Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

22.11.2014 Manchester City - Swansea

Promowane odpowiedzi

Rynek CS 

Moja Propozycja  :  Back  0-0 

Kurs : 25.00 

Link do rynku : http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.116311924&exp=e

Uzasadnienie : Braki  w zespole gospodarzy : Edin Dzeko , Aleks Kolarov i David Silva , ci wszyscy nie zagraja w meczu ze Swanseą . Gamblerzy powini zaregować na takie wieści i powini  ściągnąć w/w kurs nieco niżej . Również  takie informacje powinny znaleść swoje odzwierciedlenie na rynku Over 2.5 gola gdzie również spodziwam sie wybicia w góre . Kolejną ważną informacją jest to ze drużyna gospodarzy rozegra we wtorek kolejny ciężki mecz z  Bayern Munich w LM i póżniej znowu mecz ligowy na wyjeżdzie z Southampton . Te wszystkie informacje powinny przyczynić sie do spadku kursu na moją propozycję . 

Powodzenia . 

P.s. znalazłem jeszcze ciekawy artykuł w sieci który również może sie przydać gamblerom ...  http://www.express.co.uk/sport/football/538476/Manchester-City-Chelsea-Manuel-Pellegrini-Premier-League-title-race-news

post-2296-0-48303700-1416633919.jpg

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Podłączę się. Uważam, że kurs 1.4 na Man City jest również mocno zaniżony. Dwa zespoły z czołówki tabeli oraz to co Osiek napisał powyżej.

Wg mnie Lay 1.4. Wczoraj próbowałem złapać 1,39 ale nic z tego nie wyszło.

Odnośnik do posta

Rynek  na + i zarobek  1 ticka . Nie jestem zadowolony z tej pozycji , ale ważne że + .  Szczerze mówiąc liczyłem na około 10% zysku , jest mniej bo około  5% z tego rynku co również cieszy . Pozdrawiam . 

post-2296-0-95529400-1416668710.jpg

Odnośnik do posta

Czas podsumować w/w rynek . Niektórzy pewnie  zastanawiają się dlaczego nie jestem zadowolony z siebie ...  

a) zbyt wczesne wejście w rynek  ( około 5.30 rano ) i czekanie na kupujących i sprzedających do około 20 min  pre . Można powiedzieć ze zainwestowałem swoje pieniądze  i wygenerowałem zysk  5 ł . Tylko po co trzymać tak długo otwartą pozycję i zarobić  5ł. Ostatnie 1.5 godziny przed meczem kursy zaczeły sie ruszać i równiez wygenerowałbym  zysk  5ł. ( moje obserwacje ) 

b)mała płynność rynku , dopiero póżniej sie poprawiło w ostanich 30 min. przed meczem i właśnie po kolejnych 10 minutach  miałem mój zysk. Przypomnę ze trzymałem bardzo długo otwarą pozycję. 

To są własnie moje błędy które popełniłem , być moze zarobiłbym więcej w ciągu ostatnich  45 minut .

Dziekuję za uwagę . Pozdrawiam 

post-2296-0-02200300-1416680336_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta