Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Komputer do gry na giełdzie

bercio

Promowane odpowiedzi

Witam,

stoję przed dylematem odnośnie maszyny do gry na betfair ponieważ mój stary laptop nie domaga.

1. mały laptop 12,5 cala (ewentualnie 14 cali) i5 III gen. karta HD4000 ewentualnie SSD jak się uda zmieścić w budżecie + monitor 22 cale

2. http://www.morele.net/inventory/info/2DQbC8/ taki komputer, ewentualnie jakaś karta wi-fi jak ktoś dobrą zna + monitor 

3. http://www.morele.net/inventory/info/uTwCr/  dorszy ale za to z mocniejszym procesorem + to co w wersji 2.

I teraz jeżeli chodzi o opłacalność to chyba wersja 2 ale czy da radę ten procesor w zadaniach przeglądarka 10 kart stream + geek i jakieś mniejsze programy w tle. Z drugiej strony czy nie lepiej dołożyć i mieć sprzęt na dłużej.   

Chciałbym zamknąć się w 2000 zł ewentualnie trochę ponad a monitor który chcę kupić to 500 zł.  

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Procesor w trzecim jest beznadziejny, pentium to nie ta epoka. 

Co do laptopa to nie ma opcji żeby kupić i5 poniżej 2000 szczególnie przy tak małej matrycy, po za tym mija sie z celem kupowanie mobilnego laptopa, żeby postawić obok niego monitor, upakowanie wszystkiego w małą obudowę kosztuje... 

więc nie ma sensu przepłacać, za coś co będzie tańsze w dużej obudowie.

Najlepiej wziąć 2 wersje, a czy komputer do tradingu czy nie to nie ma znaczenia.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

podepne tu swoje zapytanie.

poniewaz od wciskania guziorów na mojej myszcze po 15 minutach boli mnie reka,  a rolka skroluje ladder tylko w dół, bo w gore nie dziala :D, ma ktos jakis dobry, przetestowany sprzet tego typu, sprawdzajacy sie w klikaniu po ladderze? do nawigowania po necie tez dobrze aby sie sprawdzil, jak rowniez w grach. czyli taki dobry, uniwersalny sprzet, dzialajacy dluzej niz miesiac od zakupu i nie kosztujacy kilkaset zlotych :P

Odnośnik do posta

Ja polecam myszki z przedziału 15-30zł, są solidne mi jedna średnio 3lata wytrzymuje(bez ściemy :D ), co prawda tylko rolka jest ale mi nic więcej nie potrzebne :)

Odnośnik do posta

ja mam myszkę która liczy sobie już 13 lat i jeszcze coś tam śmiga :D, yavor jak chcesz to mogę ci odsprzedać ale ze względu że to już eksponat cena może być dość zaporowa ;):D

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.