Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam, jestem tu nowy i tak samo będę nowym graczem na betfair.

Mam pytanie odnośnie rejestreacji i weryfikacji.

Chcę mieć od razu pełne konto (tzn bym mógł wpłacać i wypłacać)

Nie chcę grać na rynku australijskim.

Jak najlepiej dokonywać wpłaty i wypłąty przez np Skrill czy konto bankowe  w euro?

Weryfikacja widzę jest bardzo męcząca co będę na dzień dzisiejszy potrzebował?

Skan dowodu? i co dalej.....?

Edytowane przez SIMON
Odnośnik do posta

Skan dowodu + np. wyciąg bankowy, to tyle, jeśli chodzi o weryfikację i możliwość wpłaty/ wypłaty pieniędzy ( z tym wszystkim najlepiej na czat i tam się komunikujesz na bieżąco z supportem ).

Większość używa albo Skrilla, albo Netellera, konto bankowe nie wskazane, zresztą jest jak byk napisane w jednym z artykułów http://sport.traderzy.pl/news/wokol-betfair/portfele-elektroniczne-kt%C3%B3ry-wybra%C4%87-r247

Odnośnik do posta

A o co chodzi z tym kodem, który jakiś wysyłają? No i czy te potwerdzenie norarialne potrzebuje? Co do suportu za słabo znam ang bym sobie na nim poradził

Odnośnik do posta

Co do tego kodu, to wyslą Ci do Twojego miesjca zameldowania (na dane jakie podałeś w rejestracji) list, i tam będzie kod weryfikacyjny, Musisz go odesłać na maila betfair- powinien być napisany w tym liście.

Co do notariusza- tak, bedziesz tego potrzebował jeżeli chcesz pełną weryfikację (czyli z kontem australijskim)

http://sport.traderzy.pl/topic/4657-newbie-mam-kilka-pyta%C5%84/

Edytowane przez Sikorrrr
Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Skan dowodu + np. wyciąg bankowy, to tyle, jeśli chodzi o weryfikację i możliwość wpłaty/ wypłaty pieniędzy

A co znaczy wyciąg bankowy. Tam nie podanych danych moich na afiszu.

Wystarczy taki scroll? http://obrazki.elektroda.pl/1677269100_1327917067.jpg

Edytowane przez SIMON
Odnośnik do posta

A może być PIT który wysłał mi ZUS na dniach by się rozliczyć? Bo rachunkami w domu się nie zajmuję znaczy nic nie jest na mnie. Co jedynie OC samochodu, ale to jest starsze zaświadczenie niż 3 miesiące

Odnośnik do posta

Wydaje mi się że nie musi być konkretnie rachunek, wyciąg z konta ja wysyłałem (o ile dobrze pmiętam) jakikolwiek przelew, byleby zobaczyli że konto należy do Ciebie i w banku masz takie dane jak na koncie betfair. 

Odnośnik do posta