Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Dziennik Opcji. :P

FOREX 366

Promowane odpowiedzi

Z racji iż niedawno został poruszony na sb temat opcji binarnych sam się tym zaciekawiłem i postanowiłem że otworze sobie konto na exbino i pogram tam za bonus 100 PLN, co prawda warunki są hójowskie ale jak dają to trzeba brać. :P 10 lików i piszę dalej! :P... żart hyhy. :D

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 38
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Wczoraj kolega mi napomknął o opcjach i przewertowałem około stu stron na zarabiam.com odnośnie samych opcji jak i exbino i tego bonusu. Dojdziesz do wymaganego obrotu zawieszają Ci konto. Co do samego grania, z tego co widziałem ludziska robili ładne wyniki, większość liczyła na szczęście ale znaleźli się i tacy co podchwycili bakcyli i ciągneli ładne sumy. Wg mnie, przydałoby się znaleźć godnego zaufania brokera który oferuje gre na opcjach i można coś pomyśleć, najpierw popróbować na demo a dopiero potem przesiąść się na real money, zwłaszcza że często transakcje minimalne to aż 25 dolców.

Odnośnik do posta

exbino nie jest jeszcze takim ostatnim brokiem, sa gorsi. kont demo na opcje nie ma. jeden, czy dwoch (nie pamietam nazwy, musialbym poszukac) otwiera demo, ale nie maja tego w standardzie i trzeba najpierw sie skontaktowac i poprosic o taka mozliwosc. przewaznie z deklaracja ze zrobi sie depo po wygasnieciu demo. exbino ma chyba minimalne wejscie 10pln wiec duzo lepsze na poczatek niz 25 dolców.

Odnośnik do posta

Konto na exbino założyłem na spróbowanie, jak będzie mi szło to zapewne przeniosę się do innego broka, niech udławią się tym swoim bonusem.

Odnośnik do posta

Jakie pierwsze wnioski z opcji ? ;)

Czekam na bonusa, ale wydaje się to łatwiejsze ni fx, taki buczek tylko zamiast spotru mamy rynki. :)

Odnośnik do posta

Napisałeś na czacie o przyznanie? Nie wiem jak jest teraz, wcześniej trzeba było się upomnieć i wysłać skan dowodu :)

Napisałem maila.

Odnośnik do posta

mialem kiedys sytcznosc z Opcjami dla mnie to strata czasu. Kurs zawsze jest ruchomy i wedlug brokera zawsze jest 50 na 50 % szans. Jak dla mnie jest to gorsze niz ruletke , bo tam placa przynajmniej 2 do 2 , a tutaj macie 1.85 do 1.85. Jezeli na dane zdarzenie zawsze jest toretycznie 50% szans na powodzenie to przy kursie 1.85 sami sobie policzcie. Do tego krotkoterminowosc zdarzen, nie wierze ze ktos jest w stanie przewidziec co stanie sie w przeciagu 20min na rynku dla mnie to loteria.  jezeli gra tylko tego typu zdarzenia. Skutecznosc 60% , bo tylko taka daje przy stalej stawce zysk jest bardzo trudna do osiagniecia 

Odnośnik do posta

Także zastanawiał mnie fakt stosunku wygranych do ryzyka i jest on nie korzystny. Stawiasz 100 euro wygrywasz 185, a jak przegrasz to tracisz wszystko albo masz zwrot 10%. Równie dobrze można tak samo obstawiać na fx ze SL o wartości 1-2% kapitału i liczyć, że się trafi akurat ruch który się przewiduje ;D

Odnośnik do posta

mialem kiedys sytcznosc z Opcjami dla mnie to strata czasu. Kurs zawsze jest ruchomy i wedlug brokera zawsze jest 50 na 50 % szans. Jak dla mnie jest to gorsze niz ruletke , bo tam placa przynajmniej 2 do 2 , a tutaj macie 1.85 do 1.85. Jezeli na dane zdarzenie zawsze jest toretycznie 50% szans na powodzenie to przy kursie 1.85 sami sobie policzcie. Do tego krotkoterminowosc zdarzen, nie wierze ze ktos jest w stanie przewidziec co stanie sie w przeciagu 20min na rynku dla mnie to loteria.  jezeli gra tylko tego typu zdarzenia. Skutecznosc 60% , bo tylko taka daje przy stalej stawce zysk jest bardzo trudna do osiagniecia 

Naucz się forexu to pogadamy. ;)

Grając na fx mamy cene rynkową, grając opcję możemy liczyć na sprzyjającą okazją czyli złapać value.

Odnośnik do posta

Po drugie w opcjach po prostu odnośisz sukcesz jak masz conajmniej 65% (nie jestem tego pewny bo liczę na szybko ale mniej wiecej ten pułap) udanych wejść, cały pic polega na tym żeby mieć odpowiednią strategie wejść np. wchodzenie na korekcie przy odpowiedniej formacji świecowej. Mam znajomego co od 3 miesiecy utrzymuje 75-80% skutecznych wejść i czerpie dobre zyski z tego. Sam niebawem (jak będę mieć wiecej czasu)założę konto w exbino i spróbuję swoich sił :)

Odnośnik do posta

Są, ale tym tematem zajmę się od przyszłego tygodnia i mogę podać polecanych przez znajomego brokerów jak by kogoś to ciekawiło.

Odnośnik do posta

nie karzdemu na betfer idzie dobże jak tobie :P

pamietam ze kiedys sie zainteresowalem opcjami, ale nie moglem znalezc wiarygodnych brokerow

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.