Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam

Zakładami bukmacherskimi interesuję się jakieś 6 lat, mam bardzo duża wiedzę na temat piłki nożnej, obstawiam codziennie, śledzę co obstawiają inni, umiem określić na jakie zdarzenie będzie popyt, często jak obstawiam mecze to drugiego dnia w dniu meczu kursy spadają o ok 0,05-0,20(przynajmniej u bukmacherów) 

W tradingu jestem amatorem, chcę się go nauczyć, mam chęci,ambicje i sprawia mi to przyjemność. Na razie chcę pograć spadki kursów które będę tu podawał i obserwować rynek. Moje początkowe saldo to 83 euro. Zapraszam do śledzenia. Mile widziane uwagi doświadczonych graczy

Edytowane przez elmadrista
Odnośnik do posta

match odds i narazie obserwuje zachowanie rynków podczas correct score, miesiąc chcę poświęcić na nauke i nie być w plecy, z czasem określę sobie zamierzony zysk

pierwszy match odds

Vitesse - Den Haag  1,53  typ 1  przewiduje spadek o  ok 0,5  
Odnośnik do posta

Jeśli chodzi o CSy to chyba najlepszą metodą jest robienie screenow rynków U/O MO i CS właśnie na chwilę przed rozpoczęciem meczu. oczywiście dla każdej z lig z osobna. Wiedząc na jakim poziomie stoją kursy na danym rynku na chwilę przed rozpoczęciem meczu jesteś w stanie określić czy kurs na X czasu przed meczem stoi w odpowiednim miejscu czy też za nisko lub za wysoko. 

Pozdrawiam i życzę powodzenia

Odnośnik do posta

Mam takie pytanie gra ktoś może rynki na remis do przerwy, bo tak jak pisałem jestem że tak powiem profesjonalnym typerem i często gram zakłady remis do 30 min, skuteczność na tym zdarzeniu wynosi około 85% ale jak pamiętam nigdy nie zdarzyło mi się chyba aby stawiając takie zdarzenie bramka padła w pierwszych 5 min i teraz moje pytanie do was czy w ciągu 5 min kurs na remis do przerwy spadnie dajmy na to od 5-20 ticków. 

Odnośnik do posta

Musisz poobserwować rynki. Inaczej kurs na remis będzie zachowywać się w meczu z wyraźnym faworytem, a inaczej w meczu bez faworyta. Również kursy o/u mają znaczenie. A to 85% wydaje mi się trochę zawyżone :P A trochę odbiegając od tematu. Zauważyłem bardzo wysoką skuteczność w graniu LTD przy stanie 0:0 HT. Z ciekawości grałem to ok. tygodnia i wyniki są obiecujące :D

Odnośnik do posta

jestem że tak powiem profesjonalnym typerem i często gram zakłady remis do 30 min, skuteczność na tym zdarzeniu wynosi około 85%

no z tego co widzę wieści o Twoim profesjonalizmie są wzięte z otchłani, według Ciebie remis do 30 minut zdarza się w 85 na 100 spotkań? W takim razie kurs na takie zdarzenie powinien wynosić około 1.16, wszystko co jest powyżej to value i pewnie jesteś już milionerem, bo kursy są wyższe?

Odnośnik do posta

no z tego co widzę wieści o Twoim profesjonalizmie są wzięte z otchłani, według Ciebie remis do 30 minut zdarza się w 85 na 100 spotkań? W takim razie kurs na takie zdarzenie powinien wynosić około 1.16, wszystko co jest powyżej to value i pewnie jesteś już milionerem, bo kursy są wyższe?

żle zrozumiałeś obstawiając codziennie typy(gram single) to z tych typów w ciągu miesiąca na remis do 30 min zagram około 10 takich zdarzeń i 8 z nich wejdzie średni kurs 1.65, co daje skuteczność 80%, innego miesiąca zagram ci 12 takich zdarzeń i wejdzie 10, co daje 83 % skuteczności, ale to nie ważne najważniejsze jest to że w ciągu tych 5 min nie padła bramka. I pytanie moje jest do graczy co grają rynki na remis do przerwy, jak rynki się zachowują w ciągu pierwszych pięciu minut, zdaję sobie z tego sprawę że każdy rynek jest innych, pytam tylko o poradę i ocenę mojego pomysłu. Z mojej strony to pozostaje obserwować rynki

Odnośnik do posta

Wątpię, byś znalazł tu tak grających, bo szybkie bramki wbrew pozorom padają dość często. Prosty przykład: wchodzisz in z u2.5, gol to jakieś 80% straty stawki - szczerze mówiąc, nie ma nawet sensu tego ciąć. Opłaca się tak ryzykować?

Wymyślne rynki na większości spotkań są martwe.

Jeżeli statystyki, które podałeś, są prawdziwe (w co wątpię, bo trochę już po tym świecie chodzę), to już dawno powinieneś być na "bukmacherskiej emeryturze".

Piszesz (i to niejako z dumą), że obstawiasz codziennie, uważasz się za profesjonalistę . Mieliśmy ostatnio takiego, któremu gra nonstop sprawiała przyjemność. Bankroll na kosmicznym minusie, a jego money management (a raczej brak takowego) bardzo przypominał Twój.

Niemniej - powodzenia, przyda się.

Edytowane przez Backrus
Odnośnik do posta

Vallecano - Barcelona DW 0:3  kupiony kurs 9,8 sprzedany 8,8 stawka 2 euro, Zysk 1.87.

Co zauważyłem na 2 godziny przed meczem kurs na back wachał się miedzy 9,4-9,6 gdy był 9,6 zwiększyłem do 9,8 i czekałem aż ktoś kupi, na 40 min przed meczem lay spadło do 9,4-9,6 na 15 min przed 9,0-9,2 i tak zostało do minuty przed meczem i wtedy kurs 8,8 się pojawił i wtedy od razu postawiłem. Chciałem dać screenshota ale nie mam pojęcia jak wkleić na forum

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.