Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Próba wyłudzenia danych Betfair - maile

Promowane odpowiedzi

a własnie ze jest mozliwe, wystarczy ze maja jakies swoje konto na betfair moga wystawic kase po oplacalnym dla niech kursie na jakims bardzo malym rynku a z 2 konta (przchwyconego) skupic za all-in i juz pieniazki wyprane :)

No tak w sumie masz racje mozna cos takiego zrobic :) Ja uwage skupilem na przelewie na inne konto.

Nawiasem mowiac. Zadzwonilem do bf upewnic sie czy nic sie nie dzialo dziwnego na moim koncie i zakumunikowac ich o takim a nie innym mailu. Kazali by informowac jesli widzi sie cokolwiek podejrzanego no i wiadomo mowili ze oni nigdy nie prosza uzytkownikow o podawanie hasel loginow dat urodzenia nr kart etc...

Odnośnik do posta

Pierwsza zasada: nie klikamy w żadne linki dostane mailem.

Druga: jeśli jednak nas kusi, to wystarczy najechać myszką na adres i sprawdzić, co wyświetli się na dole przeglądarki. Jeżeli adres nie wydaje się podejrzany, to i tak dla bezpieczeństwa lepiej wpisać go sobie samemu.

Co do emaili - żaden problem wykraść bazę danych; podejrzewam, że średnio rozgarnięty gimnazjalista jest w stanie to zrobić. Chociaż coraz częściej właściciele sami sprzedają adresy użytkowników spamerom/phisherom.

Odnośnik do posta

Kolena pruba wyłudzenia danych na betfair

Dzień dobry.

Jako lojalny gracz Betfair możesz skorzystać ze wspaniała oferty reload bonus! 100% do 500 EUR! Aby zarejestrować się do promocji zaloguj się na 

i dokonaj depozytu. Po dokonaniu depozytu twój stan konta zostanie podwojony w przeciągu 48 godzin. W każdej chwili możesz zrezygnować z bonusu z ustawieniach mojego konta.

Pozdrawiam. Zespół Betfair.

Proszę nie logować się na stronę przez link.
Oszust przechwyci nasze dane.
Odnośnik do posta

To sprawa z forum bukmacherskiego... Bo tylko na maile u nich zarejestrowane przychodzą te maile. To trwa od prawie roku i wciąz nic nie jest wyjaśnione. Albo ktoś im wykradł dane użytkowników albo poprostu to sprawka admina/ów którzy je sprzedali w co ja bardziej wierze, bo nawet jak sie o tym dowiedzieli nikt nie rozesłał żadnej informacji ani sie tym nie zajął, a przeciez wystarczyłoby poinformowac użytkowników forum, żeby uważac na na tego typu maile wraz z przeprosinami ze wykradli im dane... Ale lepiej zamieść sprawe pod dywan. :)

Odnośnik do posta

cóż, ja się zalogowałem. choć nie podam tutaj jaki wpisałem nick i jakie hasło, bo admin by to wywalił :lol:  Zawsze tak robię, kiedy wyczuję próbe oszustwa. Piszę w nicku co o nich myślę. Miałem tak też już na Unibecie :(  

Odnośnik do posta

znalazlem na skrzynce maile z pazdziernika. jeden o potwierdzeniu zmiany regulaminu bwin z linkiem do logowania (ktory po kliknieciu teraz wrzuca tu)  http://www.nazwa.pl/domeny-hosting-serwery,4225.html?utm_medium=blackdown&utm_source=blackdown&utm_campaign=20000101_strona&utm_term=&utm_content=685x390_

i drugi z poczatku pazdziernika od niby unibet o bonusie 100% do 1000pln  http://www.serwer1450588.e-kei.pl/

Odnośnik do posta