Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Half Time/Lay draw/Back 0-0

Promowane odpowiedzi

Dziś grając na betfair wpadłem na pomysł, nie wiem może ktoś tak grał ale na to wpadłem sam do rzeczy, wchodzimy na rynek 5 min przed meczem i kupujemy Lay remis do przerwy i back 0-0 do przerwy, staramy się oczywiście kupić jak najniższy lay i najwyższy back, stawka rozłożona po tyle samo.

Po rozpoczęciu meczu czekamy aż lay na 0-0 tak spadnie aż będziemy mieli większy zysk niż nasz, red którego zrobimy w tym samym momencie ja testując to narazie na 7 meczach zakłady zamykałem od 5min meczu do 12 min, w razie bramki zamykamy zakład backiem na remis co powinno nam zwrócić około 50 %straty z 0-0. Ważne aby kursy na zwycięstwo były dosyć wyrównane aby nie ponieść zbyt dużej straty w przypadku strzelenia bramki przez doga

Patrz mecze

Aston Villa - Leicester
Lens - Lille
Reims - Guingamp

Moreirense - Ferreira

St Gallen - Sion

Hamburg - Mainz

post-8888-0-52135500-1417971089_thumb.pn

post-8888-0-97689700-1417971133_thumb.pn

Edytowane przez trader1
Odnośnik do posta

Czyli bramka dla doga do 5 minuty pieprzy wszystko?

każdy gol pieprzy sprawe ale jak napisałem dobieramy wyrównane mecze, łapiąc różnice miedzy lay remis a back 0-0 gdzieś około  powyżej 0,75 jesteśmy w stanie zakład rozliczyć do 8 min z zyskiem 0,10-0,15 

Wychodzi na to że jeśli padnie bramka przegrywamy 50 % stawki na Back 0-0 aby to odrobić musimy 9-10 razy zakłady rozliczyć poprawnie.

Po testuje zobaczymy co z tego będzie

Odnośnik do posta
  • 1 year later...
Dnia 6.12.2014 at 17:51, trader1 napisał:

wchodzimy na rynek 5 min przed meczem i kupujemy Lay remis do przerwy i back 0-0 do przerwy, staramy się oczywiście kupić jak najniższy lay i najwyższy back, stawka rozłożona po tyle samo.

Po rozpoczęciu meczu czekamy aż lay na 0-0 tak spadnie aż będziemy mieli większy zysk niż nasz, red którego zrobimy w tym samym momencie ja testując to narazie na 7 meczach zakłady zamykałem od 5min meczu do 12 min, w razie bramki zamykamy zakład backiem na remis co powinno nam zwrócić około 50 %straty z 0-0.

A probowales laczyc back 0-0  z layem O/U HT ?     bo z tego co ja (jako poczatkujacy , ale jednak troche juz przegralem ;) )  zauwazylem -  LTD  , nawet do przerwy  , dosc dlugo rosnie (a wiec trzeba dlugo czekac aby cokolwiek zarobic , nie mowiac juz o zwrocie)

z drugiej strony - czy zwrot 50% straty to nie za mało ?

Odnośnik do posta