Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Dziennik Opcji. :P

FOREX 366

Promowane odpowiedzi

yavor dobrze prawi, na demo trzeba grać za tyle za ile zamierza się w realu, granie wyższymi sumami to nic innego jak oszukiwanie samego siebie, pamiętajmy że demo służy do nauki i testowania strategi więc cieszenie oka jakimiś dużymi sumami jest nie na miejscu

Ja patrzę na procentowy rozkład. Akurat ta stawka 500 to 1 % banku który mam na demie.

no to jaki problem grać za mniejsze stawki, procent to procent ;)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 38
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

moze planuje mniejsze depo i bedzie gral 1% banku

nie wiem co planuje, ja tylko sugeruje aby gral tak, jakby to byly prawdziwe pieniadze. o czym z reszta wspomnialem wyzej. 1% jak najbardziej dobra decyzja, ale rownie dobrze mozna troszke zwiekszyc.

Odnośnik do posta

Na razie testuje tylko strategię, do grania za real money naprawdę daleka droga ;D Dziś nie grałem, ale wczoraj wieczorem zauważyłem ciekawą tendencję. Niby znikomy ruch na parach wieczorem, a jednak większość spadała co można wykorzystać w przyszłości obserwując dane pary jednocześnie ;)

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.