Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

24.10.2010

Promowane odpowiedzi

Witam,

Dziś Niedzielnym porankiem zauważyłem dwa rynki, na których myślę można parę gorszy zarobić i chciałem się z Wami nimi podzielić:

Spotkanie: Parma - Roma

dyscyplina: PN

Liga: Rosja - Serie A

Rynek: under 2,5

Udało mi się złapać 1,82, obecnie około 1,8, myślę, że też jeszcze opłaca się wziąć bo powinno jeszcze trochę spaść, patrząc po tym co dzieje się na innych skorelowanych rynkach. Dodatkowo średnia u buków to 1,74 i spada

Spotkanie: CSKA - Rubin

dyscyplina: PN

Liga: Rosja - Premier League

Rynek: under 2,5

Tutaj podobne powody jak wyżej, średnia u buków to 1,57, na Betfair można łapać po 1,67. W tym zdarzeniu zastanawiam się jeszcze, aby pokombinować coś z CS 1:0 i 0:0 i tutaj chciałbym się zapytać kogoś bardziej znającego ten rynek, czy warto wchodzić ?

Odnośnik do posta

Spotkanie: Arles - Lyon

dyscyplina PN

Liga: Ligue 1

Rynek over 2.5

Handicapy azjatyckie spadaja bardzo ostro na Lyon i chyba beda spadac dalej, gospodarze strzelili w 9 kolejkach 3 gole a stracili 20, moze mniejsza z ich "wybitna" forma ale co wazne to srednia bramek obu zespolow w dotychczasowych meczach to 2.5 a kurs obecnie jaki widzimy na rynku to 2.2. Over zdecydowany trend spadajacy i jesli nie ujrzymy tu spadku to naprawde sie zdziwie.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Podpinając się zatem pod to, co napisał Mateusz, można w tym meczu zatakować wyniki 0-3 i 1-3, bo trend na overach rzeczywiście wydaje się byc dość silny i stabilny. Ja niestety nie pohandluje, bo zaraz wychodze, ale mam nadzieje, że ktoś skorzysta na tym typie :-)

Odnośnik do posta

Hmmm wlasnie nastapil jakis dziwny wzrost kursow na Lyon i co za tym idzie na over troszke skoczylo, szukalem jakiejs przyczyny tego stanu ale sie nie doszukalem, przegladalem wszystkie fora i serwisy informacyjne zwiazne z Lyonem. Wszyscy typerzy -tasmowcy graja na Lyon co powinno tylko pchac kurs do dolu. Licze na korekte

Odnośnik do posta

Spotkanie: Villarreal - Atletico Madryt

dyscyplina PN

Liga: Primera Division

Rynek over 2.5

Późno podaje ten typ, ale wcześniej nie miałem takiej możliwość. Pomimo tego, że niecała godzina do meczu myślę, że obecnie z poziomu 1,79 może jeszcze polecieć 2-3 ticki i przy okazji jeszcze parę centów wpadnie na konto. Co do analizy trend spadkowy itd... Taka moja mała dygresja, nie wiem czy się zgodzicie, ale jak gra Atletico to zauważyłem, że kursy na over-y prawie zawsze spadają i można to wcześniej grac niemal, że w ciemno...

Odnośnik do posta