Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Dziennik Opcji. :P

FOREX 366

Promowane odpowiedzi

Peszkin zarzuć coś godnego uwagi. Na razie trzeba obadać exbino i popróbować coś pograć, nie ma co się rzucać na głęboką wodę od razu. 

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 38
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

pamietam ze kiedys sie zainteresowalem opcjami, ale nie moglem znalezc wiarygodnych brokerow

rynek opcji w polsce nadal raczkuje, ale ciagle sie rozwija. kiedys trudniej bylo o dobrego brokera. obecnie jest ich coraz wiecej, a dochodza ciagle nowi. duze marki forexowe rowniez otwieraja sie na opcje, a maja za soba zaplecze i bagaz doswiadczen w brokerce forexowej.

Odnośnik do posta

Ok, przyznali mi te 100zł. Zaczynamy zabawę ;) Ja już po pierwszy tradzie 17,50zł wpadło, staram się siedzieć na 5 minutówkach na głównych parach :)  

Odnośnik do posta

Kanał ten bonus, dostałem 100zł i mogę grać za min 50zł, all in i jebać biedę. 

zalezy co grasz. one touch, sekundowki, wszystko ma inne progi.

Odnośnik do posta

Kanał ten bonus, dostałem 100zł i mogę grać za min 50zł, all in i jebać biedę. 

Możesz grać także krótkoterminowe za 25 zł. Nic nie poradzisz na to, że mają takie minimalne stawki :)

Odnośnik do posta

jak klikales w caly swiat high/low to jak mialo byc dobrze. tu trzeba normalnie odpalic mt4 i w miare przemyslane jakies wejscia robic. na przyklad na wsparciach/oporach. klikanie z dupy nigdy nie przyniesie profitu.

Odnośnik do posta

jak klikales w caly swiat high/low to jak mialo byc dobrze. tu trzeba normalnie odpalic mt4 i w miare przemyslane jakies wejscia robic. na przyklad na wsparciach/oporach. klikanie z dupy nigdy nie przyniesie profitu.

ta klikałem :P, chciałem poczuć tę pulsującą krew w żyłach jak u buczka :D

Odnośnik do posta

Ja tez zaszalałem ;D Ale i tak traktowałem ten bonus jako zabawa. Korzystam cały czas z dema i testuje strategie, jeszcze bardzo dużo czasu minie zanim wpłace własną kase ;D aaa i 30 sekundówki niezła zabawa ;d

Odnośnik do posta

są juz 30 sekundówki ? niezły zysk dla brokera:D raczej nie polecam na normale konto ;) a to exbinho to gra tam ktoś na noralnym koncie i nie robią żadnych problemów?

Odnośnik do posta

sa i sekundowki.

są juz 30 sekundówki ? niezły zysk dla brokera:D raczej nie polecam na normale konto ;) a to exbinho to gra tam ktoś na noralnym koncie i nie robią żadnych problemów?

sa i sekundowki.

Odnośnik do posta

Testuję sobie pewną strategię i teraz tylko kwestia tego jaki przedział czasu dać po zawarciu tradu, bo nie zawsze idzie 10minutówke złapać, tylko albo 5 albo 15 min. Jednakże dzisiaj pograłem kilka rynków i wygląda to obiecująco, na razie to typowe początki ale będę kontynuuować zabawę. Myślę, że jeśli uda mi się osiągnąć stałe zyski na demku po jakimś czasie przesiąde się na real money :)

Dzisiaj 6 wejść, 5 dobrych jedna zła. Stawka 4x500, 1x250, zysk 892,5. 

Odnośnik do posta

graj takimi stawkami jakimi pozniej bedziesz gral za real money. przyzwyczajaj glowe do tych cyferek, bo pozniej wplaca sie kase i wychodza kwiatki.

Odnośnik do posta

Ja patrzę na procentowy rozkład. Akurat ta stawka 500 to 1 % banku który mam na demie.

rozumiem. czyli masz zamiar zrobic depo na 50 000 pln.

Odnośnik do posta

czy to nie jest tak, ze opcje binarne to taki forex for dummies?

szybka realizacja zyskow zamiast ich maksymalizacja i zarzadzanie pozycja, nawet niewielkie wahania kursow moga nas wyrzucic z potencjalnie bardzo profitowej transakcji, z ktorej nie wyrzucilby nas nawet SL, itd..

prawde mowic kojarzy mi sie to bardziej z bukmacherka niz z tradiningiem, ale zycze powodzenia w testach i czekam na dalsze wyniki.

@yavor - moze planuje mniejsze depo i bedzie gral 1% banku, co zreszta napisal. czepiasz sie jak "losowania" w tenisie ;)

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.