Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Trafiłem na dziwny rynek duże skoki kursów w czasie rozpoczęcia meczu kurs na lay był 9,6 po 2 minutach 10,8 cały czas czekałem rynek się się uspokoił na lay było 9,4 i w pewnym momencie spadek na lay na 8 chciałem szybko zagrać ale nie zdarzyłem i skok w lay na 9,5, wtedy postanowiłem wystawić lay po kursie 8 i czekałem na taki skok, a 1 min mineła i zakład zamknięty, te skoki spowodowane były chyba bardzo małym zainteresowaniem tym zdarzenim

post-8789-0-66775900-1412446231_thumb.pn

Odnośnik do posta

Na czwartek zagrane

Mołdawia - Austria  na remis back 3,9 

aktualnie najwyższy kurs ma Pinnacle które zaliczyło skok z 3,68 na 3,86 (bet365 3,75) a najniższy bet-at-home które zaliczyło spadek z 3,8 na 3,49( williamhill 3,5) inne buki mają w granicach ok 3,6. Przewiduje spadek kursu o 10 do 30 ticków. 

Odnośnik do posta

bet-at-home

ten bukmacher akurat wyznacznikiem kursów nie jest i długo nie będzie

Przewiduje spadek kursu o 10 do 30 ticków

30 ticków to osiągnie ale w 35-40 minucie spotkania przy wyniku 0-0 :)

Odnośnik do posta

Na farcie

Mołdawia - Austria  na remis back 3,9   

wczoraj w przez pewien czas na lay było 3,7, ale się po sępiłem i czekałem na wiekszy spadek a tu w dzień meczu kurs na lay 4.00 czekałem do rozpoczęcia meczu i czekałem aż kurs spadnie i się trochę przeliczyłem bo bramka dla austri, już się pogodziłem z stratą 2 euro ale cały czas czekałem na rozwój sytuacji i po bramce dla mołdawi od razu lay po kursi 3,1 

Odnośnik do posta

Moim zdaniem, Twój sposób gry nie ma nic wspólnego z tradingiem - wchodzisz w rynek i czekasz aż pójdzie w Twoją stronę, zamiast ciąć przed startem.

Teraz grasz za grosze i redy nie zabolą, ale przeniesienie złych nawyków na wyższe stawki nie skończy się dobrze. Kiedyś limit szczęścia się wyczerpie.

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Dawno mnie było, bo nie miałem za bardzo czasu i skupiłem się tylko na czytaniu i powiększaniu wiedzy, dziś udało mi się taki zysk wypracować

Dziś wystawiłem kurs na CS 2:0 dla Milanu oczywiście zawyżony i czekałem aż ktoś się na niego skusi(co się później okazało był on najwyższym zakupionym kursem na rynku) nie trzeba było długo czekać aż kursy ładnie spadły

Zaciekawiony systemem over2.5 i zabezpieczeniem CS 0:0 postanowiłem go wypróbować i wybrałem na to spotkanie Marseille - Lens zagrałem za 2 euro po kursie 19 na 0:0 i over2.5 za 12 euro, bramka w 8 min od razu sprzedaż kursu, Wygrana 3,59-2euro za 0:0 = Zysk 1,59

post-8789-0-26643300-1414959336_thumb.pn

post-8789-0-96949800-1414959798_thumb.pn

Edytowane przez elmadrista
Odnośnik do posta

jakie sa zalozenia strategii w przyadku graku gola w ciagu pierwszych 25 min?

w meczu marsylii nie hedgowales zysku na u/o 2.5, wiec nie zakonczyles handlu (ewentualny under zakonczylby sie strata z rynku CS + zero z u/o).

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.