Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

22.10.2010

Którego użytkownika blog powinien zostać w dziale najlepszych traderów?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którego użytkownika blog powinien zostać w dziale najlepszych traderów?

• Trader999
    • krzysiultd
    • szupes

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: VfL Osnabruck - Energie Cottbus, g. 18:00

http://sports.betfair.com/Index.do?mi=101840316&ex=1&origin=MRL

Dyscyplina: PN

Liga: Niemcy 2

Rynek (typ): MO, Lay Osnabruck @2,96

Uzasadnienie:

Cottbus jest jednym z kandydatow do awansu. Osnabruck w ostatnich 3 meczach 0 pkt, w tym porazka w ostatniej kolejce 3:0 w Furth. Cottbus w ostatnich 3 tez nie najlpiej bo tylko 3 punkty, ale w tych 3 meczach przegrali z Hertha, z ktora raczej wszyscy przegrywaja, a w ostatniej kolejce wygrali 3:1.

Kursy troche sie rzucaja, i taka hustawka bedzie pewnie az do meczu. Mysle ze ponizej 2,9 na Osnabruchk nie spadnie, max. mozliwy wg. mnie kurs to 3,15. No wiec probuje sie ustawic w okoliach 2,94-2,96 i sprzedac to po 3,05, a czy sie uda to zobaczymy. Widelki dla Cottbus oceniam mniej-wiecej na 2,52 - 2,4, moim zdaniem mozna wiec tez probowac backa na Cottbus.

Odnośnik do posta

ale wtopa. mam nadzieje ze nikt poza mna tego nie zdazyl zagrac. ledwo co posta sklecilem a kursy powariowaly

No, na szczęście szybko wyszedłem z rynku :lol: Na betexplorer.com kursy na to spotkanie wahają się między ~2,5-3,0 , i spadają.

Odnośnik do posta

Spotkanie: Bristol City v QPR, g. 19:45 (czasu lokalnego)

Liga: The Championship

Rynek (typ): MO, BACK QPR ~2.06

Spotkanie dwóch drużyn, zajmujących kolejno pierwsze i ostatnie miejsce. Moim zdaniem zdecydowanie za wysoki kurs na zespół z Queens Parku. Jest to drużyna która nie przegrała ostatnich 6 meczy, i jak do tej pory żadnego z 12 meczy w lidze. Bristol City przegrało do tej pory 7 meczy, w ostatnich 6 drużyna zaliczyła 4 porażki.

Dodatkowym atutem QPR jest to, że na wyjeździe grają zdecydowanie lepiej. Dodatkowo na 12 ligowych meczy stracili tylko 3 bramki.

Kupiłem BACK już wczoraj, po kursie ~2.02, który wydawał mi się za wysoki. Sprzedałem LAY ~2.00 nad ranem, i nie sądziłem, że pójdzie on ponownie do góry.

Na betexplorer.com kurs wg. betfair jest najwyższy z pozostałych.

Odnośnik do posta

Spotkanie: Breda - Roda JC

Liga: Eredivisie

Rynek (typ): over 2,5

Wahałem się, czy podawać ten typ na forum wcześniej, ponieważ nie byłem go jakoś szczególnie pewny, jednak w końcu się zdecydowałem. Zakupiłem back over 2,5 (po 1,82) ponieważ gra overowa liga, kursy w handi w trendzie spadkowym, choć to według mnie tutaj nie ma to aż takiego znaczenia, ponieważ kursy MO są wyrównane. Srednia u buków na over 2,5 to 1,72. Podsumowując myślę, że przynajmniej 2 lub 3 ticki uda można ugrać.

Odnośnik do posta

Nie ma się czego bać, nikt nikogo nie zlinczuje za zły typ ;-)

To jest trading i każdy z nas sam musi zadecydować czy opłaca mu się wejść na jakiś rynek czy nie. Sam podaje ryzykowne typy, często również korzystam z waszych przemyśleń i nie wyobrażam sobie sytuacji, aby mógł mieć do kogoś pretensje.

Im więcej typów będziemy wspólnie podawać, tym lepiej, bo dzięki temu doskonalimy analizę rynku i uczymy się na swoich błedach.

Odnośnik do posta
Nie ma się czego bać, nikt nikogo nie zlinczuje za zły typ ;-)

To jest trading i każdy z nas sam musi zadecydować czy opłaca mu się wejść na jakiś rynek czy nie. Sam podaje ryzykowne typy, często również korzystam z waszych przemyśleń i nie wyobrażam sobie sytuacji, aby mógł mieć do kogoś pretensje.

Im więcej typów będziemy wspólnie podawać, tym lepiej, bo dzięki temu doskonalimy analizę rynku i uczymy się na swoich błedach.

No dokładnie. To tak jak w bukmcherce podajesz typy. Raz wchodzą a raz nie i nikt do nikogo nie ma pretensji

Odnośnik do posta