Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Back/Lay wykres i tabela

Promowane odpowiedzi

Mamy tabele jak na zalaczonym screenie, zakladam ze kazdy wie skad ona :) i widzimy kwoty z back i z lay ale, jezeli kwota lezy na LAY w tabeli tzn ze ktos gra ze "wydarzy sie" czy "przeciw" ? powiedzmy ze to jest tabela over 2.5 ? Nie wiem jak sie ma tabela odnosnie grania back/lay

Jedni (wiekszosc)  mowia mi ze jak lezy na "czerwonym" jakas kwota to ktos gra "za" a jak lezy na niebieski to ktos gra "przeciw" - mowiac ciagle o tabeli.

post-9253-0-31180200-1427293910_thumb.jp

Odnośnik do posta

Traderzy a nikt nie potrafi udzielic pomocy? no to traderzy czy amatorzy czy zwykłe prostaki ktorym ciezko jest poswiecic komus bezinteresownie 20sekund swojego zycia na udzielenie odpowiedzi nie ruszajac dupy z miejsca? 

Odnośnik do posta

troche kultury. moze ktos przeczytal, ale nie zna odpowiedzi. albo jeszcze nie przeczytal, to jak ma odpisac?

jak wystawisz pieniadze na lay, to bedzie je widac na czerwonym. jak kupisz layem to co lezy na niebieskim, to nie bedzie widac tych pieniedzy. bedziesz od razu mial otwarta pozycje lay.

back - wydarzy sie

lay - nie wydarzy sie

Odnośnik do posta

Traderzy a nikt nie potrafi udzielic pomocy? no to traderzy czy amatorzy czy zwykłe prostaki ktorym ciezko jest poswiecic komus bezinteresownie 20sekund swojego zycia na udzielenie odpowiedzi nie ruszajac dupy z miejsca? 

A może najłatwiej sprawdzić samemu za 2€? Czy Ci się nie chce? :)

Odnośnik do posta

Bardzo dziekuje YAVOR, przyznaje ze mnie poniosło, prosze mi wybaczyc, nie jestem zbyt cierpliwy jak widac.

Wiec gdy widze kwote w tabeli ktora lezy na "to lay" to wiem ze ktos zagral ze "nie wydarzy sie" tak? dobrze rozumiem?

Odnośnik do posta

a widziales kiedy sytuacje gdzie wszytkie rynki sa martwe a w tabeli pojawiaja sie kwoty typu 10k, 15k (na czerwonym) na tylko jednym rynku? Jest to np. rynek over 3.5 i w totalu w ciagu 5min meczu robi Ci sie 100k w ligach malo znanych np. z gruzji i padaja 4 gole, przypadek? Wiec ludzie graja gruba kase na lige ktorej nazwe ciezko wypowiedziec bardzo guba kase (jak na lige) i wszytko wtapiaja? bo graja na "nie wygra" i tylko i wylacznie na to? Cos mi nie pasuje chyba

tutaj taki przyklad: 

http://screenshooter.net/102182536/hieufqj

ktos zaoferowal ponad 11k  ktore lezalo na "czerwony" jak i 98% reszty pieniedzy z tego rynku - obserwowalem rynek od poczatku jaki over 3.5 jak i 1x2 - wszedzie kwoty pojawialy sie na "czerwony" na overy jak i na wygrana Ternopil, mozesz mi to wyjasnic?

Odnośnik do posta

Może ktoś po prostu się greenował po bramce i wystawił kontrę? To że zakład leży na czerwonym niekoniecznie znaczy że ktoś to stawia bo równie dobrze może to być realizacja zysków.

Odnośnik do posta