Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: Napoli - AC Milan

Dyscyplina: PN

Liga: Serie A

Rynek (typ): over/under 2,5

Uzasadnienie:

Na rynku bukmacherskim są spadki tego kursu rzędu 0,06 - 0,08 w stosunku do kursu otwarcia i kurs oscyluje w granicach 1,81 -1,83. Nie dziwi mnie to po sprawdzeniu osłabień w dzisiejszym spotkaniu i formy obydwu zespołów. Osobiście pobrałem BACK under 2,5 po 1,88 i liczę na dalsze spadki. Dalej w zależności od ruchu kursów, tzn. green pre play lub po paru minutach spotkania.

Odnośnik do posta

Kolega wyżej wyprzedził mnie, bo tez miałem podać ten typ na under 2,5 ;-)

Ja chciałbym od siebie zaproponować jeszcze jeden rynek do gry na dziś:

Spotkanie: Slovan Liberec - Sparta Praga

Liga: Gambrinus Liga

Rynek (typ): under 2,5

Mecz bez wyraźnego faworyta, liga niezbyt overowa, na zależnych rynkach sporo wskazuje na spadki, obecnie 1,73, myślę, że trochę spadnie ;-) Jedną rzeczą która mi się tutaj nie podoba to mała płynność, ale jeszcze do meczu jest "chwila", więc powinno się poprawić.

Odnośnik do posta

Ma ktos jakies informacje co do meczu:

Ermis v A.E. Paphos

http://sports.betfair.com/Index.do?mi=101856287&ex=1&origin=MRL

Kursy na Ermis ledwo 1,62, co w meczu 11 z 13 druzyna jest dosyc dziwnym kursem. Jest do tego nizszy, niz oferuje np. bwin. Srednia u bukow wynosi 1,6 - a wiekszosc bukow ma marze 10% na to spotkanie, wiec na gieldzie kurs powinien wynosic min. 1,65. Bet10 ma handi 0,5 @1,63. Ja dalem delikatnie lay-a po 1,62.

Aha, kurs polecial w ciagu dnia z 1,9 na 1,6. Tak na zdrowy rozum to chyba koniec spadkow, ale jak ktos ma jakies info, to z checia poczytam.

Odnośnik do posta

Spotkanie: Napoli - AC Milan

Liga: Serie A

Uzasadnienie:

Na rynku bukmacherskim są spadki tego kursu rzędu 0,06 - 0,08 w stosunku do kursu otwarcia i kurs oscyluje w granicach 1,81 -1,83. Nie dziwi mnie to po sprawdzeniu osłabień w dzisiejszym spotkaniu i formy obydwu zespołów. Osobiście pobrałem BACK under 2,5 po 1,88 i liczę na dalsze spadki. Dalej w zależności od ruchu kursów, tzn. green pre play lub po paru minutach spotkania.

Osobiście zamykam rynek biorąc LAY 1,78.

Spadek na BACK under 2,5 w przeciągu 7 godzin w wysokości 0,1 kursu. Obecny kurs na poziomie 1,77 to granica opłacalności tego kursu gdyż dalsze spadki nawet w trakcie trwania meczu mogą być bardzo powolne, a ryzyko bramki w pierwszych minutach zawsze jest.

Odnośnik do posta
@Nikifor

Świetny typ i jeszcze lepszy moment wyjścia 8-)

Sam pewnie nie zwróciłbym uwagi na tak poważne osłabienie obydwu ekip, a tak to udało się jeszcze coś ugrać na u/o 1,5 i CS-ach. Stawiam piwo oczywiście :-)

Wielkie dzięki. Właśnie je konsumuję :-P

Jeszcze jeden typ na dzisiaj.

Spotkanie: Leeds - Cardiff

Liga: Npower Championship

Uzasadnienie:

Dość długo zastanawiałem się nad nim i dla grających to typ z gatunku na "własne ryzyko". Zdecydowanie do gry in-play.

Na rynku PONIŻEJ 2,5 kurs 2,04 jest dobry do grania na zasadzie BACK i ok. 10 - 12 min. LAY po obniżeniu się kursów. Opisane to jest na moim blogu odnośnie wczorajszych spotkań. Sumy jakie są "położone" na to spotkanie mogą blokować ruch kursów ok. 5 i 10 min spotkania.

To po pierwsze. Po drugie. Ja zdecydowałem się wziąć BACK POWYŻEJ 2,5 po 1,94. Ostatnie mecze, składy i sytuacja w tabeli o tym zdecydowały. Bilansu bezpośrednich spotkań nie biorę pod uwagę bo ostatnie spotkanie rozgrywane było w 2007. I liczę się z ewentualnym redem. Spotkanie transmitowane na kanale SPORTKLUB. Po cichu liczę na powtórkę dzisiejszego spotkania spotkania LA Galaxy - Dallas /też opisane na moim blogu/.

Jak zaznaczyłem - "na własne ryzyko". Sam jestem bardzo ciekawy na ile moje obserwacje potwierdzą się.

Odnośnik do posta

Jeszcze jeden typ na dzisiaj.

Spotkanie: Leeds - Cardiff

Liga: Npower Championship

Uzasadnienie:

Dość długo zastanawiałem się nad nim i dla grających to typ z gatunku na "własne ryzyko". Zdecydowanie do gry in-play.

Na rynku PONIŻEJ 2,5 kurs 2,04 jest dobry do grania na zasadzie BACK i ok. 10 - 12 min. LAY po obniżeniu się kursów. Opisane to jest na moim blogu odnośnie wczorajszych spotkań. Sumy jakie są "położone" na to spotkanie mogą blokować ruch kursów ok. 5 i 10 min spotkania.

To po pierwsze. Po drugie. Ja zdecydowałem się wziąć BACK POWYŻEJ 2,5 po 1,94. Ostatnie mecze, składy i sytuacja w tabeli o tym zdecydowały. Bilansu bezpośrednich spotkań nie biorę pod uwagę bo ostatnie spotkanie rozgrywane było w 2007. I liczę się z ewentualnym redem. Spotkanie transmitowane na kanale SPORTKLUB. Po cichu liczę na powtórkę dzisiejszego spotkania spotkania LA Galaxy - Dallas /też opisane na moim blogu/.

Jak zaznaczyłem - "na własne ryzyko". Sam jestem bardzo ciekawy na ile moje obserwacje potwierdzą się.

W podsumowaniu:

- rynek PONIŻEJ 2,5 ok. wspomnianej 10 -12 min. na LAYU zejście kursu ok. 0,1 - 0,15 - green

- rynek POWYŻEJ 2,5 - 22 min. 0:1 i 20% green

Rynki zamknięte. I jeszcze lepiej smakuje piwo postawione przez HoMiKa :-D

60 min - wynik 0:4. Oby takich typów było więcej :-P

Odnośnik do posta