Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

23.10.2010

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: Moenchengladbach - Werder

dyscyplina: PN

Liga: BundesLiga

Rynek: Cs-y

Przeglądając oferte na jutro rzucił mi się w oczy ten mecz. Moja ulubiona overowa ekipa spotka się na wyjeździe z Borussią. Ostatnie spotkanie obydwu ekip zakonczyło się wynikiem 4-3, więc była kanonada. Werder w ostatnich meczach również trafia po 2-3 bramki i równie dużo traci. Kurs na over 1,53 z tendencją do spadku. Radzę zwrócić uwagę na kurs na CS 3-3. Kurs 50 to zdecydowanie za wysoko. Jeśli trend na overze utrzyma się do meczu to zobaczymy na tym wynku kursy rzędu 44-46. Ja jestem ustawiony w kolejce na 55 i pobrałem już rownież kurs 50...

Odnośnik do posta

Ja ze swojej strony mogę polecić back 0:0 w meczu Sunderland - Aston Villa. Ja włożyłem w to trochę pieniędzy, kupiłem po 10 i obniżyłem kurs na 9:80, ale i tak jeszcze zdecydowanie za wysoki. Under u buków nisko, dodatkowo z tendencją spadkową. Na Betfair ok 1.72-1.73.

Dwie wyrównane angielskie drużyny. Myślę że powinien polecieć przy dobrych wiatrach nawet do 9,40. Polecam

Odnośnik do posta

Spotkanie: Heerenveen - Venlo

Liga: Eredivisie

Rynek: over 3,5

Ustawiam się w tym meczu na back na poziomach powyżej 2,2 i liczę, że ktoś postara się skupić chociaż troszkę z tego co wystawiłem. Na tym rynku liczę na spadki, a sporo na to wskazuje: liga overowa, wyraźny faworyt na którego leci kurs w handi, spadające overy u buków (w tym momencie średnia na over 3,5 to 2,10). Można według mnie tez spróbować zakupić trochę over 2,5 (około 1,54/1,55) tylko tutaj sobie tak pomyślałem, że jest to kurs już na tak niskim poziomie, że raczej już niewiele spadnie, dlatego właśnie postanowiłem spróbować na wyższym rynku 3,5, zobaczymy jak tam będzie z płynnością...

Odnośnik do posta
Spotkanie: Heerenveen - Venlo

Liga: Eredivisie

Rynek: over 3,5

Ustawiam się w tym meczu na back na poziomach powyżej 2,2 i liczę, że ktoś postara się skupić chociaż troszkę z tego co wystawiłem. Na tym rynku liczę na spadki, a sporo na to wskazuje: liga overowa, wyraźny faworyt na którego leci kurs w handi, spadające overy u buków (w tym momencie średnia na over 3,5 to 2,10). Można według mnie tez spróbować zakupić trochę over 2,5 (około 1,54/1,55) tylko tutaj sobie tak pomyślałem, że jest to kurs już na tak niskim poziomie, że raczej już niewiele spadnie, dlatego właśnie postanowiłem spróbować na wyższym rynku 3,5, zobaczymy jak tam będzie z płynnością...

Wszystko fajnie tylko jak sam zauwazyles kurs na under 2.5 juz nie ma za bardzo gdzie spadac, na linni 3.5 wydaje sie ze ma ale tylko sie wydaje, te kursy przy normalnych meczach(mowie tu o ligowych a nie jakies Niemcy-San Marino) sa w jakichs widełkach na under i over 2.5 naprawde bardzo ciezko zeby kurs spadl ponizej 1.5, tak samo bardzo ciezko zeby kurs spadl na under 3.5 ponizej pewnej granicy rozsadku.

Taka moja mała uwaga, jednak zycze powodzenia i ugrania paru tickow

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Małe spostrzeżenie co do meczu Werderu. Mimo, że over 2,5 bardzo ładnie spadł, wynik 3-3 jest sztucznie podtrzymywany na kursie 50. Jakis cwaniak zapewne skupuje sobie kurs 55 i od razu wystawia kontrę na 50. Widać to dobrze, bo nie zdarza się często żeby na wyniku 3-3 na 2 h przed meczem, było przehandlowane aż 7 tys euro.

Kto jeszcze nie sprzedał niech się ustawi na kursie 50, bo raczej niżej nie zejdziemy, a przed meczem kurs zapewne podskoczy, bo będzie nerwowe cięcie strat. Kto kupił po 55 na pewno jest zadowolony :-D

Odnośnik do posta

Rzeczywiście coś dziwnego działo się z tym kursem na 3-3... ja większość sprzedałem, zostawiając sobie kilka €, żeby sprzedać po rozpoczęciu spotkania i rzeczywiście po kilku sekundach to się udało, a kolorek zielony zagościł aż miło :)

Mateusz co do Twoich trafnych uwag rzeczywiście ciężko może być coś ugrać na tym rynku z uwagi na małą płynność jednak poczekam jeszcze trochę czasu i zobaczę jak sytuacja się rozwinie ;-)

Odnośnik do posta

Spotkanie: Bordeaux - Brest

Liga: Ligue 1

Rynek: under 2,5

Jeszcze jeden taki rynek wynalazłem i postanowiłem opisać na forum. Taka krótka analiza dlaczego właśnie tak: niby mecz z faworytem, ale rosnącymi na niego kursami (handi tak samo) undery lecą (średnia u buków to 1,55). Trochę późno zagrany typ bo niecałe dwie godziny do meczu, ale ja złapałem po 1,63, w tych granicach można jeszcze złapać, przewiduje spadek o parę ticków :-)

Odnośnik do posta
Rzeczywiście coś dziwnego działo się z tym kursem na 3-3... ja większość sprzedałem, zostawiając sobie kilka €, żeby sprzedać po rozpoczęciu spotkania i rzeczywiście po kilku sekundach to się udało, a kolorek zielony zagościł aż miło :)

Dokładnie, typ był bardzo dobry, tylko ktoś się uparł na tym rynku. Praktycznie od razu po pierwszym gwizdku do layowania był kurs 38-40. Ja niestety nic nie zostawiłem i tylko pół stawki odsprzedałem z zyskiem a resztę na "zero".

Mimo wszystko stawiam piwo za któryś już dobry rynek ;-)

Odnośnik do posta