik do posta

ja zagrałęm oba mecze na over:) ale Twoje typy bardzo słuszne przy wyrownaych zespołach zmiana na overze czy underze zawsze przełozy sie na CS, nawet jak kurs stana w miesce to na połtorej godziny rpzed meczem CS spadnie. powodzenia i pozdro

Odnośnik do posta

Witam

Co do Barcelony i Twente - Werder, również zagrałem, a od siebie dołoże takie dwa rynki

Spotkanie: Schalke - Hapoel

Rynek: over 2,5

Zakupiłem tutaj back po 1,85 i liczę na spadki, ponieważ gra drużyna z ligi overowej, a i Hapoel lubi sobie postrzelać, a tak bardziej konkretnie patrząc po tym co dzieje się na innym rynku skorelowanym z rynkiem U/O, czyli handicap-y, a tam spadki na faworyta, co powinno pociągnąć ze sobą jeszcze parę ticków w dół overa na to spotkanie.

Spotkanie: Lyon - Benfica

Rynek: over 2,5

Spróbowałem kupić back over 2,5 po 2,26. Tutaj ta sama zależność rynków, co w poprzednim meczu, tylko ten rynek zagrałem już w sumie "za drobne", ponieważ nie wydaje mi się już tak pewny jak w poprzednim meczu

Zastanawiam się tez nad paroma innymi rynkami, ale muszę je jeszcze przeanalizować i poczekać na rozwój sytuacji, być może opisze je później, jak będę ich bardziej pewny. ;-)

Odnośnik do posta

Co do meczu Werderu to widać, że wszystko idzie zgodnie z planem i na 2-2 obecnie testowana jest granica 14,5, która zapewne szybko pęknie. Ja zakupiłem ten kurs po 16,0 i już sprzedałem. Podobnie sytuacja wygląda na 3-3, aczkolwiek tutaj głowne ruchy już sie dokonały.

Dobrze reagują również rynki CS na Barcelonie. Bałem się wystrzelenia 3-0 powyżej 8,0 - zapowiadał to spadający over(obecnie 1,48), jednakże kurs dobrze się broni i póki co nam to nie grozi. Wyglada na to, że tuż przed meczem na tym wynku zaatakowana zostanie ściana na kursie 7,0

Na dzis polecam jeszcze:

Spotkanie: Panatha - Rubin

dyscyplina:PN

Liga:LM

rynek: CS-y 0-0

Kurs na under 1,63 a 0-0 na poziomie 9,0-9,2 ? Tutaj również nie nastąpi raczej odbicie w górę więc można śmiało atakować wynki 1-0 i 0-1. Ja polecam 0-0, ponieważ przed meczem powinien spaść co najmniej do 8,6-8,8

Odnośnik do posta